Canim hosbuldum çok teşekkür ederim. .bitti şükürler olsun hala inanamiyorum:)
Canim hayirlisini diliyorum bebek için ama gönlündeki malum..göstermedi malesef cinsiyeti ,tam 2 saat muayenehanede kaldık yemek yedim falan ama yok nafile kapatti bacaklarını. Her yeri kıpır kıpır ama bacaklar kapalıydi..biraz daha sabır
Çok teşekkür ederim ben de hosgeldiniz diyorum
Ahh ablam sorma çok uzattim ama çok dertliyiz sulalece kendilerinden. .düşün artik k.valdeler o kiskanmasin diye bi kenarda oturdular. O kadar problem yani. . Allah akıl fikir versin diyorum tat tuz bırakmıyor bizde..işimiz ve kazancimiz ayri olsa da kişiliği böyle. .o herkesi her an kiskanabilir..allaha havale ediyorum artik..
çok hoş zaten burada paylasabilmek..kimse kimseyi kiskanmiyor herkes tam destek birbirine.iyi ki varsiniz hepiniz
Bu arada kuzucuk çok iyi çok şükür. .ben bu yorgunlugumla allah biliyor ya nasıl bi tabloyla karsilasacagimi bilemedim. Cekinerek gittim doktora.. yukarda da yazdim cinsiyet netlesemedi.. ikili test sonucum yaş riski dışında çok iyi çıktı. Yaş riskini de 35 ten sonra otomatik olarak yüksek aliyormus. Doktorum sakin takilma buna dedi. Senin yasinda herkeste ayni çıkar. Onemli olan çok çok absürd bi sonuc olmamasi dedi..
Doktorcum sofra bile hazirladi mutfaginda..yemek yersen belki pozisyon değiştirir diye ama nafile. .
Canim geçmiş olsun. .bazen antibiyotik olmadan iyilesmiyor bebisler..hatta daha da ilerliyor hastalık, dozu bile önemli