Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Iyi geceler Çıtırlar:)

Hafta sonu haliyle yoğunluk oluyor anca geldim.yediklerimi yazayim

Sabah kkk 2 lokma pide

Akşam yoğurt çorbası, bulgur pilavı, cacık

Arada ceviz elma armut atistirdim

Su 3 lt
Spor yokkkk

Herkes çok iyidir umarım. .ben iki gündür bulgur yiyorum sabah tarti kesin canimi sıkar ya neyse..

En önemlisi motive zaten insallah basaririm canim aynada kendime bakamaz oldum bu kilolar yüzünden :) masallah allah bozmasin mutlulugunuzu..

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Hoşgeldiniz tüm açıklamalar yapılmış akliniza takilan her şeyi sorun mutlaka cevap alirsiniz birimizden..saglikla kolaylıkla kurtulun inş fazlaliklardan

Afiyet olsun. Semizotu çok iyidir. :KK39:Bu aralar şeftaliyi götürüyorum bende.:KK1:
Benim küçükte çok sevdi semizotunu her aksam 1 kase içiyor caciktan seftaliyi sorma cocuklugumun favorisi .ben hamileligin sen zayifliginin arkasina saklanarak goturelim :)

Harbiden siz görüşebilirsiniz ayni sehirdesiniz

Çok güzel olur gerçekten, umarım gerçekleşir

Selam kızlarcım sahurda size katılamadım bu seneki ilk orucum ilk defa kendim kalktım tuttum falan telaş yaptım :KK1:

Sahur menüm: 2 dilim peynir, salatalık domates maydanoz, 2 kayısıyumurta, 2 kaşık z.yağlı taze fasulye, ceviz, çay

Dünki menümü de yazayım
Sabah:kkk
Öğle: yeşil mercimek çorbası, peynirli salata, ayran
Akşam: 1 ince lahmacun, ayran

Spor: salonda boddyfit diye bi ders vardı 50dk ona katıldım, 10dk bisiklet

öpüyorum herkesi :KK16::KK16:
Afiyet olsun. .allah kabul etsin.karbonatli suyun faydasi oldu mu susamama konusunda merak ettim

Afiyet olsun canım yarasın bebeğime. .benimkininde iftarlari başladı hem rahat oluyor hemde kafana göre yiyor sun. .

Bende semizotu na dadandim buraralar . Gerçekten çok faydalı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canim hepimize afiyet olsun..benimki bu günde yoktu aynen kafama göre takildim 3 gündür.yarin evde ama :KK1:
Semizotunun salatasini da yapacagim çok çeşiti varmis.bugdayli yogurtlu falan ..ben bu seneye kadar toplasan 3 kez anca yemisimdir.ne büyük kayipmis

Eline sağlık ev mis olmuş. .bu arada desteğin için çok sağol.kendini bilmezler her yerde..ben yapı olarak içime atarım büyütürum derken çok üzerim kendimi. Benim üçüncü çocuğumdan kime neyse! Allah güç kuvvet saglik versin onada bakarim inş..dualarinizi bekliyorum canım

Son düzenleme:
görüşürüz canım

en iyisini yaptın canım,,,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aşk olsun kusur olurmu hiç,,,,biz iyi günde kötü günde hep sanal aileyiz,,,,:KK36:
Amin ablacim inşallah:KK16:

Abla aklima gelmişken seninle ayni marka omega 3 kullanıyoruz. Ilk aldığımda kafamın dalginligindan sormamisim benimkinde epa&dha 700 yaziyor aynisi mi seninkinin..Şayet farkliysa bitince seninkinden alayım. .bazen her gün bazende gün aşırı içiyorum. Bu ara semizotu çok tüketiyorum diye önemsemiyorum.

Aynen öyle ben harirlamamıştım maşaallah zehir gibisin gençlik tabi

Canım sağol cumlemizin evlatlarına resmen onlar için yaşıyoruz. Ya bir şey diyeceğim bu çocuk konusunda herkes sana kızıyoda hırsızın hiç mi suçu yok derler adama Allah Allah demekki kocanda istiyormuş valla ben istesem bile benimkinin aklı çıkıyor benimkiler çok yaramazlarda düşünün adam yanımda yatamıyor buda bir büyüsunde adamla özlem gidericez.

