- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
ahahah tamam anladım olayı yazım dile çok zor mimik yok ifade duygu insanın aklına başka şeyler gelebiliyorAy biliyorum cok seviyorum hatta ben onu annem yapardi arada
Mesajı 2. Okumamda anladım
Trtde oyle bi program varda analı kızli mi neydi adı orda yaptılar sandım
Benim gibi düz mantık olunca da karsıdakiahahah tamam anladım olayı yazım dile çok zor mimik yok ifade duygu insanın aklına başka şeyler gelebiliyor
Tesekkür ederim canım benim soframız herkese açık gel buyur sende ye bizimle :))Ellerine sağlık canım mis gibi görünüyor, yarışmada başarılar :))
Ayy çok tatlısın :)) çok sağol tatlım :))Tesekkür ederim canım benim soframız herkese açık gel buyur sende ye bizimle :))
Ayy çok tatlısın :)) çok sağol tatlım :))
Çok teşekkür ederim :)Ellerine sağlık canım.Gerek tarifin ,gerek sunumun çok hoşuma gitti.Başarılar dilerim.
Ahhahaha günaydın bebeģimKııız çok güzel görünüyor :) ellerine emeğine sağlık güzellik ❤
Başarılar diliyorum daaa hiçte acemi değilsin yani hıhhhh
Laaaaan bak hala Acemiyim diyorAhhahaha günaydın bebeģim
Gel gel yemek bitmedi hala yemek yede indir o sopayı
Acemiyim tabi kuzum daha 3 4 yıldır yemek yapıyorum senin gibi yıllanmadım ki
Oyy teşekkür ederim canım benimLaaaaan bak hala Acemiyim diyor
Kız bişey diyeyim de kızma bana, ben bu kara lahananın bir tek sarmasını severim amaaa gerçekten senin yemek çok güzel görünüyor
Hic kara lahana sarması yapmadım ben bitanemmmm normal lahana gibi mi tadı falan?? Cok merak ettim.karnimda bi acıkti şu corbadan bi tabak daha alayım be kuzuLaaaaan bak hala Acemiyim diyor
Kız bişey diyeyim de kızma bana, ben bu kara lahananın bir tek sarmasını severim amaaa gerçekten senin yemek çok güzel görünüyor
Bende katilmak.istiyorum yarismaya yaa.bi daha ki yarışmanın hangi yemek kategorisinde olacağını bilen var.mi.acep?Hic kara lahana sarması yapmadım ben bitanemmmm normal lahana gibi mi tadı falan?? Cok merak ettim.karnimda bi acıkti şu corbadan bi tabak daha alayım be kuzuBexy
Hic kara lahana sarması yapmadım ben bitanemmmm normal lahana gibi mi tadı falan?? Cok merak ettim.karnimda bi acıkti şu corbadan bi tabak daha alayım be kuzuBexy
Bilmiyorum ki canım ama anket seklinde yapılıyormuş sanırım. Ben gorursem o anketi söylerim sanaBende katilmak.istiyorum yarismaya yaa.bi daha ki yarışmanın hangi yemek kategorisinde olacağını bilen var.mi.acep?
Hic pazi sarmasi da yemedim benGel bebeğim gel bizde çorba bitmezz
Bebeğim bende burda öğrendim biraz farklı bir tat pazı sarması yaptın mı hiç ona benziyor biraz
Sagol bebegimmmmBilmiyorum ki canım ama anket seklinde yapılıyormuş sanırım. Ben gorursem o anketi söylerim sana
Hic pazi sarmasi da yemedim benhep yaprak lahana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?