• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık - Görücü

Herseyden önce aile cok fazla olayin icinde. Daha 1 defa basbasa görüsülmüs ve hemen ardindan aileler bir araya geliyor.

Onlar karar veriyor görüsme sıkligina. 1 görüsmede nasil söz olsun? Aldigin ekmek degil, gelecek 40 yilin hesabi bu.

Adamda buna sesini cikarmadigina göre, ayni siğ düsüncede. Annesinede karsi gelmiyor. Kesinlikle birseyler sakliyorlar bu arada. Yangindan mal kacirmis gibi evlilik olmaz.

Herseyi falso bu olayin. Daha kardese ses yükselmesine girmiyorum bile. Yerinde olsam fazla uzatmadan kestirip atardim.

Ingilizler alkolizmde onde gider bence sabah aksam iciyorlar les gibi kokuyorlar igrenccccc
kız o kokana kadar içenleri bi kurcala , iddiaya girerim ırısh tir dedeleri :rolleyes: kolay kolay söylemezler irlanda göçmeni olduklarını, ama sorsan hepsi english royal :confused:

Eğer acele ediyorlarsa dinlerine bağlı oldukları için değil,oğullarını çok iyi tanıdıkları için acele ediyorlar.muhtemelen oğullarının işi berbat edeceğinden eminler,var bir negatif tarafı ki ,görmeni istemiyorlar...lütfen acele etme,acele işe şeytan karışır derler.hem ağırdan sat azcık,kıymete binersin.

Bız bu saçları değirmende ağartmadık beybisi, olsun o kadar :KK45: America keşfedileli çoook oldu , denemişi dinle, denenmişi deneme:rolleyes:yok mu kız oralarda okumuş, kadına saygı duyan kültürlerden gelen yakışıklı gavurlar? onlardan birine bak, hem çocukların çok uluslu + multilingual olur, hem belki adami müslüman yaparsın , duble sevap:cool:ne yapıcan Türk le evlenip, sıkıcı
Üniversite okurken bir alman vardı, Müslüman olmuştu hatta. Herkes benim için Müslüman olduğunu söyluyordu o da hep peşimdeydi ama hiç içime sinmemişti. Adam evde 2 yılan besliyordu yılanları beslemek icin düzenli fare veya sıçan aliyordu 🤪
Allahım bana hiç mi normali denk gelmez yarabbim ya

ruslarla irlandalılardan da uzak durun, hep alkolik :cool: UK , french, Germen ve İskandinav erkeklerinde dayak ve sömürüye uğrama olasılığınız italyan, yunan ,türk,rus,irish ve ispanyollara nazaran nispeten daha az ,ama yok diyemem, en güzeli evlenmeyin diyerek bitiriyorum:rapci:
ahahaha kendi yazdığımı okudum da gören de 9 milletten 9 koca eskitmişım sanır :rolleyes: halbusi yaş 42 , toplam ilişki sayısı 2, evlilik sayısı 1, süresi 17 yıl +, gayet sıkıcı bir kadınım:-)ama enişte portföyüm zengin çok şükür, bu engin bilgi hep global kankilikten

Sert üslubu hiç hoş değil ve kendini ele veriyor bence. Daha baştan belli oluyor bazı şeyler ama biraz es geçiliyor. Bence bozuk Türkçe değil, sizin hissiyatınız doğru o konuda.

Şöyle söyleyeyim. Bz de eşimle görücü usulü evlendik. Ama eşim beni yıllar önce görmüştü ve yıllar sonra tekrar karşısına çıkmışım.. Annesi falan geldi annemle konuştu annem de benimle.. Tanışalım bakayım dedim ve tanıştıktan sonraki süreçleri biz devam ettirdik.. Biz konuşmaya başladktan sonra aileler dahil olmadı.. Görüştük, buluştuk, vakit geçirdik ve evlendik. Siz de böyle yapabilirsiniz. Eğer tanımak istiyorsanız konuşup aileleri dahil etmeden bir süre birbirinizi tanımanızın en iyisi olacağını bu süreçte olumlu olursa aile ile konuşmanız gerektiğini söyleyin bence..
Bende böyle olmasını istiyorum ama oglan bi mesaj bile yazmiyor. Annesi de diyor ki, oğlu mesaj yazip yazip siliyormus. Cok heyecanliymis utaniyormus. Ondan öyle sinirli davraniyormus.
MissCherryBlossom MissCherryBlossom dedigi gibi acaba erkeklik taslamaya çalışırken eline yüzüne mi bulaştirdi.
Ama bana erkeklik taslamasın ya. Adam olsun

