- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar
kilo veren herkese benden gül. alanlara da kaktüs hediyem olsun
menüm
09:30
2 adet haşlanmış yumurta
2 cherry domates
1 orta boy salatalık
+10 adet zeytin
peynir
1 çay bardağı ceviz
ceviz hariç hepsi çoban salata olarak doğanmıştı
üzerinde zeytinyağı ve yarım çeyrek çay kaşığı çörek otu vardı
16:00
2 kase mercimek çorbası
yarım tabak et sote
1 kase yoğurt
gün boyu yasemin çayı
limonlu ve taze naneli su
1 adet soda
20:00 - 21:15
Leslie ile 3 mil
Jillian 30 DS Level 3 Day 5
Şimdi duşa gireceğim, sonrasında yarın için kahvaltı ve yemek yapacağım.
bugün sakarlığım üzerimdeydi yolda ayağımı burktum işe giderken
sabah yumurta haşlarken elimi yaktım
eve dönerken düştüm
şirkette bardak kırdım
öğleden sonra da su şişesini devirdim. kırılmadı ama her yer battı. bugün ablamız arkamdan epey söyledi dağınıklığımı toparlayacak diye.
bunların hepsi dün geceki uykusuzluğumdan. ablam bakü'ye gitti, sabah da kapıyı yokladı hırsızlar 1 buçuk civarı. tam o ara kitabı kapatıp yatacaktım ki ayakta olduğumu anladılar. ama korkudan uykum kaçtı gece 1 saat uyudum uyumadım...
bu gece amacım 12 olmadan uyumak.
herkese iyi geceler.
merhabalar
menüm
2 adet haşlanmış yumurta
2 cherry domates
1 orta boy salatalık
+10 adet zeytin
peynir
1 çay bardağı ceviz
2 kase mercimek çorbası
yarım tabak et sote
1 kase yoğurt
gün boyu yasemin çayı
1 adet soda
Leslie ile 3 mil
eve dönerken düştüm
şirkette bardak kırdım
öğleden sonra da su şişesini devirdim. kırılmadı ama her yer battı. bugün ablamız arkamdan epey söyledi dağınıklığımı toparlayacak diye.
bunların hepsi dün geceki uykusuzluğumdan. ablam bakü'ye gitti, sabah da kapıyı yokladı hırsızlar 1 buçuk civarı. tam o ara kitabı kapatıp yatacaktım ki ayakta olduğumu anladılar. ama korkudan uykum kaçtı gece 1 saat uyudum uyumadım...
herkese iyi geceler.
teosoncum evet yemeklerden önce ama mutlaka acı biber lazım..metobolizmayı o çalıştırıyor zaten.. acı olmasa olmaz..acı yok kilo kaybı yokteşekkür ederim canımcım
YEMEKLERDEN ÖNCE İÇİCİZ DİMİ ŞEKERİM BİRDE BAZI YERLERDE TOZ BİBER GİBİ OKUDUM EV YAPIMI TOZ BİBERİM VAR AMA ACI DEĞİL OLURMU YOKSA PUL BİBERMİ EKLEYEYİM
Allahım tavadan sonra tencerere çakmak..Yeni işkence yöntemi ellamKilo veren herkesi tebrik ediyorum alanlarin kafasına tencere cakiyorum😄😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teosoncum evet yemeklerden önce ama mutlaka acı biber lazım..metobolizmayı o çalıştırıyor zaten.. acı olmasa olmaz..acı yok kilo kaybı yok
merhabalar
menüm
2 adet haşlanmış yumurta
2 cherry domates
1 orta boy salatalık
+10 adet zeytin
peynir
1 çay bardağı ceviz
2 kase mercimek çorbası
yarım tabak et sote
1 kase yoğurt
gün boyu yasemin çayı
1 adet soda
Leslie ile 3 mil
eve dönerken düştüm
şirkette bardak kırdım
herkese iyi geceler.
Yok canikom, basladim artik. Benim sorunum baslayana kadar. Haydii sporaaa
Evet dunde yaptim, bugunde devam edicem
Cok com gecmis olsun, hic kiyamiyorum kuzucuklara, insallah cabuk atlatir.
Ayy tuylerim kalkti, annemin evinede girmisti 1 defa, biz tatildeydik. O geldi aklima.
Komsular aramisti donmustuk apar topar. Mumla gezmis evde, iccamasirlarimiza kadar pis elleriyle karistirmis, mum
Damlatmis heryere pislik. O psikolojiyi cok iyi bilirim.
Annemler her sene yazliga erken gider. Bende evde yalniz kalirdim. Calisiyordum o zamanlar,
Sirketin soforu ben girip evi gezene kadar beklerdi kapida. Kac kere panjurlari yokladilar gece.
Kalkip isik acardim hemen. Cogu zaman tv acik uyurdum. Annemlerin sitede her hanenin anisi cok bu konuda.
