• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde mi olmalıdır?

Ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde mi olmalıdır?

• Evet, ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde olsa iyi olur.

• Hayır, ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde olmasa da olur. Önemli olan niyettir.

• Kararsızım, ikisi de olabilir.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben iliskilerimi open relationship tadında yasadıgım icin flört premıum seviyesinden bir üst seviyeye cıkamadım. Yani bir tecrübem yok fakat soyle bir düsündüm de kendimi ciddi bir iliski icinde bence hic süre onemli degil. İlk erkek arkadasınız tanıssın aileniz ile onun ailesi gelince de siz tanısırsınız. Onun ailesi gelinceye kadar bu sürec icinde daha güzel verimli düsünme, zamanınız olur.
Tebrik ederim, mutluluklar.

• Muhteşem
Reactions: 000
Sen sorunca bi düşündüm de biz de isler baya karışık olmuş herkesle tek tek ayrı zamanlarda tanışmışım 😂 ilk öncelikle ben sevgilimin annesiyle tanıştım bir hafta sonra O benim annemle tanıştı bundan bir yıl sonra dedesi benimle tanışmak istedi ben evlerine gittim ailemin de izniyle malum dede yaşlı diye ama o zaman da babası yoktu 😂 geçtiğimiz aylarda karantina başlamadan hemen önce ailecek bizim evimiz tanışmaya geldiler herkes birbiriyle tanışmış oldu ben de onun babasını ilk kez gördüm allah nasip ederse birkaç haftaya da onlar bizi davetedecek yani ailecek tanışmanın üstünden 3 4 ay geçmiş olacak yani canım bu işlerde bi sıra bi düzen kural yok gelisine oluyor biraz da o yüzden yakın uzak fark etmez 😊
Hayırlı olsun sizinde..
Çok sevindim..

Darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah..:dua:

Ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde olsa daha rahat hissedilir gibi geldi bana umarım çok Mutlu olursunuz :)

• Muhteşem
Sen sorunca bi düşündüm de biz de isler baya karışık olmuş herkesle tek tek ayrı zamanlarda tanışmışım 😂 ilk öncelikle ben sevgilimin annesiyle tanıştım bir hafta sonra O benim annemle tanıştı bundan bir yıl sonra dedesi benimle tanışmak istedi ben evlerine gittim ailemin de izniyle malum dede yaşlı diye ama o zaman da babası yoktu 😂 geçtiğimiz aylarda karantina başlamadan hemen önce ailecek bizim evimiz tanışmaya geldiler herkes birbiriyle tanışmış oldu ben de onun babasını ilk kez gördüm allah nasip ederse birkaç haftaya da onlar bizi davetedecek yani ailecek tanışmanın üstünden 3 4 ay geçmiş olacak yani canım bu işlerde bi sıra bi düzen kural yok gelisine oluyor biraz da o yüzden yakın uzak fark etmez 😊

Hayırlısı olsun.. :KK66:
Bizde ilk o bizimkilerle tanışacak. Sorun olmaz herhalde. .

Düğün ne zaman?

once ankete cevap verdim, A sikki.

Ama 2 aydan da bir sey olmaz bence, bence hala A sikki secenegine giriyor.

• Muhteşem
Hayırlı olsun demeye geldim :))
Bence hiç önemli değil sırası ve zamanı önemli olan niyet.
Şartlar nasıl uygun gelirse o şekilde yaparsınız.
Çok teşekkür ederim..:KK51:
Aynen bence de önemli olan niyettir..

Önemli olan güzelce olması..

Hayırlı olsun öncelikle.

Bürokratik bir iş değil ki bu, belli bir zamanı olsun.
Hayatın doğal akışı içinde ne zaman uygun görürseniz o zaman tanışılır.

Zaten böylesi dayatmalar, zorlamalar neticesinde, düğünler,nişanlar kavga gürültü içinde geçiyor. Hatıralar kötü anılarla doluyor.

Maksat tanışmak değil mi, ne zaman taraflar uygunsa o zaman olur.

Benim anlayışım böyle söylüyor...

Rahat olun, içinizden nasıl geliyorsa (aklınız, vicdanınız, anlayışınız, şartlarınız neye sevkediyorsa sizi) öyle tavır alın.

