Merhaba,
5 gündür spor yapamadım. Dün leslie 3 fast yaptım, bugün de leslie'nin tüm vücut çalışması var ağırlıkla onu yaptım. Kendi programımın bitmesine 1 hafta kaldı. Sonra elimde birşey yok. Belki leslienin bu programına devam ederim. Elimde birşey yok derken spor dosyam dolu ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Ramazanda aşırı zorlamayacak birşeyler yapmam lazım ve vücut şeklimi koruyacak. Karatay ve spor programım bana iyi geldi. Ama programıma devam edemem artık, vücut alıştı artık 10. hafta olacak. Gerçi son 2 haftadır düzensiz oldu. Dün kuzenim çok zayıflamışsın ama çok güzel olmuşsun dedi. Daha önce zayıfladığında dümdüz oluyordun, yüzün çöküyordu dedi. Boyun uzamış dedi, barfiksten kaynaklı o da, omurgam düzeldi demek ki. Düzenli yapsam daha da iyi olur. Şu aralar karnım sanki azalıyor ama 1 haftadır çok kaçamak yaptım, 8'den sonra hiçbirşey yemedim tabii. Bugün börek, kurabiye, akşam yemeğinde dayanamadım annem köy ekmeği almış, 1 dilim ekmeğin kabuğuna tereyağ sürüp yedim. Dünde yemiştim.
2 gündür karpuz yiyorum ama onu kendim için kaçamaktan saymıyorum.
Yeşil çay, zencefil, limon ve kefir bana iyi geliyor. Bir de göbek eritme sorunum yüzünden geçen hafta karnıma biberiye, okaliptus ve limon yağı sürüp, üzerine de termal kemeri taktım gece onunla yattım, sabah karnım da kırmızılıklar oluşmuştu. Sonra daha da beter oldu. Tatilde onunla uğraştım bir de. Gece sürekli kaşımaktan uykum bölündü. Şimdi hala iz var ama kaşıntı geçti.
Bu arada dün akşam doğum günü vardı. Sadece çay içtim, bu yediğim börek ve kurabiye de dünden ayırdıklarım. :)