- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Uuuu çok güzel görünüyor. ♡ Afiyet olsun.
Bunu denemek istiyorum ama acaba yulaf yerine başka ne koyabilirim? Yulaf hiç almıyoruz biz, tadını bile bilmiyorum desem yeridir. Alırsam sanırım bu kurabiye için alacağım. :) Ama eğer başka bir seçenek varsa yulaf yerine o çok daha iyi olurdu benim için. Ne dersin, sence ne koyabilirim?
Bir de bu sadece sabah yenmeli kesinlikle. Mesela akşam bence uygun olmaz çünkü bayağı meyve var içinde. Sabah meyve yerine bu kurabiye çok güzel gider. Mmmmm... :)
kahvaltıya karataya uygun kurabiye hazır, az önce fırından çıkardım.
Eki Görüntüle 1182504
içindekiler
1 yeşil elma
2 yumurta
3 çay bardağı yulaf kepeği
1 kabartma tozu
3 hurma
3 kuru erik
fındık
ceviz
tarçın
1 yemek kaşığı şekersiz fındık ezmesi
dikkat, en fazla 2 adet yenecek
.
yulaf kepeğinin karataya uygun olduğuna emin misin? bi de yukarda yumurta beyazı demiş sen ne kullandın, içinde çok fazla şekerli meyve var ben emin olamadım :44:
İçine fındık ezmesi koymasak ve elma kullanmasak olur mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
onlar lezzet versin diye damak tadına göre başka şeyler de koyabilirsin, çeşitlendirmek senin elindeelma yerine havuc da çok güzel oluyor.
Eki Görüntüle 1183368
Tarif
Eki Görüntüle 1183369
Yapılış
Eki Görüntüle 1183371
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin sayfanda paylaşmıştım ama burada da paylaşayım
kuru incirlerin saplarını kesin ortadan ikiye ayırın içlerine cevizin yarısını koyun kapatın, tabağa dizin, en son üstlerine kaymak sürün ve diğer ceviz yarılarını da üstlerine kapatabilir ya da üstlerine ufalayabilirsiniz.
esmanın paylaştığı tarif de çok güzel çeşit olur
benim tarifimle yukarıdaki tarif başkabenimkilerin içindekiler altta yazıyor 2 bütün yumurta koyuyorum, geniş anlatımı verdiğim linkte.
yulaf kepeği ise karatay hakiki olduğuna emin olduktan sonra tüketebilirsiniz diyor ya, ama çok az, ben bunu ayda en fazla 2 kere yapıyorum, 3 çay bardağı koyuluyor ve en fazla 4 tane yiyebiliyorum, gelen giden hemen bitiriyor
selamlar, bugün neler yedin
Eki Görüntüle 1182964 Eki Görüntüle 1182963 Eki Görüntüle 1182977
marketlerin unlu mamüller bölümünde bunları bulabilirsinbaşka hangi seçenek olur bilmiyorum ama bizde bir de tam buğday unu var Eki Görüntüle 1182974 bu markaya çok güvendiğim için doğalsanın ürünlerinden birini koyabilirsin.
evet kesinlikle sabah yenmeli. içinde 1 bütün yeşil elma, 2 hurma ve 2 kuru erik var
Merhaba.
Bugün acaba Karatay hoca yulaf için ne diyor diye araştırırken çok değişik bir şeyle karşılaştım. Gerçekten Canan hoca her zaman olduğu gibi bu sefer de ezberleri bozdu. Yulaf glisemik indeksi yüksek gıdalar kategorisinde olduğu için yenilmemesi gerekiyormuş. Ayrıca Canan hocanın o ezber bozan şaşırtıcı tabirini burada direkt yazmak istiyorum;
"Arpa ve yulaf atlar içindir."
:/
dün ben bayaa geç kalktım şirkete geldim hemen kimse yokluğumu farketmemiş
direk öğle yemeğiyle başladım güne
Öğle: sebzeli tavuk güveç, ayran
Akşam: 1 biber dolma, yoğurt
gece maç izlerken de 1-2 cips kaju falan attım ağzıma
Spor: 15km bisiklet -eymirde çok harikaydı
Merhaba.
Bugün acaba Karatay hoca yulaf için ne diyor diye araştırırken çok değişik bir şeyle karşılaştım. Gerçekten Canan hoca her zaman olduğu gibi bu sefer de ezberleri bozdu. Yulaf glisemik indeksi yüksek gıdalar kategorisinde olduğu için yenilmemesi gerekiyormuş. Ayrıca Canan hocanın o ezber bozan şaşırtıcı tabirini burada direkt yazmak istiyorum;
"Arpa ve yulaf atlar içindir."
:/