- Konu Sahibi KarrTanesii
-
İşinde gücünde biri hatta can sıkıntısından ek işe gidiyormus. Evden işe, işten işe, işten eve hayatı varyani meslek yapmis olmasi ve sizin üni mezunu olmaniz dert degil aslinda. ama tabi bu adamin ne yaptigina ve nasil biri olduguna bagli. kültürlü, saygili, isinde gücünde biriyse ben dert etmezdim sanirim. kiz kardesine sert davranmasi hos degil ve epey düsündürücü bir davranis. onun haricinde ailenin aceleci davranisi da sacma. kesinlikle aceleye getirmeyin zaten.
bu adami stalkladiniz mi biraz? yani sosyal medya hesaplari biraz ele verebilir belki?
Bende şuanda öyle yapmayı düşünüyorum. Emin olmak için zamana ihtiyacım olduğunu söyleyecegim.Eğer acele ediyorlarsa dinlerine bağlı oldukları için değil,oğullarını çok iyi tanıdıkları için acele ediyorlar.muhtemelen oğullarının işi berbat edeceğinden eminler,var bir negatif tarafı ki ,görmeni istemiyorlar...lütfen acele etme,acele işe şeytan karışır derler.hem ağırdan sat azcık,kıymete binersin.
Bacım bence bunlar sana kakalamaya calısıyor bu herifi hiç icime sinmedi.Bende böyle olmasını istiyorum ama oglan bi mesaj bile yazmiyor. Annesi de diyor ki, oğlu mesaj yazip yazip siliyormus. Cok heyecanliymis utaniyormus. Ondan öyle sinirli davraniyormus.
MissCherryBlossom dedigi gibi acaba erkeklik taslamaya çalışırken eline yüzüne mi bulaştirdi.
Ama bana erkeklik taslamasın ya. Adam olsun
Kocayı boşayıp uluslararası koca alasım geldi bu nasıl bi istah acıcı meşajjjdır ajsjdjdjdjdjdBız bu saçları değirmende ağartmadık beybisi, olsun o kadarAmerica keşfedileli çoook oldu , denemişi dinle, denenmişi deneme yok mu kız oralarda okumuş, kadına saygı duyan kültürlerden gelen yakışıklı gavurlar? onlardan birine bak, hem çocukların çok uluslu + multilingual olur, hem belki adami müslüman yaparsın , duble sevap ne yapıcan Türk le evlenip, sıkıcı
Bu adamdan bir halt olmaz.Bende böyle olmasını istiyorum ama oglan bi mesaj bile yazmiyor. Annesi de diyor ki, oğlu mesaj yazip yazip siliyormus. Cok heyecanliymis utaniyormus. Ondan öyle sinirli davraniyormus.
MissCherryBlossom dedigi gibi acaba erkeklik taslamaya çalışırken eline yüzüne mi bulaştirdi.
Ama bana erkeklik taslamasın ya. Adam olsun
Bencede çok hızli gidiyor.çevremde benzer durumda 1 görüşme ile söze nişana koşan her ailenin altından bit yenikleri çıktı.
aceleye ne gerek var ?
tamam 1 sene görüşmezsiniz belki ama en azından 5-6 ay görüşmek lazım bence.
Bencede çok hızli gidiyor.
O ailelerde ne çiktı? Örnek verebilirmisiniz?
