Kararsızlık - Görücü

Hiç böyle hissetmezdim konuları okuduğumda ama sizin konunuzu okuyunca olumsuz hissettim. Sanki yaşam tarzlarınız hayata bakışınız uymuyor. Siz yurt dışında iki üniversite bitirmiş geleceği parlak bir gençsiniz. Size daha uygun kısmetler çıkar mutlaka karşınıza. Bu beyin anlattığınız kadarıyla tavrını beğenemedim

Haklısınız,benim de tavsiyem sonradan uğraşacağına başında doğru karar vermek.zor bu işler.

Dinimizde once istisare sonra.istihare gelir.bunu bilmiyor mu bu cok dinci aile...vallahi aklima.oglani.kakalamak.istiyirlar gibi geldi...boyle acele edince...sanki kusuru ortaya cikmasin gibisinden ....insaallah ben yaniliyorumdur

Sakın sakın ben yaptım siz yapmayın sert konuşan kizkrdesine bile öyle davranan biriyle daha tanımadan sakın ben de aynı dediginiz treddutlerle evlendim iki görüşmeyle sonuç 2 çocukla boşandım .keşke daha çok tanisaymisim diyorum şimdi ama bu bir iki günlük değil omur r boyu lütfen dikkat edin

Çok geçmiş olsun, İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz ❤

Selam Kızlar,
Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Büyük kararsızlık içerisindeydim, fakat sizin tavsiyeleriniz ve deneyimleriniz sayesinde kararımdan emin oldum.
Sizin de söylediginiz gibi sanırım aile oğlunun bu agresif tavırlarını ben farketmeden önce nişan yapıp sonra hemen nikah kıyacaklardı.

Çok dindar olabilirler ama ben çalışan biriyim ve hep erkeklerle aynı ortamdayım. Bunu kabul eden aile, oğluyla bir görüşmede evlenmemi bekliyorsa dediğiniz gibi olma ihtimali çok yüksek.

Bu işi fazla uzatmanın bir anlamı yok. Kararımın olumsuz olduğunu en kısa zamanda bildireceğim.
Hepinize cok teşekkür ediyorum ve musmutlu bir hafta diliyorum ❤

Dinibutunluk ve bu bahsettiginiz dindarlik farkli seyler ben gayet mutedeyyin biriyim amaa aslabir gorusmede söz olsun denmez bunun dinle alakasi yok. Taniman laizm kimle evlenecegini bilmen icin. Muhtemelen kakalamaya çalıştılar
En dogru karari vermissiniz. Yolunuz bahtiniz acik olsun

Amin, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…