- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
Oo afiyet olsun bacanak Teşekkür ederimmmmKız ben bunu nasıl kaçırmışım, çok güzel olmuş hemşom ellerine sağlık mis gibi, kokusunu ta buralardan aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo afiyet olsun bacanak Teşekkür ederimmmmKız ben bunu nasıl kaçırmışım, çok güzel olmuş hemşom ellerine sağlık mis gibi, kokusunu ta buralardan aldım
Canım ben bu mesajı kaçırmışım simdi gördümmm
Eşim samsuna gitmisti cok methetti insallah görmek nasip olur banada
Oyy tabiki cevap veririm canımmutlaka gitmelisin. samsun karadenizin bir istanbul u bir izmiridir.
geç görsen de cevap verme nezaketinde bulunduğun için çok incesin, teşekkür ederim.
Oyy tabiki cevap veririm canım
Eşimde çok begenmişti inşallah gidip gezmek nasip olur canım. Baya turistik bir yermiş anlattıgına göre
Ooo ben Artvine gidicem ordan Baküye kaçarızBen gitmiştim, güzeldi ama trabzonun yerini tutamaz.Karadenizin baba'sı ti-rab-zon:)
Tesekkur ederim canım bizde tasiniyoruz burdan 1 2 aya :) Karsaevet hem tarih olarak hem tatil olarak çok güzel bir yer.
bizim samsun un içinde köyde evimiz var.
ben zaten şehir hayatını sevmiyorum eşim gelse şimdi gider oraya yerleşirim.
denize yakınız, doğa yeşillik, güzel insanlar daha ne olsun?
o yüzden sen çok şanslısın canım.
Tesekkur ederim canım bizde tasiniyoruz burdan 1 2 aya :) Karsa
Yakınlaşıyoruz samsuna Allah nasip ederse gidip gezeriz inşallah
Benim kaynım orda okudu, haftasonu baküye geçip ucuz sigara depolayıp geri dönüyodu :)))Ooo ben Artvine gidicem ordan Baküye kaçarız
Yakınlaştık zaten o taraflara hepsinu gezeriz tek tek
Ben gitmiştim, güzeldi ama trabzonun yerini tutamaz.Karadenizin baba'sı ti-rab-zon:)
Benim alakam yok ama seviyorum karadenizi..bir şehir hariç karadenizin tüm illerine hep destek tam destek hemşehrilere
Benim alakam yok ama seviyorum karadenizi..
Bu memleket bizim dimi ama
Evet canım iş sebebiyle :))aa tayin gibi bir şey mi?
soğuğu hariç kars da güzeldir canım hayırlısı olsun.
inşallah canım.
Hahah biz sigara kullanmıyoz bizde ucuza depoyu fuller gelirizBenim kaynım orda okudu, haftasonu baküye geçip ucuz sigara depolayıp geri dönüyodu :)))
hangi ikisi hariçmiş acep niye hariç merak ettimbir şehir hariç karadenizin tüm illerine hep destek tam destek hemşehrilere
Hahah biz sigara kullanmıyoz bizde ucuza depoyu fuller geliriz
Bidon doldururuz
hangi ikisi hariçmiş acep niye hariç merak ettim
Canımm afiyet olsun gel gel ♡Ölürüüüüümmmmm =)))
Biz buna barbunya da koyarız o zaman çorbalıktan çıkıyor =))
Enfes görünüyor Bexy , kahvaltıda bile yerim o kadar seviyorum =))
Ayrıca diyet yemeğimdir bu benim, müthiş tok tutar =)) ellerine sağlık