Nasil yapiyosun canim tarifi banada soylermisin?daha önceden 4-5 günlük 2 defa yapmıştım. 2sinde de 3-4 kilo arasında verdim. yarın itibariyle tekrar başlıyorum. yine bir 5 günlük karabuğday yapmayı planlıyorum. spor yapmaya üşenmezsem sporla beraber yapacağım. bakalım ne olucak=)
83'ten 63'e kadar indim. resmen 8-9 aydır diyet yapmadım. Şimdi son 2 aydır tekrar diyete başladım ama 63te kaldım. şu 5'li hanelere insem rahatlıcam resmen
Nasıl tadı, kokuyor mu yiyebildiniz mi?Selam bende bugün aldim karabugdayi yarin baslayacagim. Benimle birlikte başlayacak var mi?
Ben bugün basladim sabah yedim sadece misafirliğe gittigimden yiyemedimNasıl tadı, kokuyor mu yiyebildiniz mi?
Ben de aldım 2 paket duru marka. Buradaki gibi katı bir diyet uygulamayı düşünmüyorum ama beslenmeme dahil edeceğim karabuğdayı faydalarından dolayı.Ben bugün basladim sabah yedim sadece misafirliğe gittigimden yiyemedimben lapa gibi hasladim tabi tadi mükemmelddeğil ama yenilmeyecek gibi de değil yoğurtla yenilebiliyor.
tadi bizim damak tadimiza uygun degil malasef turk mutfaginla uzakdan yakindan alakasiz bir tat ama yenmeyecek kadar kotu degil kilo vermek icin deger ben bi ara denemistim cin marketinden alip elma rendeliyordum yogurt koyuyordum icine ingilizce yabanci sitelerdende yorumlar okuyup gaza gelip zevkle yiyordum cok hizli kilo veriyorsun ayni hizla geri aliyorsun istersen peynir domates ye butun gunNasıl tadı, kokuyor mu yiyebildiniz mi?
Kızlar bugün bi arkadasımla başladık bizde karabuğday serüvenine :)) biz sabah hastalnmış yumurta zeytin peynir domates fln ekmeksiz kahvaltı yapıcaz öğle ve aksam yemekleri yerinede bunu yicez bakalım nasıl sonuc alcaz :) ayrıca burda yazıldıgı gibi ne kötü bi koku ne de kötü bi tad var. Gayet yenilebilir bişey biz umutluyuz
meraba tatlıkuş bende bu gün başladım senindediğin gibi yapcam inşallaş devehörgücü bel yanlarımdan kurtulurum pazar günü sonucunu yazacağım umutluyum :)
karabugday bulsam bende baslicam hemen
dün motivasyon olsun diye princ lapasi yedim ne aciktim ne birsey yeme ihtiyci his ettim Sabah kalktim -700 gr gördüm bir sevindin anlatamam (su ödem vs olabilir ama iyi gaz Verdi bu bana)
sonuç nedir ?selam kızlar bende başlayalı 4 gün oldu yarın da tamamlayıp cumartesi sabah tartılacağım