- 10 Mart 2011
- 1.510
- 1.066
bizde iftardan sonra çok güzel bir park var canlı müzikte oluyor arkadaşlarla buluşmaya gıttık bayağı güldük eğlendık kalkarken arkadaşın bırı önerdı kı bayılıyorum kelle paçaya.. benım babamda evden çıkmak istemez , oruçluyken çook sınırlı olur ..bence her baba böyle
inşallah bana nasıp olan çorbadan daha daha güzeli nasip olur kedicime
iyi haberlerle dön teoson..bende gidicem ramazan sonrası iç hastalıklarına
Paça diyen mi oldu sanki bayılırım bendeeeee.sen nerdeydin canım bu park eğlence müzik olayı çoook eskilerde burdada olurdu ama artık yok sen egede biyerlerdemiydin 2-3 yıl önceydi aydında bizde bir parkta eğlenmiştik
teşekkür ederim canım sende sakın geciktirme dr olayını
Sen niye killer abs yapiyon annem, belim ince demistin sen biara. Killer buns & thigs e bak bi ara jillinin o da.
Bembeyaz ya hayalimde daha degisik bi tad canlanmisti boyke hindistan cevizi aromali falan
Niii islak kagit mi cok alemsin sen walla.
Sagol askitom
Allah razi olsun
Nihayi hedefim bu zaten ama en son popom eriyor 66 kilodan sonra normal boyutlara donmeye başlıyor çoooook çalışmam lazım çooook
hep birlikte çalışacaz inşallah
teoson canımkız,
ben senin randevu mesajını göremedim, ne zaman gidiyorsun? habersiz bırakma. geçmiş olsun şimdiden öpüyorum
Iyi haberlerini bekliyoruz,
teşekkür ederim kızlar önemli değil bengbeng cüğüm yarın sabah 9 da randevu ama mideden şüpheleniyorum sonucu hemen alamam sanırım endoskopi mendoskopi falanla filanda isterler heralde