Ayy valla kısmetsizim sanırım. Bir önceki arkadas aracılığıyla oldu. Adam 45 dakika gecikti sonra elini kolunu sallayarak geldi. Geciktigi icin hiç koşmuyor bile. Direk olumsuz dedim. Adam bana ne ciddiyetsizligimi gördün, ben evlenmek istiyorum diyor. Ölürmüsün öldürürmüsünhayvansevermiş negzelbacım sen bahtsızsan elf ırkından bile olsa 1000 de bir çikan manyağına denk gelirsin , bu işler yüzde 90 kısmet, istatistik anca kalan yüzde 10 da işe yarar, ama bu son görüştüğün adam denemeye bile değmez bence, hiç başına sarma derim bir ablan olarak
Evet gözleri fazla acılıyor oturumu aldıktan sonra da eslerine tekmeyi vurup alman kadınlarına gidiyorlarTr den gelen damatlarda almanyadaki diskotek ve barları görünce sonradan oralara gidiyorlar, kizlarimiz yine üzülüyor ve pişman oluyorlar
Sözde arkadaşına anlatırken duymuş annesi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Kendisiyle tekrar konuşacağım ve bu sorulari soracagım. Hatta dah fazla soru hazirladım1- koskoca adamin kime ne mesaj yazip sildiğini annesi nasıl ve neden biliyor?
2- sinirli davranma bahaneleri ileride de olacak , farkında mısın?
3- Sen bunları niye kendisiyle değil de annesiyle konuşuyosun?
neden olmasın hemşirem, tedbil-i herifte ferahlık vardırKocayı boşayıp uluslararası koca alasım geldi bu nasıl bi istah acıcı meşajjjdır ajsjdjdjdjdjd
Benim Almanya’da biri ile Alel acele nişanlanmıştı ve karşı taraf hemen olsun istemişti. Sonradan öğrendiler çocuk uyuşturucu kullanıyormuş . Tabi tanıdığım hemen ayrıldı . Bi de erkek tarafı kızı kötülemeye çalışmıştı ayrıldıktan sonra
sen anlattıkça ben iyice emin oldum, değil ablam değil kuzumEvet eğitime önem veriyorum. Bende yurt dışında dogdum büyüdüm ve burda egitimimi tamamladim. Almanyada Project Manager olarak çalısıyorum.
Aslında evlenecegim kişinin de egitimi benimle eşit olsun isterdim ama burada erkekler hiç üniversite okumuyor veya benim karşima 29 senedir öyle biri çıkmadı. Bende en sonunda o kriterimi kenara koydum ama bu kişinin de dogru kişi olup olmadigindan emin olamadım
imzaBence yilanli alman bundan iyi cikabilirdi
Sözde arkadaşına anlatırken duymuş annesi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Kendisiyle tekrar konuşacağım ve bu sorulari soracagım. Hatta dah fazla soru hazirladımmuhtemelen sorularimla onun vazgeçmesini sağliyacağim
Başka biri değil de adam sorunludur o yüzden evlendirmek istiyorlardır. .genelde böyle sorunlu tiplerin evlenince düzeleceğine inanan bir grup insan hala var..acele ile nişan vs istemeleri bana da düşündürücü geldi.sakin yapmayın..ses tonu mu sert?yurtdışında yaşayanlar türkçeyi tam konuşamadığı için bizim gibi telaffuzlu konuşamıyorlar. .o yüzden farklı gelmiş olabilir...yada kelimeleri mi sert?Ne saklayabilirler? Aklıma şuan birsey gelmiyor da
Başka biri falan mı?
Mesela aklıma gelmedi diyeceğine aklim kıt diyor. Anadolu şivesi her halde. Veya istiyormusun sorusuna ben olsam evet, veya ben olumluyum tarzı cevap veririm. O "istemesem burda ne işim var" diye cevap veriyor. Kendisi olumlu cevap verdim sanıyor ama bana göre terslemek.Başka biri değil de adam sorunludur o yüzden evlendirmek istiyorlardır. .genelde böyle sorunlu tiplerin evlenince düzeleceğine inanan bir grup insan hala var..acele ile nişan vs istemeleri bana da düşündürücü geldi.sakin yapmayın..ses tonu mu sert?yurtdışında yaşayanlar türkçeyi tam konuşamadığı için bizim gibi telaffuzlu konuşamıyorlar. .o yüzden farklı gelmiş olabilir...yada kelimeleri mi sert?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?