Ya aşkolsun size zaten çömeye çalışıyorum sizi Allah Allah kedinin çocuğu varmıydıki dedim kendi kendime :KK53: gül abla ne çocuğu demese şaşırtiyosanız adamı dün meng meng bugün sen devreleri yaktıracaksınız bana oruçlu oruçlu:KK53:
Civcivmiş onu karatay usulü besleyip kescen demi :KK56:

Bugün topik fazla hızlı değil rahat rahat okudum valla .Herkes ankaralımı ya İstanbullu yokmu

Canim esimde bende düşünmüyorduk..yani ne onda ne bende herhangi bi ihmal yok.esim çok sever çocukları ve çok inanclidir..benim ilk günlerdeki yıkımımı görünce kendisini çok suçladı sebepsiz yere ve istersen aldiralim bile dedi günahını bile bile..onu o çaresizlikle görüp nasıl suçlayim..eşimin çevresi desen hep erkek ve erkekler bayanlar gibi özel hayata müdahale hakkı bulmuyorlar kendilerinde..hayırlı olsun diyip geçiyorlar. .ne varsa kadinlarda var..saçma sapan yorumlar işte çoğunu yazmiyorum bile canim...

neyse bu arada beni iyi çozmuşsundur sanırım bu yaşadığım sıkıntılı durumdan dolayı. .az evel okudum 2 kiloda gitmiş maşallah darısı kalan diğer 2 lere :)

Sen bana bakma takılıyorum canım sizin ilişkiniz en iyi sen bilirsin canım sonuçta gördüğüm kadarıyla karakterli bir kızsın çocukta değilsin hakkında hayırlısı canım e o nasıl ilişki öyle sen burda o ankarada evlenirseniz ankaraya mı gideceksin yoksa

Normalde İstanbul'da canım. Ayda bir gidiyor Ankara'ya. Bu defa 2 kez gitti, uzun da kaldı.

Sabah kkk 2 lokma pide

Su 3 lt
Spor yokkkk

Herkes çok iyidir umarım. .ben iki gündür bulgur yiyorum sabah tarti kesin canimi sıkar ya neyse..

afiyet olsun canım ^_^ spor yok derken 4 kez k harfine basmışsın, parmaklarına spor yaptırdığın için sana da yıldızlı ve kalpli pekiyi :KK1:

Tartıldım tartıldım 89 olmuşum 2 kilo eksik yani bide dana gibi yatmasam o 3 kilo olurduda bir dahakine artık hem 4 gündür hiç cııss yemedim gerçi fazla bir şeyde yiyemiyorum artık gül abla benim bir senede sürmez Allah izin verirse abla çünkü metebolizmam hızlı çalışıyor benim önemli olan kiloyu verince sarkanları toplamak işte en az 1,5 yıl sürer kol bacak pek yokta popo ile göbüşümün maşaallahı var/Ay valla ıyıkı diğer topiği bırakmışım sayenizde ne kadar motiveyim sağolun varolun
Eki Görüntüle 1179761

O zaman aranıza fitne sokmayayım gerçi ramazanda anlayışlı olalım aç kalmak zor zanaat onların bizden daha fazla yemeğe ihtiyaçları var sonuçta. Kız neler ettin çocuğa sen öyle hiçte çaktırmıyon valla anlayış numarası falan meğer hakkın dolmuşta ondan iyi davranıyormuşsun seni seniEki Görüntüle 1179771

Hoşgeldin canım aramıza ben motive olduysam sen hayli hayli motive olup zayıflarsın/Hem ne demek eskidim ben 13 yillik evliyim hiç eskidiğimi düşünmüyorum canım ben kitaplarını almadım ama ilk kitabı pdf indirdim Gül abla kitap gibi kadınEki Görüntüle 1179778 hem bir kilo bekçileri varkiEki Görüntüle 1179780 sorma o yüzden kiataba gerek kalmıyor inan ama ilk kitabı oku sonraki iş forumu takip et ve bilmediğini burda herkez hiç üşenmeden cevaplar emin ol inan çok tatlı ve samimi bir forum burasıEn Büyük KK