Mutluluklar...

• Muhteşem
Ben iliskilerimi open relationship tadında yasadıgım icin flört premıum seviyesinden bir üst seviyeye cıkamadım. Yani bir tecrübem yok fakat soyle bir düsündüm de kendimi ciddi bir iliski icinde bence hic süre onemli degil. İlk erkek arkadasınız tanıssın aileniz ile onun ailesi gelince de siz tanısırsınız. Onun ailesi gelinceye kadar bu sürec icinde daha güzel verimli düsünme, zamanınız olur.
Tebrik ederim, mutluluklar.
Çok teşekkür ederim..
Bence de süre önemli değil.
Önemli olan niyet.
Yarın bize geliyor. Bakalım heyecanliyim.

Umarım super geçer.:)

Ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde olsa daha rahat hissedilir gibi geldi bana umarım çok Mutlu olursunuz :)

Çok teşekkür ederim.. :KK51:
Erkek arkadaşım yarın bize geliyor.
Onun ailesi şehir dışına gidebilir.o yüzden araya zaman girebilir. Ondan dolayı belki 2 ay sonra olabilir..

Çok uzun bir süre değil gibi geldi..

Oyumu yanlış kullandım bir daha kullanabiliyor muyuz ? :confused: bence erkeğin ailesiyle erken tanışma önemli çünkü genelde sorun çıkaran taraf onlar oluyor. Sizin ailenizle de ne zaman şartlar uygun olursa o zaman tanıştırırsınız. Kız ailelerinde hemen tanisinca evlenecekmis gibi şartlandiriliyor eğer sizinkiler de öyleyse erteleyin bence

• Beğen
once ankete cevap verdim, A sikki.

Ama 2 aydan da bir sey olmaz bence, bence hala A sikki secenegine giriyor.

Teşekkür ederim..
Evet 2 aydan bir şey olmaz..

Ben biraz heyecan yaptim sanırım.. :KK71:

Hayırlı olsun öncelikle.

Bürokratik bir iş değil ki bu, belli bir zamanı olsun.
Hayatın doğal akışı içinde ne zaman uygun görürseniz o zaman tanışılır.

Zaten böylesi dayatmalar, zorlamalar neticesinde, düğünler,nişanlar kavga gürültü içinde geçiyor. Hatıralar kötü anılarla doluyor.

Maksat tanışmak değil mi, ne zaman taraflar uygunsa o zaman olur.

Benim anlayışım böyle söylüyor...

Rahat olun, içinizden nasıl geliyorsa (aklınız, vicdanınız, anlayışınız, şartlarınız neye sevkediyorsa sizi) öyle tavır alın.

Mutluluklar...

Teşekkür ederim..
Yok dayatma yok. Artık ne zaman olursa o zaman.
Bizimkilerle yarın tanışıyor. Erkek arkadaşımın ailesiyle de şehir dışından geldiklerinde olabilir.
Ben sadece fikir danışmak istedim.

Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.:KK28:

Soruyu yanlış anlayıp yanlış oy kullanmışım :olamaz:
ben sandım ki nişan öncesi aileler birbirleriyle tanışır ya.. bir onlar gelir bir siz gidersiniz o kısımı sorduğunuzu anlamışım..
asıl sorunuzda bi önemi yok zamanın bence. Ben erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştıktan 6 yıl sonra ailemle tanıştırmıştım :KK53: hiçbir sorun olmadı

Yok daha aile kısmına gelmedik..
Önce o benim ailemle tanışacak sonra ben tanışacağım inşallah..
Aynen bence de sorun olmaz diye düşünüyorum.

Inşallah super bir tanışma olur..

0 000

Eee dün seninle güzelce tanışma faslından bahsediyorduk. Eski konun mu bu ?

Leyla oldum gece gece bak üzülmeden ben gel çöz şu durumu
😔

Erkek arkadaşım dün bize geldi. Ailemle tanıştı.
Gayet güzel geçti.4 saat oturduk. Yedik içtik sohbet ettik. Ailemin izlenimleri gayet iyi. Allah bozmasın..

O konu erkek arkadaşımla tanışmadan önce açtığım konu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back