Üniversite okurken bir alman vardı, Müslüman olmuştu hatta. Herkes benim için Müslüman olduğunu söyluyordu o da hep peşimdeydi ama hiç içime sinmemişti. Adam evde 2 yılan besliyordu yılanları beslemek icin düzenli fare veya sıçan aliyordu 🤪
Allahım bana hiç mi normali denk gelmez yarabbim ya
hayvansevermiş negzel :rolleyes: bacım sen bahtsızsan elf ırkından bile olsa 1000 de bir çikan manyağına denk gelirsin , bu işler yüzde 90 kısmet, istatistik anca kalan yüzde 10 da işe yarar, ama bu son görüştüğün adam denemeye bile değmez bence, hiç başına sarma derim bir ablan olarak

Bende böyle olmasını istiyorum ama oglan bi mesaj bile yazmiyor. Annesi de diyor ki, oğlu mesaj yazip yazip siliyormus. Cok heyecanliymis utaniyormus. Ondan öyle sinirli davraniyormus.
MissCherryBlossom MissCherryBlossom dedigi gibi acaba erkeklik taslamaya çalışırken eline yüzüne mi bulaştirdi.
1- koskoca adamin kime ne mesaj yazip sildiğini annesi nasıl ve neden biliyor?
2- sinirli davranma bahaneleri ileride de olacak , farkında mısın?
3- Sen bunları niye kendisiyle değil de annesiyle konuşuyosun?
:işsiz:

"mesaj yazip yazip siliyor" daha fena sanki. ayar oluyorum söyle ödlek gibi cesaret edemeyenlere. ne yazacak sanki? bi nasilsin da mi diyemiyor?

Peki siz hemen üç beş görüşüp nişanlanmayı doğru buluyor musunuz? Ben bu kafada değilim mesela, böyle olsun isteyen aileyle aynı hayat görüşüne sahip değilim derhal reddederim düşünmem bile
Hayir dogru bulmuyorum. Önceki görüştüğümle ben 1.5 sene görüşmüştüm. Onu bile tanıdığımdan emin degildim ve en sonunda bitti.
Bundan 3 buluşmada nasil emin olayim. Bende dogru bulmuyorum

Bir arkadaş daha yazmış, dindarlıkla ilgisi yok. Yangından mal kaçırmaya çalışıyorlar.
Belli adamın ne olduğu, siz bitirmeyin diye bir an önce söz nişan istiyorlar bence.
Adam sinirli ya da sert olmasa bile bu kadar ailesinin ağzına bakan adamdan hayır gelmez.
29 öyle abartılacak bir yaş değil, kendine zaman, bu hödüğe de yol ver bence.

Eğitime önem veriyorsunuz ki bunu belirttiniz ama Muhtemel evlenirseniz yurt dışında yaşayacaksınız iki diplomanız hiçbir işe yaramayacak hatta meslek yapandan daha da aşağı olacaksınız.İkincisi bir kere görüşmeyle söz yapılmaz.Üçüncüsü ilk görüştüğü insanın yanında kardeşini tersleyen kişinin kişiliği budur.Dördüncüsü Türkcesi zayıf olanlar benim gördüğüm kadarıyla sert değil çekingen konuşuyormuş gibidir bu adam bildiğimiz sert insan türünden
Evet eğitime önem veriyorum. Bende yurt dışında dogdum büyüdüm ve burda egitimimi tamamladim. Almanyada Project Manager olarak çalısıyorum.
Aslında evlenecegim kişinin de egitimi benimle eşit olsun isterdim ama burada erkekler hiç üniversite okumuyor veya benim karşima 29 senedir öyle biri çıkmadı. Bende en sonunda o kriterimi kenara koydum ama bu kişinin de dogru kişi olup olmadigindan emin olamadım

Cünkü yurt dısında yasayan cogu türk erkekleri karı kıza gidiyor o bar benim şu diskotek senin kumar ne ararsan var cevremdeki turk ailelerinden biliyorum Burdakı turk kızları ne yapsın tr damat getiriyorlar ki guvenilir olsun falan
Tr den gelen damatlarda almanyadaki diskotek ve barları görünce sonradan oralara gidiyorlar, kizlarimiz yine üzülüyor ve pişman oluyorlar

Back