Sana katılıyorum canım aslında gül abla içinde bir pankart hazırlamak lazım ama yaşasın gül abla diye (dur ben onu bi deneyeyim boş zamanımda)Eki Görüntüle 1179794 GÜL ABLAMIZ

serayım teşekkür ederim canım ne güzel yazmışsın,,,

bizlerde seni sevdik çok çabuk adapte oldun aramıza

çok güzel kg vermişsin:KK9:....bizim topiğin farkı burada işte hem döver hem severiz,,,sıkmayınca gitmiyor kg lar,,bizde jandarma çok kaçamak yapanı yakalarsak bitti:KK52::KK52::KK52:,,,kaçamak kaçamağı doğurduğu için biz baştan kızıp sıkı tutuyoruz kişi kaçamak yapmamaya alışıyor,,, kg verdikçe mutlu oluyor ve kaçamak yapmaya korkuyor,,,,anlayacağın yeyip yeyip her öğün cıss yazmak yok bizde :KK52:....

En önemlisi motive zaten insallah basaririm canim aynada kendime bakamaz oldum bu kilolar yüzünden :) masallah allah bozmasin mutlulugunuzu..

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Cümlemizin mutluğunu canım dünyanın mutluluğu mutlu bir yuvaymış çok şükür.
Zaten bende ilk evlendiğimizin 10-11 ayı almıştım baya kilo 51 kilo ile evlendim 11 ayda 66 olmuştum bizim orda koca yaradı derler ya aynen bana öyle oldu derken hamile kaldım hop 82 ,doğum yaptım 72 dogumdan 8 ay sonra 58 hormon tedvisi sonrasi 65 =69=72 ve enson 76 da kaldim ama 70=76 arasi geziniyordum tekrar hamilelik 76 kiloyla doğumda 104 doğumdan çıkış 92 ve 1 hafta sonra 88 doğumsonrası yoğun bakıma yatırdılar 10 şişe serum yedim 15 gün sonrda 95 e çıktım üç senedir 95 kiloydum ablamın nişanı ve düğününde karatayla bir 14 kilo verdim sonrası gene aldım benim kilo hikayem bu kilolu kilolu sakın hamile kalma vücut mahfoluyor.Bir kere şişirilip söndürülmüş balon yeni balona benzermi olmuyor tabi vücut hamilelikte kaç kiloya çıktısa o kiloya kadar çok çabuk kilo alıyorsun ben ilk hamileliğimden sonra ne yersem yiyeyim 76 yı geçmedim 2. dede 95 i geçmedim sınır sanki aman dikkat canım hamilleliği ne kadar az zararla atlatırsan o kadar iyidir.

Sabah kkk 2 lokma pide

Su 3 lt
Spor yokkkk

iyi geceler canım

afiyet olsun

bulguru takma kafaya çıkan sonuç bulgurdan olacağı için nedeni belli artı olacak

serayım teşekkür ederim canım ne güzel yazmışsın,,,

bizlerde seni sevdik çok çabuk adapte oldun aramıza

çok güzel kg vermişsin:KK9:....bizim topiğin farkı burada işte hem döver hem severiz,,,sıkmayınca gitmiyor kg lar,,bizde jandarma çok kaçamak yapanı yakalarsak bitti:KK52::KK52::KK52:,,,kaçamak kaçamağı doğurduğu için biz baştan kızıp sıkı tutuyoruz kişi kaçamak yapmamaya alışıyor,,, kg verdikçe mutlu oluyor ve kaçamak yapmaya korkuyor,,,,anlayacağın yeyip yeyip her öğün cıss yazmak yok bizde :KK52:....

Birşey değil ablam ne demek gercekleri yazdim/Onu çok iyi anladım Gül abla mengmengin azarından sonra :KK20:

Normalde İstanbul'da canım. Ayda bir gidiyor Ankara'ya. Bu defa 2 kez gitti, uzun da kaldı.

afiyet olsun canım ^_^ spor yok derken 4 kez k harfine basmışsın, parmaklarına spor yaptırdığın için sana da yıldızlı ve kalpli pekiyi :KK1:

Sağol canim sana da afiyet olsun. .hafta sonu götürdün tatlılarin en alasını dimi!!
O tatli parmaklari görünce benim minigin parmakları aklıma geldi o da öyle pamuk gibi bembeyaz ve pofuduk.

