Ee köy yemegi olunca yer sofrası yakışır dedim yerde yemeyene masada hazırladımElleriNe sağlık çok güzel olmuş sunumun
Başarılar canım :)
Teşekkur ederim bitanem ♡♡♡♡♡♡Ellerine sağlık bitanemmm nefis görünüyor gönder bi tabak
Basarilarrr bebegim
Ay sagol bitanem benimİ
Teşekkur ederim bitanem ♡♡♡♡♡♡
Tencere senin olsunn aşkımm
Canım aslında buda yemek gibi oluyor. Barbunya da koyuyoruz bizde ama simdi bakliyat falan katmayayım dedim :)yaa çorbayı yiyebilir miyim bilmiyorum ama anlatımın çok güzel bahçeden toplaman sobada pişirme harika. annem kara lahanaya barbunya koyarak pişirir o yemek mi oluyor bilmiyorum ama ellerine sağlık
keşkek evet sebze olmuyor ama bunu yapman daha iyi olmuş yöresel lezzetler daha önemli. Keşkeği fotoğrafladıysan elbet bakliyat kategorisi açılır orda kullanırsın :)) başarılar dilerimCanım aslında buda yemek gibi oluyor. Barbunya da koyuyoruz bizde ama simdi bakliyat falan katmayayım dedim :)
Cunku keşkek yaptım kabul edilmedi bu sefer bakliyat katmayayım dedim
Teşekkür ederim canım benim ♡
Canım bu arada bizim buralarda buna corba diyorlar ama bencede yemek gibi hatta nevoşum o yüzden kabul etti :)yaa çorbayı yiyebilir miyim bilmiyorum ama anlatımın çok güzel bahçeden toplaman sobada pişirme harika. annem kara lahanaya barbunya koyarak pişirir o yemek mi oluyor bilmiyorum ama ellerine sağlık
Ayy konusuni bile açtımmmkeşkem evet sebze olmuyor ama bunu yapman daha iyi olmuş yöresel lezzetler daha önemli. Keşkeği fotoğrafladıysan elbet bakliyat kategorisi açılır orda kullanırsın :)) başarılar dilerim
sen onları copyala hazırda dursunAyy konusuni bile açtımmm
analı kızlı da öyle çorba diye geçer ama yemek yani iyi ki yapmışsınCanım bu arada bizim buralarda buna corba diyorlar ama bencede yemek gibi hatta nevoşum o yüzden kabul etti :)
Gurban olsun sana canımın içi ❤❤Ay sagol bitanem benim
Cansin sen
Ben bi daha biraz zor katılırım gibi zatensen onları copyala hazırda dursunkategori açılınca pat yapıştırırsın gerçi anket açıldı mı bilmiyorum ne olacak acaba önümüzdeki ay
Analı kızlıda zaten sakarya civarlarında yapılan bir program sanırım canım bu taraflarda hep çorba diyolaranalı kızlı da öyle çorba diye geçer ama yemek yani iyi ki yapmışsın
katılırsın katılırsın keşkek ohh mis ananem yapardı artık annem yapıyor bende bi tencere kapıp getiriyorum eve o kazan kadar tencerede yaptığı içinBen bi daha biraz zor katılırım gibi zatenama yine yapar yine resim atarım katılırsam artık onlarda öyle bi tarif olarak kalır
Ama güzel yapmıştım ya
Ayy yoksa ben bu cumleyi yanlış mı anladımanalı kızlı da öyle çorba diye geçer ama yemek yani iyi ki yapmışsın
bende anlamadım aslındaAyy yoksa ben bu cumleyi yanlış mı anladım
Ayy bende seviyorum ama mısır var diye bu corbaları pek yemiyorum kilo alıcam diyekatılırsın katılırsın keşkek ohh mis ananem yapardı artık annem yapıyor bende bi tencere kapıp getiriyorum eve o kazan kadar tencerede yaptığı içincanım istedi 1 haftada 2 kilo almıştım annemde ne iyi olmuştu
Ay biliyorum cok seviyorum hatta ben onu annem yapardi aradabende anlamadım aslındaprogram mı var öyle :) Antep yöresinde yapılan çorba varya küçük köfteli nohutlu falan :))
karadenizliyim ben sanırım o taraflarda çok yapılıyor biliniyor.Ayy bende seviyorum ama mısır var diye bu corbaları pek yemiyorum kilo alıcam diyebugun yedim ya daha bisey yemedim dogru duzgun kilo alirım diye
Ben ne kadar dikkat etsemde alıyorum gerci
Ya ben bu cobayı daha 2 senedir biliyorum kimse bilmiyodur diyordum herkes biliyor
Çok mutlu oldum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?