- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
- Konu Sahibi KarrTanesii
-
kız o kokana kadar içenleri bi kurcala , iddiaya girerim ırısh tir dedeleriIngilizler alkolizmde onde gider bence sabah aksam iciyorlar les gibi kokuyorlar igrenccccc
he valla bence öyledemek kı erkeklerın kendılerı baslı basına sorun
yanı sorun ıcın erkek olmaları yetıyor
Üniversite okurken bir alman vardı, Müslüman olmuştu hatta. Herkes benim için Müslüman olduğunu söyluyordu o da hep peşimdeydi ama hiç içime sinmemişti. Adam evde 2 yılan besliyordu yılanları beslemek icin düzenli fare veya sıçan aliyorduBız bu saçları değirmende ağartmadık beybisi, olsun o kadarAmerica keşfedileli çoook oldu , denemişi dinle, denenmişi deneme yok mu kız oralarda okumuş, kadına saygı duyan kültürlerden gelen yakışıklı gavurlar? onlardan birine bak, hem çocukların çok uluslu + multilingual olur, hem belki adami müslüman yaparsın , duble sevap ne yapıcan Türk le evlenip, sıkıcı
ahahaha kendi yazdığımı okudum da gören de 9 milletten 9 koca eskitmişım sanırruslarla irlandalılardan da uzak durun, hep alkolikUK , french, Germen ve İskandinav erkeklerinde dayak ve sömürüye uğrama olasılığınız italyan, yunan ,türk,rus,irish ve ispanyollara nazaran nispeten daha az ,ama yok diyemem, en güzeli evlenmeyin diyerek bitiriyorum
Bende böyle olmasını istiyorum ama oglan bi mesaj bile yazmiyor. Annesi de diyor ki, oğlu mesaj yazip yazip siliyormus. Cok heyecanliymis utaniyormus. Ondan öyle sinirli davraniyormus.Şöyle söyleyeyim. Bz de eşimle görücü usulü evlendik. Ama eşim beni yıllar önce görmüştü ve yıllar sonra tekrar karşısına çıkmışım.. Annesi falan geldi annemle konuştu annem de benimle.. Tanışalım bakayım dedim ve tanıştıktan sonraki süreçleri biz devam ettirdik.. Biz konuşmaya başladktan sonra aileler dahil olmadı.. Görüştük, buluştuk, vakit geçirdik ve evlendik. Siz de böyle yapabilirsiniz. Eğer tanımak istiyorsanız konuşup aileleri dahil etmeden bir süre birbirinizi tanımanızın en iyisi olacağını bu süreçte olumlu olursa aile ile konuşmanız gerektiğini söyleyin bence..
hayvansevermiş negzelÜniversite okurken bir alman vardı, Müslüman olmuştu hatta. Herkes benim için Müslüman olduğunu söyluyordu o da hep peşimdeydi ama hiç içime sinmemişti. Adam evde 2 yılan besliyordu yılanları beslemek icin düzenli fare veya sıçan aliyordu
Allahım bana hiç mi normali denk gelmez yarabbim ya
Çok dogruToplum içinde aynısını sizede yapacağına şüpheniz olmasın.
1- koskoca adamin kime ne mesaj yazip sildiğini annesi nasıl ve neden biliyor?Bende böyle olmasını istiyorum ama oglan bi mesaj bile yazmiyor. Annesi de diyor ki, oğlu mesaj yazip yazip siliyormus. Cok heyecanliymis utaniyormus. Ondan öyle sinirli davraniyormus.
MissCherryBlossom dedigi gibi acaba erkeklik taslamaya çalışırken eline yüzüne mi bulaştirdi.
Ama bana erkeklik taslamasın ya. Adam olsun
"mesaj yazip yazip siliyor" daha fena sanki. ayar oluyorum söyle ödlek gibi cesaret edemeyenlere. ne yazacak sanki? bi nasilsin da mi diyemiyor?Bende böyle olmasını istiyorum ama oglan bi mesaj bile yazmiyor. Annesi de diyor ki, oğlu mesaj yazip yazip siliyormus. Cok heyecanliymis utaniyormus. Ondan öyle sinirli davraniyormus.
MissCherryBlossom dedigi gibi acaba erkeklik taslamaya çalışırken eline yüzüne mi bulaştirdi.
Ama bana erkeklik taslamasın ya. Adam olsun
Hayir dogru bulmuyorum. Önceki görüştüğümle ben 1.5 sene görüşmüştüm. Onu bile tanıdığımdan emin degildim ve en sonunda bitti.Peki siz hemen üç beş görüşüp nişanlanmayı doğru buluyor musunuz? Ben bu kafada değilim mesela, böyle olsun isteyen aileyle aynı hayat görüşüne sahip değilim derhal reddederim düşünmem bile
Evet eğitime önem veriyorum. Bende yurt dışında dogdum büyüdüm ve burda egitimimi tamamladim. Almanyada Project Manager olarak çalısıyorum.Eğitime önem veriyorsunuz ki bunu belirttiniz ama Muhtemel evlenirseniz yurt dışında yaşayacaksınız iki diplomanız hiçbir işe yaramayacak hatta meslek yapandan daha da aşağı olacaksınız.İkincisi bir kere görüşmeyle söz yapılmaz.Üçüncüsü ilk görüştüğü insanın yanında kardeşini tersleyen kişinin kişiliği budur.Dördüncüsü Türkcesi zayıf olanlar benim gördüğüm kadarıyla sert değil çekingen konuşuyormuş gibidir bu adam bildiğimiz sert insan türünden
Tr den gelen damatlarda almanyadaki diskotek ve barları görünce sonradan oralara gidiyorlar, kizlarimiz yine üzülüyor ve pişman oluyorlarCünkü yurt dısında yasayan cogu türk erkekleri karı kıza gidiyor o bar benim şu diskotek senin kumar ne ararsan var cevremdeki turk ailelerinden biliyorum Burdakı turk kızları ne yapsın tr damat getiriyorlar ki guvenilir olsun falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?