Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sevindim arkadasinin adina canim. bende uzun sure kullandim ama uzgunum.bende ise yaramadi. nasil kullandi arkadasin? gunde kac defa? bekar mi arkadasin? genelede daha cok emzirmeden kayan goguslere iyi geliyor da o yuzden.
bekar bekar :) o silikon bile düşünüyo baya küçük onunkiler öle abartı bi büyüklük yok ama dolgunlastırdı diooo
ben bıse farkettım ben bu goguslerı kafaya taktımya yapacam olmazsa olmaz ben sabah aksam buzla masaj yaptım sankı dıklestıler yanı eskısı gıbı asagıda durmuyo ınsan bıraz usuyo ama olsun gercekten toparlandılar k.ü.ç de kullanıyorum daha 4 gun oldu bence sarkık goguslu kızlar buz masajı yapın bana ıyı geldı denemekten zarar cıkmaz ben devam edıyorum sızde deneyın
yok bronsıt falan olmam ama buyuselerde olıyım en azından bronsıtın bı tedavısı var ama bunun bıraz zor sencede ole degılmı ben her aksam sabah yaptım valla bıfark ettı 4 gun oldu hemde k.ü.ç de kullanıyorum sen bunun ıcın bıse yapıyonmu kara.ü.falan cvp
ne zamndr yiyosun tozunu mu? bn kendisine basladım çünkü midem almıo tozu..faydası olur heralde tozu da ondan yapılıo sonuçta