- 3 Şubat 2018
- 6.036
- 23.774
- 27
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
Üstelik “inşaatlar falan” da yapıyormuşBence bu özelliklerinden dolayı kariyerinizi bir kenara iterek evinizin hanımı, çocuklarınızın anası olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstelik “inşaatlar falan” da yapıyormuşBence bu özelliklerinden dolayı kariyerinizi bir kenara iterek evinizin hanımı, çocuklarınızın anası olun
Maşallah kendisine gelince motor kullanıyor, saç uzatıyor,parmaklarına yüzük takıyor , asi Genco
Ama hayatındaki insana gelince ; muhafazakar bir aileyiz çalışma,evden cikma,göz önünde olma.
Oldu paşam...
Ömrümde duymadığım sözleri söyledi demissin, tabii ki duymazsin, hayatına kaç kisi girdi ki. Güzel söz söylemekten kolay ne var, bunu terket,işe başla. Zaten tonla güzel söz söyleyen erkekle tanisirsin
az önce paylaştıgım gibi bir erkek havada deri ceket giyinse üzerine atlardım.Deri ceket giyerken emretmesi beni azdırıyor mmm.
Tövbest. Deli deli işler ya.
az önce paylaştıgım gibi bir erkek havada deri ceket giyinse üzerine atlardım.
Fırlaması gerekiyordu bu işte bir yanlış var strobe, emin misin ?İzledim ve tansiyonum düştü.
Fırlaması gerekiyordu bu işte bir yanlış var strobe, emin misin ?
O ki ceketlerin efendisi !Kahverengiden herhalde. Siyah deri ceket olsaydı boşardım kocamı. Renk önemli.
Hayatımdan çıkardım ilk söylediğinde ancak abisi kalp krizi geçirdi ve vefat etti, çok zor ve kötü durumdaydı. Benden destek istediği için arada tekrar yakınlaşma başladıİlla evlenmek zorunda mısınız? Daha yaş 26, okul bile bitmemiş. Bu ne acele anlamadım. Hiç kimse için onun istediği gibi biri olmayın. Kendiniz ne istiyorsanız o olun. Bugün kıyafete aman yapabilirim nasılsa der susarsanız yarın bu adam evden çıkma kimseyle görüşme de der. Hayır hala daha düşünüyor olmanız garip. İlk size bu cümleleri kurduğunda bu adamı hayatınızdan çıkartmanız gerektiğini anlamadıysanız gerçekten boşuna okumuşsunuz bunca yıl
Onun saçı peruk amaEtkilendiğin özelliklere patladım. Git kobra murata aşık ol. Tam senin frekansta. Deriyse deri, aksesuarsa aksesuar, uzun saçsa uzun saç. Nesi eksik? Hem seni eve de tıkmaz
Eki Görüntüle 3020879
Ufff ne etkilendim beee. Kocamı boşayıp bu adamla evlenmeliyimÜstelik “inşaatlar falan” da yapıyormuş
Her rengi boyadık, kaldı fıstiki yeşil calci :<jk<dOnun saçı peruk ama
Tapusu bende yeşili mi?Her rengi boyadık, kaldı fıstiki yeşil calci :<jk<d