Uranuscüm keyifler nasıl? çay işi nasıl gidiyor? büyüme var mı?
benim galiba bu ay az buçuk büyüdü... 75a sütyeni tam dolduruyorum gibi görünüyor... umarım gelecek ay ona sığmam
canım ağrı filan yok ama kaşıntı başladı daha önce hiç göğüslerimin kaşındığını hissetmemiştim..belkide büyümeye başlıyorlardır..ya aslında ben daha çok cildim için yiyorum tabi büyüsede fena olmaz :) ama cilde faydası varmı bilmiyorum :1no2:bak bu ılaclara guvenılıyoda bu bıtkılere neden guvenılmıyo bu ılaclarda bıtkılerden yapılmıstır bence devam et kullanmaya butur bıtkılerın ınsana zararı olmaz bence devam etmelısın senın goguslerde nasıl bı belırgınlık oldu bana anlatırmısın nasıl baslıyo agrıla falan ne bılım ıste anlat canıııııııııııım öptüma.s.
bak ben araştırdım bu tür bitkilerin insana binlerce faydası var k.ü.çginin de cilde bi çok faydası var.senin kaşınmalar ne alemde devam ediyomu çogaldımı azaldımı ben de kullanalı6...7 gun oldu şimdilik bişe yok ben bunun yanında da bıseler kullanmak ıstıyorum bıldigin bişe varmı bıde sana bişe diycem sakın cildin için ilaç falan kullanma elinden geldigi kadar bitkilere devam et byyyyyysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?