Kararsız kaldım. Hangi seçenek olmalı? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Sizce aileleri tanıştırmada hangisi daha mantıklı ve doğru bir karar olur?

• Ankete Katılan
    248
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tahminen 2 saat yeter. Hem çay hem yemek fazla olur diye düşünüyorum.
Zaten onlarda çaya gelmek istiyor gibi..
Tabi dışarıda olursa yemek olacak mecbur..

İşte o iki saat doldu kalkın denmez ama dışarıda yer içer biraz oturur kalkarsın

Sonra zaten tekrar görüşülür istenirse

Bence şu durumda evde olmalı. Salonunuz da büyükse sosyal mesafeye uygun bir şekilde oturursunuz daha rahat edersiniz. Restoranda istediğiniz şekilde araya mesafe koyamayabilirsiniz. Mutluluklar şimdiden :)

Reactions: 000
Biz önce bir tanıştıralım sonra sadece ailelerin katıldığı evde söz/nisan yapalım olsun bitsin diye düşünüyoruz. Önce ılk tanışma sonra bir de iade-i ziyaret falan olmayacak. Pandemi olmasa belki..
Ama su an risk fazla. Zaten anne babalar 65 ve 70 üstü. O yüzden bir tanışma sonra da nasipse inşallah evde söz nişan.

Evet kapalı alanlar bir risk. Buna katılıyorum.

O zaman açık havada bir restaurantta daha mantıklı..

Bence size gelsinler daha sıcak samımı bir ortam olur. Hem dış insanlar olmaz daha sakin daha rahat muhabbet edersiniz

Reactions: 000
Restoran dedim ben sizin evde olursa sohbet edecek zamanınız olmaz pek yemek çay kahve derken yorgunluktan bir şey anlamazsınız en iyisi restoran

Yemeğe değil ikindi çayına gelecekler. Ama tabi gene de ikramlık olacak. Onun hazırlığı toplanması servisi vs.
Açık havada sakin bir restaurant istanbulda bu zamanda bulabilir miyim?

Onu düşünüyorum..

Onu da düşünüyorum.
Istanbuldayiz. Sakin sessiz ve açık alanda bir restaurant bulmak lazım. Ve hafta sonu tenha olmali..
Şu an açık alan yerler tenha değil. Mesela Zanzibar diye bir yer var. Gayet kaliteli bir yer açık hava kısmı da var. Ama hafta sonu yarınlar yokmuş gibi kalabalık..
Çoluk çocuk genç yaşlı herkes orada..
Ne yapacağım bilmiyorum..

Erkek arkadaşımda haberler sende deyip soruyor :)

İstanbul u bilmem de hani bu haftasonu kahvaltıcılar var ya

Haftaiçi oraya gidilebilir

Haftasonu kalabalık olur yine de belki ara saat ferah olabilir

Yemeğe değil ikindi çayına gelecekler. Ama tabi gene de ikramlık olacak. Onun hazırlığı toplanması servisi vs.

Onu düşünüyorum..
Tabi neden bulamayasin ki zaten mesafe kuralları var her yerde bence restoran Fikri makul hayırlı olsun bu arada tanışma olayiniz

Güle güle giy

Ben sana değil karşı tarafa demiştim anne baba yaşlılar zaten

Hemen bu haftasonu görüşelim olmaz diye örnek verdim
Teşekkür ederim:)
Aslinda normal zamanda olmazdı..dediginiz gibi hazırlanması osu busu..

Ama sanırım hafta sonu yasakları yakında başlar diye düşünüp Bir an önce tanışalım diyorlar.

Ev diyorum o zaman, pandemiye sebep ev daha guvenli olur
Normal de olsa güzel lokal ve restorantlar var yemeğinizi yedikten sonra locaları olan rahat çayınızı kahvenizi içebileceğiniz yerleri önerirdim ama babam 70 küsür yaşında değilse. Bence babamda kendi evinde rahat eder

İşte o iki saat doldu kalkın denmez ama dışarıda yer içer biraz oturur kalkarsın

Sonra zaten tekrar görüşülür istenirse

Aynen denmez. Şu ara iade-i ziyaret olmayacak.
Olursa inşallah bundan sonra söz/ nisan olur.

Iki teklifle gitsek onlar seçse çok mu ayıp olur?

Bence şu durumda evde olmalı. Salonunuz da büyükse sosyal mesafeye uygun bir şekilde oturursunuz daha rahat edersiniz. Restoranda istediğiniz şekilde araya mesafe koyamayabilirsiniz. Mutluluklar şimdiden :)
Teşekkür ederim..

Evet salon genis. Kare. Mesafe koyabiliriz diye düşünüyorum. Ama işte açık hava değil. Rahatsız olurlar mi bilemiyorum.. anne ve babasının yaşı var çünkü 65 ve 70 yaşındalar.

Evet kapalı alanlar bir risk. Buna katılıyorum.
O zaman açık havada bir restaurantta daha mantıklı..
Eski nisanlimin ailesi ile disarda unlu bir Restaurant'ta tanismistik. Hafif muzik ve catal-bicak seslerinden dolayi saglikli 1 iletisimimiz olamamisti. Sakin ve muziksiz 1 yer bulmanizi tavsiye ederim. Onceden rezervasyon yaptirirken muzik kismini sormanizi da nacizane onerebilirim. Mutluluklar..

Onu düşünüyorum..

İzzettin at ciftlikleri diye bir arastirsana Google'da , ben ufakliklari goturmek icin bakmistim tam acik hava istedigin tarz , gece sormustun benim simdi aklima geldi

İstanbul u bilmem de hani bu haftasonu kahvaltıcılar var ya

Haftaiçi oraya gidilebilir

Haftasonu kalabalık olur yine de belki ara saat ferah olabilir

Kahvaltı yerleri hep ailelerin geldiği yerler oluyor haliyle gürültülü oluyor.Ama gene de bir bakayım. Biraz uzak bir yerlerde mekan bakılabilir.

Polonezkoy gibi..

Tabi neden bulamayasin ki zaten mesafe kuralları var her yerde bence restoran Fikri makul hayırlı olsun bu arada tanışma olayiniz ☺
Teşekkür ederim..
Istanbul içi Kadıköy Çengelköy Üsküdar Fenerbahçe vs sakin havadar mekan bulmak çok zor.

Ama gene de bakacağım.. belki Polonezkoy mu olsa oralarda daha sakin bir yer olsa diyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…