• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde mi olmalıdır?

Ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde mi olmalıdır?

• Evet, ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde olsa iyi olur.

• Hayır, ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde olmasa da olur. Önemli olan niyettir.

• Kararsızım, ikisi de olabilir.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yiaaa maşallah ne güzel heyecanlar bunlar. İnşallah ağız tadıyla olsun. Mutlu olursunuz ❤
Keşkem benimde böyle birşey olsaydı ne güzel heyecanınız buraya kadar yansıdı. :KK36:
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. :KK200:
Umarım en kısa zamanda sizinde gönlünüze göre biri olur, sizde bu heyecanları yaşarsınız..:dua:

Ben esimi annemle iliski ciddiye bindiginde tanistirmistim. Ama aileleri nisanda tanistirdik. Oncesinde gerek duymadigimdan. Biz normal de evlenemedik gerci ;) herseyimiz ayri bi anormal ahahaha

Fazla enseye tokat totoya parmak olmamak adina tanisma mumkun oldugunca gec olsun diye dusunuyorum yine de

• Muhteşem
Reactions: 000
Teşekkür ederim. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. :KK200:
Evet yazlıkları var. Oraya gidecekler. İlk erkek arkadaşım bize gelecek bu pazar. Ondan sonra olursa hafta içi akşam olabilir. 2 hafta sonra hafta sonu gidecekler büyük ihtimal. Ben bir erkek arkadaşıma sormayı düşünüyorum. Nasıl olsun diye. Akşam gidersem yemeğe gitmek gerekir. Ben ilk tanışmada zahmet vermek istemiyorum. Telaşeleri de olabilir. Bir soracağım öncesinde.. Çok heyecanlıyım..
Zahmet vermek diye düşünme sonuçta sende onların bir kızı olacaksın. Benim önceki kayınvalidem bana ne masalar hazırlardı. O da bana heyecanla hazırlardı yemekleri. Emin ol gelin olarak düşündüklerinde onlar da heyecan içine giriyor ve zahmet gibi gelmiyor onlara seve seve yapıyorlar merak etme. Ki anlattığın kadarıyla nişanlın çok düzgün birisi ailesi de muhakkak öyledir. Zahmet falan düşüneceklerini hiç sanmam .

• Beğen
Bu kadar hesap yapmaya gerek yok bence. Gelsin tanışsin..agustosta da sen gidersin. Tanışma arasında üç ay var diye ilişkiniz bozulacak değil ya.

• Beğen
Bende de ilk bizimkilerle tanıştırmak istedim. İlk bize gelecek. Sonrasında da bende tanışacağım inşallah. Burada yazılanlardan sonra 2 ay gibi bir süre sonra da tanışılır gayet olur diye düşünüyorum. Bizim yaşlar 30larda. Ondan bende daha kısa sürede olur diye temenni ediyorum. Sanırım siz okurken tanıştınız..

Size her gelişinde kahvenizi içmesi çok güzelmiş.. Umarım bende de öyle olur. Olursa çok hoşuma gider.
Aslında 26 ve 27 yaşındaydık. Ama hemen evlenmeyi hiç düşünmedik. Ailemde de benim o tarz evlilik ısrarı hiç olmadığından rahat rahat geldi gitti. 29umda da evlendim öyle erken fln evlenmedik.
Kafalar uyarsa, zaman geçtikçe olur. İlk zamanlar eşim de çok heyecanlanıyordu kasıyordu kendini ama zaman geçtikçe kaynaştılar. Zamanla olacaktır☺️
Mutluluklar

