- 28 Haziran 2007
- 345
- 0
- 42
Evet kuru üzüm yiyorum çekirdekli.Bi avuç dolusu yiyorum.Ama şimdilerde pek de düzenli aldığımı söyleyemem.
hhhhmmmm o zaman ben de baslayayim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuru üzüm yiyorum çekirdekli.Bi avuç dolusu yiyorum.Ama şimdilerde pek de düzenli aldığımı söyleyemem.
canım sen çekirdeği öğüttürüp de mi kullanıyosun yoksa hazır kutuda öğütülmüş mü sakıncası yoksa markasını yazarmısın eğer hazır kullanıyorsan fisfisfis
arkadaşlar ben küçü 250 gramını 10 ytlye alıyorum... daha ucuza alanlar var nerden aldıklarını yazarlarsa sevinirim... internette ucuza var ama oraya güvenemiyorum.... bu arada ben 1 kaşık küçü suyla yutuyorum yoğurtla daha mı etkili oluyo acaba??? kafamçokkarıştı cevap yazanlara şimdiden teşkür ederim...a.s.
yaklaşık 17-18 gün oldu, hiçbirşey yok
sanırım kişiden kişiye değişiyor bu etki.
Yalnız söylemeliyimki bende ishal yaptı. İki gündür almıyorum şimdi rahatım. Devam edip etmemekte karasızım :S
jansmin'scim benyaklaşık 1,5 aydır çok düzenli bi şekilde kullanıorum.sabah akşam mutlaka aloyorum.1 tatlı kaşığı dolusu küç.tozunu önce ağzıma alıyorum arkasındam yarım bardak suyla hap yutar gibi içiyorum.böylesi daha pratik oluyo.yoğurtla yiyemedim ben..bi de ben AKSU VİTALin kini kullanıyorum.o çok iyi öğütülmüş.un gibi oluyor.aktarlardaki açık satılanlar iyi çekilmemiş kıtır kıtır oluyo.onu sevmedim.bu kutunun içinde satılıyor.ha bi de kutunun ağzını açık bırakmamalısın.toz havayla temas etmemeliymiş.inan bana şu an göğüslerin süper güzel oldu.dirileşti,büyüdü ve dolgunlaştı.slikon taktırmış gibiyim..gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.sen de sonucu yazki bakıyım sende benim gibi olumlu sonuç alacak mısın...olar mı canım..:1yes2:
kendisine basladım kuru üzümün çekirdeğinle bagırsakları çizermi bu ya
kim dedi? neler yiyoruz ufacık cekirdekmi çizcek
FLAŞ HABER !
Az önce küç ü önerdiğim arkadasım aradı ben de hemen paylaşayım dedi . Ona kk yı önermiştim bak küç diye bir sey var kullananların ne yazdığını oku demiştim sonra beraber eczaneye gittik ( eczacı her acıdan cok yararlı odluğunu ve cok sattıklarını söyledi ) kulanalı 2 hafta oldu ama gözle görülür bir değişim olmus arayıp haber verdi be de sizi bilgilendireyim dedim