• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık - Görücü

daha 29 yaşındasın, bu neyin acelesi?

hele hele annesinin ağzına bakan dindar görünümlü adamlardan uzak dur derim, valla tariflerinden adam eşcinsel bile olabilir, olur olmaz bilemem ama bu ihtimal de var yani. bu yaşına kadar evlenmemiş, mesaj yazmıyor, flörtü bilmiyor, belli ki istemiyor da, eğitim durumu düşük, söylediklerinin çoğunu belki de anlamayacak, belki ileride komplekse girip senin her söylediğin ona batacak vs.

ailenizi 20 yıldır tanıyoruz ama oğlunuzu tanımıyorum etmiyorum, ben henüz birşeye karar vermedim dersin annesi sorarsa. anladığım kadarıyla aklın da karışmış, ama karışmasın, duygu geliştirme bu aşamada, gözlem yap biraz, pek normal görünmüyorlar dışarıdan.

Mesela aklıma gelmedi diyeceğine aklim kıt diyor. Anadolu şivesi her halde. Veya istiyormusun sorusuna ben olsam evet, veya ben olumluyum tarzı cevap veririm. O "istemesem burda ne işim var" diye cevap veriyor. Kendisi olumlu cevap verdim sanıyor ama bana göre terslemek.
Kardeşine sesini yükseltiyor. Bana yükseltmedi. Zaten yükseltse bu işin kesin biteceğini biliyordur
İkinizde yurtdışındamısınız

Mesela aklıma gelmedi diyeceğine aklim kıt diyor. Anadolu şivesi her halde. Veya istiyormusun sorusuna ben olsam evet, veya ben olumluyum tarzı cevap veririm. O "istemesem burda ne işim var" diye cevap veriyor. Kendisi olumlu cevap verdim sanıyor ama bana göre terslemek.
Kardeşine sesini yükseltiyor. Bana yükseltmedi. Zaten yükseltse bu işin kesin biteceğini biliyordur

öyle konusmasi normal cunki türkiyede dogmamis türkce bilmiyor dogru düzgün.
yurtdisinda doganlarin türkcesi zaten düzgün olmaz normalde bunu bilmelisin aslinda..

kardesine sesini yükseltmisse de hangi durumda yükseltmis ne demis emir mi vermis ? duruma göre degisir. hayata ve kadinlara olan bakis acisini bilmedikce önyargili olmamali bence.

ama onunla degilde annesiyle onun niye yazmadigini vs konusman sacma..
veya annesi sacmalamis oglu adina bilemem..

icine sinmediyse kestir at uzamadan bence

öyle konusmasi normal cunki türkiyede dogmamis türkce bilmiyor dogru düzgün.
yurtdisinda doganlarin türkcesi zaten düzgün olmaz normalde bunu bilmelisin aslinda..

kardesine sesini yükseltmisse de hangi durumda yükseltmis ne demis emir mi vermis ? duruma göre degisir. hayata ve kadinlara olan bakis acisini bilmedikce önyargili olmamali bence.

ama onunla degilde annesiyle onun niye yazmadigini vs konusman sacma..
veya annesi sacmalamis oglu adina bilemem..

icine sinmediyse kestir at uzamadan bence
Bende almanyada doğdum büyüdüm. Türkiyeye gidince almanya şivemin olduğunu söylüyorlar ama kimseye aklim kıt demiyorum 😄 belki de haklısınızdır, benim ailem Türkçeye önem verdigi icin bana onun konuşmasi öyle gelmiştir

Türkçe değil de almanya konuşsanız belki daha iyi anlaşırsınız..ama daha ziyade evlilik için acele etmeleri, kardeşine bağırması (konu nedir?) ,annesinin ,mesaj yazıp siliyor demesi (koskoca adam ) düşündürücü

