Kararsız kaldım. Hangi seçenek olmalı? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Sizce aileleri tanıştırmada hangisi daha mantıklı ve doğru bir karar olur?

• Ankete Katılan
    248
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şimdi ben canlandıramadım

Kapı çaldı geldiler

İllaki kapı açılıp önünde hoş geldiniz denilecek

Terlik vs verilecek

Evde maske takılsa olmaz takmasan yine olmaz

Heyecandan öksürse mesela damat herkes şöyle bir tedirgin olur

Elimizi yıkayalım deseler olmaz yıkamasalar yine olmaz

Onlar sizi, siz onları bilmiyorsunuz

Kolunu koltuğa dayasa olmaz elini tabağa sürmese olmaz

Pencereyi açalım havalansın, arabada terlemişim cereyan oldu rica etsem kapatır mısınız olmaz

Yani bu tarz sıkıntılar her tanışmada olur bir de virüs derken çok gerilirsiniz

İkisini söyleyelim seçsin daha zor

Siz evinizi biliyorsunuz yine de karar veremiyorsunuz onlar nasıl seçsin, siz nasıl uygun görürseniz derler

Bu arada haftaya olsun fikrimi değiştirdim bu hafta olsun sokağa çıkma kısıtlaması gelmeden olsun bitsin

Söz nişan vs boş ver tanışıldı tamam

Nikah zamanına kadar aileler izolasyonda kalsın

Hem benim babam hem onun babası 70lerinde.
Bir de herkes izole şu an. Aylardır dışarıda yemek yemediler. O yüzden ev mantıklı. Ama evde kapalı ortam olacak. Tereddüt durumu o yüzden.

Kapalı yerde rahat ederler mi..

Teşekkür ederim.
Eğer dışarıda seçeneğini seçersek tavsiyenizi dikkate alacağım.

Sanırım siz kapalı bir restaurantta tanıştınız değil mi?

İzzettin at ciftlikleri diye bir arastirsana Google'da , ben ufakliklari goturmek icin bakmistim tam acik hava istedigin tarz , gece sormustun benim simdi aklima geldi
Bir bakacağım.
Açık havada bir restaurant. Tahminen sakin de olabilir. Çünkü çatalcada. Bir sayfasına bakayım..

Teşekkür ederim tavsiye için..

Kesinlikle hiçbiri. Bir de iki tarafta 70 yaş üstü. İyi cesaret sizde ki. Şirketler toplantıları telekonferans yada zoom yoluyla yapıyor. En kötü öyle tanıştırın

Çok ama çok haklısınız.
Bizimkiler izole. Ama kapalı alan olacağı için kararsizim.
Ama restaurantta da garsonlar görevliler aşçılar dikkat ediyor mu o var. Ya garsonlarsan biri pozitifse?
Risk çok risk. Böyle riskli kararları almak tedirgin edici imiş.

Kesinlikle hiçbiri. Bir de iki tarafta 70 yaş üstü. İyi cesaret sizde ki. Şirketler toplantıları telekonferans yada zoom yoluyla yapıyor. En kötü öyle tanıştırın
Cesaret değil.Mecburiyet.
Yasaklar gelecek. O zaman iyice ertelenir diye düşünüyoruz. Yaşlar 30 üstü. O yüzden.

Cesaret değil.Mecburiyet.
Yasaklar gelecek. O zaman iyice ertelenir diye düşünüyoruz. Yaşlar 30 üstü. O yüzden.

yaş 30 üstü imiş o zaman rahat yazayım

tanışmak elzem mi

eşim benim ailemle benim ailem de eşimle tanıştı

biz birlikte yaşadık

sonra kp dedi ki adettendir gidip kızı isteyelim

düğün yeri ayarlanmış, davetiye bastırılmış vs vs gittik beni istedik, dönüşte davetiyeleri aileme verdik

pandemi olsa gidip istemezdik beni, ne olacak ki verilmiş zaten karar

bu durumda aileleri uzak tutarak mümkünse açık havada olsun bitsin, tanışma, isteme, nişan her ne ise hemen şimdi

evde mesafe ayarlanmaz

evet dışarıda garson, oturulan yer vs risk ama en azından kimse garsonun dibine girmez ama siz çay verirken ister istemez mesafe kısalır garson gibi uzaktan veremezsiniz

garson olunca şöyle çekilirsin mesela kenara kimse garipsemez ama gelin adayı yanına elinde tabakla gelince kenara çekilen kv hakkında neler denir neler

Teşekkür ederim.
Eğer dışarıda seçeneğini seçersek tavsiyenizi dikkate alacağım.

