Sebze Yemekleri Kara Pancar(Lahana) Çorbası-Ülker Teremyağ Sponsorluğunda

yaa çorbayı yiyebilir miyim bilmiyorum ama anlatımın çok güzel bahçeden toplaman sobada pişirme harika. annem kara lahanaya barbunya koyarak pişirir o yemek mi oluyor bilmiyorum ama ellerine sağlık

yaa çorbayı yiyebilir miyim bilmiyorum ama anlatımın çok güzel bahçeden toplaman sobada pişirme harika. annem kara lahanaya barbunya koyarak pişirir o yemek mi oluyor bilmiyorum ama ellerine sağlık
Canım aslında buda yemek gibi oluyor. Barbunya da koyuyoruz bizde ama simdi bakliyat falan katmayayım dedim :)
Cunku keşkek yaptım kabul edilmedi bu sefer bakliyat katmayayım dedim
Teşekkür ederim canım benim ♡

Canım aslında buda yemek gibi oluyor. Barbunya da koyuyoruz bizde ama simdi bakliyat falan katmayayım dedim :)
Cunku keşkek yaptım kabul edilmedi bu sefer bakliyat katmayayım dedim
Teşekkür ederim canım benim ♡
keşkek evet sebze olmuyor ama bunu yapman daha iyi olmuş yöresel lezzetler daha önemli. Keşkeği fotoğrafladıysan elbet bakliyat kategorisi açılır orda kullanırsın :)) başarılar dilerim

Canım bu arada bizim buralarda buna corba diyorlar ama bencede yemek gibi hatta nevoşum o yüzden kabul etti :)

sen onları copyala hazırda dursun kategori açılınca pat yapıştırırsın gerçi anket açıldı mı bilmiyorum ne olacak acaba önümüzdeki ay
Ben bi daha biraz zor katılırım gibi zaten ama yine yapar yine resim atarım katılırsam artık onlarda öyle bi tarif olarak kalır
Ama güzel yapmıştım ya

Ben bi daha biraz zor katılırım gibi zaten ama yine yapar yine resim atarım katılırsam artık onlarda öyle bi tarif olarak kalır
Ama güzel yapmıştım ya
katılırsın katılırsın keşkek ohh mis ananem yapardı artık annem yapıyor bende bi tencere kapıp getiriyorum eve o kazan kadar tencerede yaptığı için canım istedi 1 haftada 2 kilo almıştım annemde ne iyi olmuştu

Ayy bende seviyorum ama mısır var diye bu corbaları pek yemiyorum kilo alıcam diye bugun yedim ya daha bisey yemedim dogru duzgun kilo alirım diye
Ben ne kadar dikkat etsemde alıyorum gerci

Ya ben bu cobayı daha 2 senedir biliyorum kimse bilmiyodur diyordum herkes biliyor
Çok mutlu oldum vallahi

bende anlamadım aslında program mı var öyle :) Antep yöresinde yapılan çorba varya küçük köfteli nohutlu falan :))
Ay biliyorum cok seviyorum hatta ben onu annem yapardi arada
Mesajı 2. Okumamda anladım
Trtde oyle bi program varda analı kızli mi neydi adı orda yaptılar sandım

karadenizliyim ben sanırım o taraflarda çok yapılıyor biliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…