Bende almanyada doğdum büyüdüm. Türkiyeye gidince almanya şivemin olduğunu söylüyorlar ama kimseye aklim kıt demiyorum 😄 belki de haklısınızdır, benim ailem Türkçeye önem verdigi icin bana onun konuşmasi öyle gelmiştir

almanca cok kaba bir dil. haliyle türkceye cevirince ve türkce de iyi bilmeyince baya kaba komik veya anlamsiz konusma tarzi ortaya cikabiliyor türkceyi iyi bilenler icin.

yani alman biri türkce konusmaya calisiyor olarak bakmali almanyada ki yasayan türklere bence.

cunki orda doguyan kisiler türkce ögrenmiyor. ailesinden duydugu kadariyla gelisiyor veya
kendi kendini gelistirerek ögrenmeye calisiyor. türkce ders de aldiysa yetersiz kaliyor.
bunlar almanyada ki ruslar italyanlar vs icin de gecerli. benim rus arkadasim kendi kendine rusca yazmayi ögrenmis mesela.

neyse aklim kit demesini de nerden kaptiysa komik olmus cidden biraz :KK48:

ben olsam sans verirdim acikcasi..
almanyada dogmus birinin akli selim olmasi icin üni okumasina gerek yok kendisini gelistirmis ise. türkiye icin egitim farki önemli bence. cunki kendisini gelistiren yok. ki zaten maddi zorluklar cekerken firsat da olmuyor bazilari icin.

benim icin tek sorun ailesi olurdu sanirim. simdiden oglu adina konusmus.. hos degil. ilerde karisabilir ihtimali geliyor insanin aklina..

birde dindarligin da cesitleri var simdi :)
tarikat üyesi mi yoksa kendi halinde dindar mi vs vs diye uzar gider. o konuda denklik önemli ama aile dostu iseniz ozaman fikirleriniz benzerdir sanirim.

İşinde gücünde biri hatta can sıkıntısından ek işe gidiyormus. Evden işe, işten işe, işten eve hayatı var 😂 sosyal medyası kapali bende istek göndermedim ama facede açık olanlara bakılinca çok sıkıcı hayati var. Yani dedigi gibi ev-iş arası bir hayat
haftada (yaklaşık) 40 saat çalışıyor, üstüne ek işe gidiyor. bunu da can sıkıntısından yaptığını söylüyor? bana biraz tuhaf geldi. yani bi ihtiyacı yoksa neden kendine vakit ayırmıyor ki? ailesi ile yaşıyorsa zaten kira vs. ödemiyordur. borç harç meselesi mi var acaba?

neden olmasın hemşirem, tedbil-i herifte ferahlık vardır :rolleyes: yalniz rica edeceğim uzakdoğulu olsun, demin farkettim de hiç uzak doğulu eniştem yokmuş:-)çinli olur , koreli olur, japan olur....sen seç:KK45:uzakdoğulular eksik kalmasın portföyümüzde, onların da erkeklerini tanıyalım belki lazım olur
Koreliler’in küçük oluyormuş şimdi dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak var işin ucunda :D :D sonra aglayarak yazarım buraya. Kızlarrrrrr gocamın 6cm yeter mi????? :D :D

Evet eğitime önem veriyorum. Bende yurt dışında dogdum büyüdüm ve burda egitimimi tamamladim. Almanyada Project Manager olarak çalısıyorum.
Aslında evlenecegim kişinin de egitimi benimle eşit olsun isterdim ama burada erkekler hiç üniversite okumuyor veya benim karşima 29 senedir öyle biri çıkmadı. Bende en sonunda o kriterimi kenara koydum ama bu kişinin de dogru kişi olup olmadigindan emin olamadım
Pardon ben sizi Türkiye’de sandım.Hakkınızda hayırlısı olsun ama dediğinizde haklısınız özellikle 30-40 yaş arası olup maalesef üniversite okuyan bende görmedim daha.

