Merhaba Sevgili Üyeler, Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Size danışmak istediğim bir konu var. Benim ciddi ve güzel giden bir ilişkim var.
Daha önce ben onun ailesi ile tanıştım. O da benim ailem ile tanıştı. Şimdi de aileleri ilk kez bir araya getireceğiz.
Bu durumda iki alternatif var;
Ya tanışma bu haftasonu olacak ve dışarıda sakin bir restaurantta olacak.
Ya da haftaya haftasonu olacak ama bizde olacak. Bize gelecekler.
Aile buluşması derken; ben annem ve babam olacağız; onların tarafında da erkek arkadaşım, annesi ve babası olacak. Toplamda sadece 6 kişi olacağız. Bu arada annem ikisini de önerebilirsin. Hangisini kabul ederlerse dedi. Ben gene de en doğru ve en mantıklı seçeneği seçmek için bir fikir almak istiyorum. O yüzden hem konu hem anket açtım:)
Sizce hangisi daha uygun olur?
Fikir belirtir ve anketime katılırsanız çok sevinirim.
İnsanların evleri onlara dair çok fazla bilgi veriyor, ben ailesinin yaşadığı evi görmek isterim. Hem daha samimi olur. Restauranta çağrılsam enteresan gelebilirdi
Onun ailesi 70 üstüler. Benim babamda 70 yaşında. Pandemiden dolayı biraz çekiniyorlar.
Ama gene de kibarlık yapıp kararı bize bıraktılar.
Bende kararsızım maalesef.
Onun ailesi 70 üstüler. Benim babamda 70 yaşında. Pandemiden dolayı biraz çekiniyorlar.
Ama gene de kibarlık yapıp kararı bize bıraktılar.
Bende kararsızım maalesef.
eve davet etmek daha yakisik alir ve daha nazik olur. daha kiymet verildigini gosterir bana gore. ama bence annenizin dedigi gibi iki secenegi de sunup karari karsi tarafa birakin.
Ben basta restaurant diyecektim sosyal mesafe sebebiyle ama ev daha saglikli gibi
Disarida bulunduğunuz ortamdan birinden de gecebilir, garsonu vs korona bulasma riski evde daha az olur hem daha samimi olur. Oturma duzenini de ona göre ayarlarsiniz
Off bu süreçte tanismalar/buluşmalar/ sosyallesme bile dusunduruyor insanı hep...
Aslında normal zamanda olsa öyle istiyorlarmış. Ama malum bir salgın durumu var.
Çekiniyorlar. Bende o yüzden kararsızım. İnsanları tedirgin etmek istemiyorum.
Ülkede salgın hastalık var, en tehlikeli dönemine girildi, ikinci piki yaşıyoruz diye açıklamalar yapılıyor, 8 günde 8 doktor ölüyorken halkımızdaki bu cesaret beni korkutuyor.
Sosyal mesafenizi koruyamayacağınız aşikar, her türlü sonuca hazırlıklıyım illa tanışılacak diye diretiyorsanız da lütfen açık havada bir yerde oturun ve insanlara sarılıp, öpmeyin.
Ülkede salgın hastalık var, en tehlikeli dönemine girildi, ikinci piki yaşıyoruz diye açıklamalar yapılıyor, 8 günde 8 doktor ölüyorken halkımızdaki bu cesaret beni korkutuyor.
Sosyal mesafenizi koruyamayacağınız aşikar, her türlü sonuca hazırlıklıyım illa tanışılacak diye diretiyorsanız da lütfen açık havada bir yerde oturun ve insanlara sarılıp, öpmeyin.
Evde korona bulaşırsa ihale size kalır, vicdan azabına sebep olur, bence kordona bitene kadar görüşme olmamalı zaten onun ailesi balkona çıksa bile bulaşacak risk grubunda bence buluşma ertelenmeli.