• Muhteşem
Ben esimin ailesiyle 3 ay sonra tanıştım esim benim ailemle 6 7 sene kadar falan sonra tanışabildi. Sonra da evlendik iste direkt istemeye gelebildiler. Ailenle tanıştığırdiginda ailen sana evlenmen için israr eder mi ya da yakin zamanda evlilik planlariniz var mi? Bunlar tatlı heyecanlar ve cok ince düşüncelisin. Ilk senin ailen ya da onun ailesi farki yok ki sonucta bor yoldasınız ve iki tarafta anlasirsa kocaman bir aile olacaksiniz. Icini sıkmadan, stres yapmadan icinden nasil geliyorsa onu yap. Ailene de daniş anladigim kadariyla anlayisli insanlar ailen. Annen en iyi arkadaşındır ve asla senin yanlis bisey yapmani istemez
Ailemde evlilik baskısı hiç olmadı. Ki ben 33 yaşındayım. Ailem hayırlı ise olsun düşüncesinde insanlar. İlla evlen diye baskıları yok. Ama biz 30larda olduğumuz için 6 7 sene beklenmez. Yakında evlilik planlarımız var. Arada konuşuyoruz.
Annem, sıkıntı stres olmayacağı bir zamanda tanış diyor. Sonuçta 2 ay çok uzun bir zaman değil. Sadece ben hemen çocuk istemiyorum. Eşimle 1 2 yıl çocuksuz geçirmek istiyorum. Hem karşı tarafta sıkışmasın diye düşünüyorum.

Ben esimi annemle iliski ciddiye bindiginde tanistirmistim. Ama aileleri nisanda tanistirdik. Oncesinde gerek duymadigimdan. Biz normal de evlenemedik gerci :KK66: herseyimiz ayri bi anormal ahahaha

Fazla enseye tokat totoya parmak olmamak adina tanisma mumkun oldugunca gec olsun diye dusunuyorum yine de
Hahaha ..:KK70:
Benim annemde babaannemlerle nişanda tanışmış. Önceden tanışmamış. Ama sanırım ben öncesinde tanışacağım.
Biraz önce telefonda konuştuk. Heyecanlıyım dedi bana. Onunda ilk bu işler..

İkimizde Boğa burcuyuz. Biraz titiz ve irdeleyen yapılarımız var. Burçlardan ötürü..:cool:

Zahmet vermek diye düşünme sonuçta sende onların bir kızı olacaksın. Benim önceki kayınvalidem bana ne masalar hazırlardı. O da bana heyecanla hazırlardı yemekleri. Emin ol gelin olarak düşündüklerinde onlar da heyecan içine giriyor ve zahmet gibi gelmiyor onlara seve seve yapıyorlar merak etme. Ki anlattığın kadarıyla nişanlın çok düzgün birisi ailesi de muhakkak öyledir. Zahmet falan düşüneceklerini hiç sanmam .
Nişanlım değil erkek arkadaşım aslında:)
Umarım ailesiyle iyi anlaşırım. O da benim ailemle iyi anlaşır.
Evet düzgün biri. Ona güveniyorum. Ve aile yapılarımız ve benimsediğimiz hayat görüşü çok uyuyor. Zaten tam tersi biriyle yapamazdım. Bunlar benim için önemli. Bana değer verdiğini hissediyorum. Ama bende değer veriyorum canım. Bakalım gerisi Allah'a kalmış.
Allah mı söyletti umarım o dediğin kelime olur..:KK5:

İnsan sevdiği insanın ailesinin de kendisinden hoşlanmasını istiyormuş. Bunu anladım.

Bu kadar hesap yapmaya gerek yok bence. Gelsin tanışsin..agustosta da sen gidersin. Tanışma arasında üç ay var diye ilişkiniz bozulacak değil ya.
Evet bana da bu fikir daha çok uyuyor. O şimdi gelecek bende Ağustos veya Eylül'de giderim. Arada çok ciddi bir zaman yok.