Canım yıldızlı ve kalpli pekiyi için çok teşekkür ederim. Hamilelik kontenjanimdan kaynakli sanırım ..hava azıcık serin olsa yururum de sıcaktan bitik durumdayim..vucudumda bile şişlik olustu bi kaç gündür sanirim sicaktan. .yoksa bilen bilir, sünnete kostururken hamile halimle akşamda koşu bandina çıkacak kadar deliyim:)

Banada kalplli pekiyi verceksen bende basayim kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk $0_9a712_4cb420e1_M.gif

Sağol canim sana da afiyet olsun. .hafta sonu götürdün tatlılarin en alasını dimi!!
O tatli parmaklari görünce benim minigin parmakları aklıma geldi o da öyle pamuk gibi bembeyaz ve pofuduk.

Canım yıldızlı ve kalpli pekiyi için çok teşekkür ederim. Hamilelik kontenjanimdan kaynakli sanırım ..hava azıcık serin olsa yururum de sıcaktan bitik durumdayim..vucudumda bile şişlik olustu bi kaç gündür sanirim sicaktan. .yoksa bilen bilir, sünnete kostururken hamile halimle akşamda koşu bandina çıkacak kadar deliyim:)

sağolasın ^_^ evet evet en güzel tatlıları yedim, parmaklar, gıdı, yanaklar ^_^ bizimki kendini sevdiriyor erkek olsa da. kedi gibi aynı, erkenden gelip koynuma giriyor, öperek uyandırıyor. çok düşkün bana, ben de ona düşkünüm ^_^ bir kaç fotoğraf vardı flu anlamadım ne olduğunu. evde seslendim telefonum kimdeydi kim kurcaladı diye, sonra da o fotoğrafı gördüm :KK1::KK1:

o zamanlar yeniydim, okuyordum çılgınlıklarını canım ^_^ havalar serinlesin sen de biraz rahatla yürürsün yine. hem senin sünnet zamanı koşuşturmalarınla çalıştırdığın metabolizman hala çalışıyordur bence :KK30:

iyi geceler canım

afiyet olsun

bulguru takma kafaya çıkan sonuç bulgurdan olacağı için nedeni belli artı olacak

3 gündür eşim evde olmayinca bulgurun en sevdiğim seklini yedim abla..cok canim istiyordu:)

ben şu sassy suyu deneyecegim abla.sonucta içindeki tüm besinler hamilelikte rahatlikla tuketilebilen şeyler. .
1 günde değilde 2 günde tuketirim.sen ne dersin? Şişligime fayda eder diye umuyorum

Abla aklima gelmişken seninle ayni marka omega 3 kullanıyoruz. Ilk aldığımda kafamın dalginligindan sormamisim benimkinde epa&dha 700 yaziyor aynisi mi seninkinin..Şayet farkliysa bitince seninkinden alayım. .bazen her gün bazende gün aşırı içiyorum. Bu ara semizotu çok tüketiyorum diye önemsemiyorum.

Canim esimde bende düşünmüyorduk..yani ne onda ne bende herhangi bi ihmal yok.esim çok sever çocukları ve çok inanclidir..benim ilk günlerdeki yıkımımı görünce kendisini çok suçladı sebepsiz yere ve istersen aldiralim bile dedi günahını bile bile..onu o çaresizlikle görüp nasıl suçlayim..eşimin çevresi desen hep erkek ve erkekler bayanlar gibi özel hayata müdahale hakkı bulmuyorlar kendilerinde..hayırlı olsun diyip geçiyorlar. .ne varsa kadinlarda var..saçma sapan yorumlar işte çoğunu yazmiyorum bile canim...

neyse bu arada beni iyi çozmuşsundur sanırım bu yaşadığım sıkıntılı durumdan dolayı. .az evel okudum 2 kiloda gitmiş maşallah darısı kalan diğer 2 lere :)
Semizotu gerçekten çok faydalı annem böbrek hastası köye gitti geldi köydede semizotu zamanı yemeği salatası böreği gına gelir insana çok fazla tüketti doktor sen ne kullandın öyle tahlillerinde gözle görülür bir düzelme var dedi.91 kiloda 2 kilo pekte çok değil canım şimdiye kadar 6 kilo vermiş oldum vücutta tık yok sadece az şişim inmiş gibi duruyor.