Gecmis olsun canim insallah yasamazsin birdaha.
ayyy canimbenim... ne diosun sen ya .. benim ist evede 2 kere hirsiz girdi biz burdayken . evde hicbirsey yok sadece dugunde taktigim incim vardi kizim olursa ona vericem diye sakliyordum onu goturmus cok uzuldum maddi degeri olmayan birsey halbuki. yazin istanbulda kaldigimiz surece hala korkarim ya gelirseler diye. ben aslinda en cok hirsizlarin sprey sikip cocuklari calmasindan korkuyorum o yuzden cocuklari bile yanimda yatiriyorum o evde.. ne bilim insan paranoyaklasiyor iice.. cok gecmis olsun
ablana nasil ulasicaz gitmeden bi cayimizi icsin bi goruseyim bana feysten numarasini yazda.
canım çok geçmiş olsun birdaha yaşamazsın inşallah
benim ablamında başına geldi iskenderunda güvenliği olan biryerde oturuyorlar .üst komşusunda mevlüt varmış oraya gitmiş komşusuna bişi lazım olmuş eve inmiş bakmış kapı açık eşimde erken geldi heralde diyip içeri girmiş.bakmış sandığını biri karıştırıyor sen kimsin diyip boynundan yakalamış adam ceketiyle yüzünü kapatmaya çalışıyormuş bir taraftanda elindeki bıçağı rastgele sallıyormuş.akıllı ablam kolundan ve bacağından yaralandı adam kaçmış aldığı çoğu şeyide düşüre düşüre gitmiş.sadece nişanında takılan pırlanta seti vardı birkaç parçada altın haricinde.1 hafta jandarmalar evin etrafında nöbet tuttu ama nasılsa birkaçgün sonra çalınan şeyleri balkonunda poşetin içinde buldu .işte böyle yıllar önce bizde böyle korkutucu bişi yaşadık ALLAHIM kimseyi karşılaştırmasın böyle şeylerle
Günaydınnn çıtırlar....
Canım geçmiş olsun çok.. benda çok korkardım inan Allah karşılaştırmasın bi daha
Allahım tavadan sonra tencerere çakmak..Yeni işkence yöntemi ellam
karatay da dondurma yok,,,,pastanede karataya uygun yiyecek bişey olmaz,ben olsam tok giderim, tok olunca can bişey istemez,Merhaba. Uzun bir zamandir Karatay yapiyorum ve genelde disarida yememeye calisiyorum ama yarin arkadaşlarımla disarida bulusacagiz. Bir pastanede. Sizce ne yiyeyim? Dondurma en hafifi gibi geliyor gozume ama kararsi kaldim. YardimlariniI ve onerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
geçmiş olsun canım..bütün terslikler üst üste gelmişmerhabalar
menüm
2 adet haşlanmış yumurta
2 cherry domates
1 orta boy salatalık
+10 adet zeytin
peynir
1 çay bardağı ceviz
2 kase mercimek çorbası
yarım tabak et sote
1 kase yoğurt
gün boyu yasemin çayı
1 adet soda
Leslie ile 3 mil
eve dönerken düştüm
şirkette bardak kırdım
herkese iyi geceler.
canım çok geçmiş olsun birdaha yaşamazsın inşallah
benim ablamında başına geldi iskenderunda güvenliği olan biryerde oturuyorlar .üst komşusunda mevlüt varmış oraya gitmiş komşusuna bişi lazım olmuş eve inmiş bakmış kapı açık eşimde erken geldi heralde diyip içeri girmiş.bakmış sandığını biri karıştırıyor sen kimsin diyip boynundan yakalamış adam ceketiyle yüzünü kapatmaya çalışıyormuş bir taraftanda elindeki bıçağı rastgele sallıyormuş.akıllı ablam kolundan ve bacağından yaralandı adam kaçmış aldığı çoğu şeyide düşüre düşüre gitmiş.sadece nişanında takılan pırlanta seti vardı birkaç parçada altın haricinde.1 hafta jandarmalar evin etrafında nöbet tuttu ama nasılsa birkaçgün sonra çalınan şeyleri balkonunda poşetin içinde buldu .işte böyle yıllar önce bizde böyle korkutucu bişi yaşadık ALLAHIM kimseyi karşılaştırmasın böyle şeylerle
karatay da dondurma yok,,,,pastanede karataya uygun yiyecek bişey olmaz,ben olsam tok giderim, tok olunca can bişey istemez,
geçmiş olsun canım..bütün terslikler üst üste gelmiş
eve ek güvenlik yapsan canım,,,,....inşallah bi daha gelmezler.....ben evde yalnızken uyumakta çok zorlanıyorum korkuyorum, önceki evimin her tarafı demirliydi hiç korkmazdım .....
Ablandaki de ne cesaretmiş adamın boynuna atlamış
Jandarmalar nöbetteyken nasıl hırsız geri getirip bırakmış altınları hayret,,,site içinden birisimiydiki korkup geri getirdi çaldıklarını
karatay da dondurma yok,,,,pastanede karataya uygun yiyecek bişey olmaz,ben olsam tok giderim, tok olunca can bişey istemez,
geçmiş olsun canım..bütün terslikler üst üste gelmiş
eve ek güvenlik yapsan canım,,,,....inşallah bi daha gelmezler.....ben evde yalnızken uyumakta çok zorlanıyorum korkuyorum, önceki evimin her tarafı demirliydi hiç korkmazdım .....
ablandaki de ne cesaretmiş adamın boynuna atlamış
jandarmalar nöbetteyken nasıl hırsız geri getirip bırakmış altınları hayret,,,site içinden birisimiydiki korkup geri getirdi çaldıklarını