Aynısına ben de denk geldim, Türk markette karşılaştığımda muhabbe ettğim teyze vardı kızım boşanıyor sorma dedim. Çocuk uyuşturucu kullanıyormuş, b,r de kumara da takılıyormuş. Ailesiyle konuşmuş kız bu ne iş demiş onlar da biz biliyorduk ama sen düzeltirsin diye düşündük demişler.. bu kadar vicdansızlık olmaz gencecik kızın hayataını karartmışlar. Yorumunuza çok katılıyorum, bizim çocuklarda helgalarla gezme var, acaip alışkanlıklar var serserilik var sonra el kızının başını yakıyorlar.
Çok üzücü , oğullarını kendileri düzeltsin. Erkektir yapar diye yaptıklarına birşey demeyip , kız çocuklarını da eve kapatıyorlardır eminim

Koreliler’in küçük oluyormuş şimdi dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak var işin ucunda :KK70: :KK70: sonra aglayarak yazarım buraya. Kızlarrrrrr gocamın 6cm yeter mi????? :KK70: :KK70:
hem fakir hem cahil hem yobaz hem hanzo hem büyük olacağina insan olsun küçük olsun diyorum :rolleyes: boyu değil işlevi dememiş boşuna atalarımız:-)

Kaba davranisindan ziyade, ben aranizda uyum olmadigi hissine kapildim.

Sohbet ederken az biraz farketmissindir, ilgi alanlariniz benziyor mu? Kendini ve düsüncelerini düzgün ifade edebiliyor mu? Üniversite okumamis olsa da kendini gelistirmis ve hala gelistirmeye calisan birisi mi? Arkadas cevreniz, hayat tarzlariniz benziyor mu?

Sanki tüm bu konularda aranizda bariz fark var diye düsündüm yazdiklarindan. Sadece 3 görüsme de olsa bu yazdiklarim hakkinda fikir edinebilmissindir.

Birden çok cazip geldi bana söz.hatta daha iyisi beğendim adamlarda harem kurmak falan.😁
allahımmmm :KK17: gözü açılmamış genç kızlarımizı aydınlatmak isterken , yanlışlıkla aydınlanmışları yoldan çıkarıcam galiba :rolleyes: kız siz bana bakmayın, ele verir talkımı kendi yutar salkımı durumundayım şu anda , 22 yıldır gözümü açtığım adamlayım , hemi de özbeöz Türk:-)kralı da gelse başkasına dönüp bakmam bu saatten sonra:cool:hem harem dediğin aynı anda olur, ona küllıyen karşıyız zaten, degiştirecekseniz degiştırın ama öncekini boşamadan sağa sola bakmayın, kırarım kafanızı:sinirli:

allahımmmm :KK17: gözü açılmamış genç kızlarımizı aydınlatmak isterken , yanlışlıkla aydınlanmışları yoldan çıkarıcam galiba :rolleyes: kız siz bana bakmayın, ele verir talkımı kendi yutar salkımı durumundayım şu anda , 22 yıldır gözümü açtığım adamlayım , hemi de özbeöz Türk:-)kralı da gelse başkasına dönüp bakmam bu saatten sonra:cool:hem harem dediğin aynı anda olur, ona küllıyen karşıyız zaten, degiştirecekseniz degiştırın ama öncekini boşamadan sağa sola bakmayın, kırarım kafanızı:sinirli:
Yok anacım bendeniz de 40 yaşında 18 yıllık evli kıdemli bir kadınım.bir kocayı zor zapt ediyorum.biliyorum fazlası zarar ama birden cazip göründü işte.:KK53:

Yok anacım bendeniz de 40 yaşında 18 yıllık evli kıdemli bir kadınım.bir kocayı zor zapt ediyorum.biliyorum fazlası zarar ama birden cazip göründü işte.:KK53:
öyle hemşirem, biz eledik duvara astık alnımızın akıyla, bizden sonrakilerin bileği çok ağrımasın telaşımız...çok üzülüyorum burda gencecik kızların çektiklerini okuyunca, birini bile uyandırsak kardır

Back