Sağol canim hepimize afiyet olsun..benimki bu günde yoktu aynen kafama göre takildim 3 gündür.yarin evde ama :KK1:
Semizotunun salatasini da yapacagim çok çeşiti varmis.bugdayli yogurtlu falan ..ben bu seneye kadar toplasan 3 kez anca yemisimdir.ne büyük kayipmis
bende kaç gündür semizotuna takıldım kızımda sevdi, bugün anne yine yaparmısın diyor:KK52: ıslattım birazdan yapacağım dedim samırsak koyma dedi sonra vazgeçti o olmadan tadı olmaz koy dedi:KK52:...pazar da yaşlı bir teyze satıyordu köyden getirmiş belli torbalara doldurmuş 2 tl hangisini alırsanız diyor,,,marketlerde ki gibi kalın ve çamurlu değil,,,her hafta alayım bari,,,içinde omega 3 çok fazlaymı,,,okan bey semizi hergün yediği için hapı bir tane azaltmış,,,:KK1:

Abla aklima gelmişken seninle ayni marka omega 3 kullanıyoruz. Ilk aldığımda kafamın dalginligindan sormamisim benimkinde epa&dha 700 yaziyor aynisi mi seninkinin..Şayet farkliysa bitince seninkinden alayım. .bazen her gün bazende gün aşırı içiyorum. Bu ara semizotu çok tüketiyorum diye önemsemiyorum
epa-dha 700 se benim kullandığımdan değil,,,

benim ki

G N C TRIPLE FISH OIL + RESVERATROL

DHA (Omega 3) : 253mg
EPA (Omega 3) : 647mg

sağolasın ^_^ evet evet en güzel tatlıları yedim, parmaklar, gıdı, yanaklar ^_^ bizimki kendini sevdiriyor erkek olsa da. kedi gibi aynı, erkenden gelip koynuma giriyor, öperek uyandırıyor. çok düşkün bana, ben de ona düşkünüm ^_^ bir kaç fotoğraf vardı flu anlamadım ne olduğunu. evde seslendim telefonum kimdeydi kim kurcaladı diye, sonra da o fotoğrafı gördüm :KK1::KK1:

o zamanlar yeniydim, okuyordum çılgınlıklarını canım ^_^ havalar serinlesin sen de biraz rahatla yürürsün yine. hem senin sünnet zamanı koşuşturmalarınla çalıştırdığın metabolizman hala çalışıyordur bence :KK30:

Bal gibi maşallah küçük kuzuya kac yaşında? benim küçük 2 yi bu ay bitirdi.tipik yengeç kendini sevdirmeye bayılıyor ayni yeğenin gibi...bizimkinin de selfie'leri meşhur kafanin üst yarisi var yada salyalar akmış ağız kismi var çok gülüyoruz eşimle:)

Inşallah dediğin gibi olur da yururum..Metabolizmam şaşırdı şu ara ya hayırlısı. .nazar değiyor bana nazar :KK1:

bu arada polisiye bende okudum epey..uykusuz cocuklari sallarken en iyi uyanik kalma yontemim kitaptir.su arada uğur koşar da takili kaldım. Tavsiye ederim

:)))) olmas hamile kontenjanimdan kaynakli kaptim ben o pekiyileri bikerem.. kkkkkkkk'lar bahane sende hamile ol sende kap canim :KK1:

Yok almayayım canım bana benimkiler fazlasiyla yetiyor benimkiler oğlan ve acayip manyaklar çıkışamıyorum valla uslu olsaydılar yapardım bir tane daha doğumlarımda sezeryan ama çok zorlanıyorum çokda kilo alıyorum.Bir gelinimiz var 6 seneilk oldu 3. yü doğurdu görsen manken çocuklarda uslucuk normal doğum çatır çatır yapıp geliyor ben öyle olsam 5 tane yapardım.

X