mengmeng in da yazdığı gibi çok yoğundum canım
bu hafta 3 heyet var,,,pazartesi KKTC, çarşamba orta Afrika ve Brunei bakanları gelecek arkadaşta yok izinli herşey bana kaldı,,,,
yarın KKTC geliyor havaalanına gidip karşılamak lazım ben gitsem öğleden sonram akşama kadar gidecek haftalardır kaymakları biriktirdim her hafta bi iş çıktı yarına yapayım artık derken bu çıktı sinir oldum,,,pazartesi 9.30 da toplantı başlayacak başkana ben pazartesi erkenden gelir kalanları yaparım ama havaalanına gidemem dedim gidecek kişi bulamadı,,,izinli arkadaş Ankara da olacak bende ona dedim ki pazar günü sen git, yarım günün gidecek onun yerine iznin bitince yarım gün gelme, öğlene kadar yat dedim
......senin için kabul ediyorum dedi,,,bana da dua etti inşallah yazın imzalanır sen başımızda olursun dedi....inşallah dedim
CSI çığım afiyet olsun
az kaldı göreceksin ama dediğin pastayı yiyemeyeceksin ,,,,ben hala kaçamak yapamıyorum herşey öcü gibi geliyor bana,,,,ben 60 a inince duramayacağım yine kg vermeye devam edeceğim galiba
herkes yeter daha zayıflama diyor ama bana yetmiyor göbek ben buradayım beni hatırla erit beni diye yalvarıyor