Sanırım siz kapalı bir restaurantta tanıştınız değil mi?
Rica ederim. Evet, normal zamanda kapali bir mekanda tanismistik. Oradaki muzik sesinden oturu kimse, kimsenin ne soyledigini tam olarak anlayamamisti. Daha sonra minimalist 1 yerde oturup belli 1 kismi kapattirmistik. (Akrabam, mekan işletmecilerini tanidigi icin bize sessiz 1 yer ayarlamislardi.) Ancak o sekilde detayli konusma olmustu. Ama sonuc olarak maalesef o kisiyle nisani atip baskasiyla evlilik yaptim.
Sizin icin hayirlisi olsun.

Reactions: 000

Evet mantıklı.

tanışma konusunu sizin gibi düşünüyorum.Bence sadece isteme yeterli. Ama karsi taraf onceden bir tanisma istiyorlar. O yuzden. Yoksa bence soz isteme nisan olsa daha iyi. Acik havada bir cay kahve icilse az mu olur bunu bir sunayim

Sevgili çikolatam; ev daha uygun.
Hem muhabbetin akışı evde daha rahat sağlanır ve hem de daha sıcak bir ortam kurulur. Dışarda buluşmak mantıksız değil ama ev daha isabetli.
Evde sosyal mesafeye dikkat ederek oturulur, kimse kimseye yaklaşmaz. Sonsuz keyif ve mutluluk dilerim . Allah kalbine göre versin

Teşekkür ederim.
O sakin yer nerede?
Istanbul da miydi?

Tavsiye eder mısınız ?

öncelikle hayırlı uğurlu olsun. yakın zamanda bizim de tanışma oldu, biz eve davet ettik. dışarı alternatifini ben de düşündüm ama fazla resmi geldi bana. evde daha samimi bir ortam oluştu.yalnız tanışma amacıyla geldiler isteyip gittiler. evde tanışmada sürprizler olabiliyor

Canım benim çok teşekkür ederim.
Allah bin kere razı olsun.
Güzel dileklerin beni çok mutlu etti..

Aslinda erkek arkadaşım kibarliktan dillendirmiyor ama onlarda eve gelmek istiyorlar. Zaten totalde sadece 6 kişi olacağız. Salon büyük. Herkes farklı yete oturabilir diye düşünüyorum. Sadece ev kapalı alan ya ondan tereddütüm var.

Ben istanbuldayım biliyorsun buraya yakında tahminen yasaklar gelebilir çok vaka artışı olmaya başladı. O zaman ertelenir zaten yaş 30 üstü. Ben çok oturacaklarını düşünmüyorum. Çünkü hem benim babam hem onun babası 70lerde. Zaten süreç ilerlerse düğün asla düşünmüyorum. Kutlama kalabalık yerde düşünmüyorum. Sadece nikah. Tabi önce o aşamalara inşallah gelmek lazım canım..

Polenezköy'e falan gitseniz. Yani pandemi zamanı gitmedim ama, Çatalca ve Polenezköy'de sosyalleşmeyi tercih eden arkadaşlarım var bu süreçte.

En olmadı maskeli oturacaksınız pencereleri de açarsınız :) biz de nişanımı aile arasında maskeli bir şekilde yaptık. Bir saatte yüzükleri taktık dağıldık. Eğer tanışma işi şartsa bir şekilde halledersiniz sıkmayın canınızı :)

Çok teşekkür ederim.
Size de hayırlı olsun.. çok güzel bir süpriz olmuş.
Evde ne ikram ettiniz?
Yemek mi çay miydi ?

Nasıl geçti çok oturdular mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…