Kız dur naptın 34 yaşında 2. evliliğini yapmış olan birine denir mi bu :KK55: 3.de mi yapam napam :KK22:
Çok pardon..:KK22:
Öyle deyince sizi bekar sandım..
Yok tabi ki.. Evliliğinizde bol bol mutluluklar, heyecanlar diliyorum.. :KK51:

Aslında 26 ve 27 yaşındaydık. Ama hemen evlenmeyi hiç düşünmedik. Ailemde de benim o tarz evlilik ısrarı hiç olmadığından rahat rahat geldi gitti. 29umda da evlendim öyle erken fln evlenmedik.
Kafalar uyarsa, zaman geçtikçe olur. İlk zamanlar eşim de çok heyecanlanıyordu kasıyordu kendini ama zaman geçtikçe kaynaştılar. Zamanla olacaktır☺
Mutluluklar
Çok teşekkür ederim..:KK51:
Ben 33 o 36 yaşında. Ben açıkcası çok beklemeden evlenmek istiyorum. Nedeni de hemen çocuk istemiyorum.
1 veya 2 yıl eşimle gezeyim tozayım, evliliğin çocuksuz keyfini çıkarayım modundayım. Eğer 2 yıl sonra evlenirsem hemen çocuk için uğraşmam gerekecek. Onu da çok sağlıklı bulmuyorum. Burada çok konu okudum. Hemen çocuk sahibi olmak iyi bir şey değil. Zaten evliliğe alışmak süre alıyor. Bir de aynı anda hem evlilik hem çocuk çok zorlayıcı olur. O yüzden bize zaman kalsa iyi olur. Bir de o da 40dan sonra baba olmak istemiyor. Ondan çok beklemeyiz diye düşünüyorum ama tabi evlilik nasip. Saati de belli derler. Bunlar temenni sadece..

Umarım benim erkek arkadaşım da kaynaşır.. Gelip gide gele oluyor sanırım kaynaşma..

Ya şöyle ilk erkek tarafı gelir yemeğe yada çaya aileler tanışır. Sonra erkek tarafı davet eder kaynaşmak için.
İki tarafta birbirine gider. Anladım..
Peki ondan sonra söz ve nişan mı oldu?

İki tarafta birbirine gider. Anladım..
Peki ondan sonra söz ve nişan mı oldu?
Erkek tarafına gidildiğinde yada erkek tarafı kız tarafına geldiğinde sorabilirler yani tarih konusunu hep birlikte konuşabilirsiniz. Yada daha sonra siz erkek arkadaşınızla kendiniz bir tarih belirleyip ailelere iletirsiniz. Kimisi sadece söz yapıyo kimisi nişan bu sizin isteğinize bağlı.

Ben sadece söz yaptım sonra kına düğün yaptım geçtim. Nişan yapmadım. Bazen pişmanlık hissediyorum ama bi yandan da gereksiz diyorum yani içinize hangisi siniyorsa onu yaparsınız.

• Beğen
Çok tatlısın okurken heyacanını buradan hissedebiliyorum, umarım hep böyle tatlı heyecanlar yaşarsın :KK68: bence 2 ay uzun bi süre değil, bekleyebilirsin ailesi gelene kadar. O senin ailenle tanışsın, onlar gelince sen hem yazlıktan hoşgeldinize gitmiş gibi olursun. Mutluluklar

• Muhteşem
Ailemde evlilik baskısı hiç olmadı. Ki ben 33 yaşındayım. Ailem hayırlı ise olsun düşüncesinde insanlar. İlla evlen diye baskıları yok. Ama biz 30larda olduğumuz için 6 7 sene beklenmez. Yakında evlilik planlarımız var. Arada konuşuyoruz.
Annem, sıkıntı stres olmayacağı bir zamanda tanış diyor. Sonuçta 2 ay çok uzun bir zaman değil. Sadece ben hemen çocuk istemiyorum. Eşimle 1 2 yıl çocuksuz geçirmek istiyorum. Hem karşı tarafta sıkışmasın diye düşünüyorum.
Hersey gönlünüzce olur inşallah. Güzel telaseler bunlar. Çok sevindim sizin adiniza 😊

• Muhteşem
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back