• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebze Yemekleri Kara Pancar(Lahana) Çorbası-Ülker Teremyağ Sponsorluğunda

yaa çorbayı yiyebilir miyim bilmiyorum ama anlatımın çok güzel bahçeden toplaman sobada pişirme harika. annem kara lahanaya barbunya koyarak pişirir o yemek mi oluyor bilmiyorum ama ellerine sağlık

yaa çorbayı yiyebilir miyim bilmiyorum ama anlatımın çok güzel bahçeden toplaman sobada pişirme harika. annem kara lahanaya barbunya koyarak pişirir o yemek mi oluyor bilmiyorum ama ellerine sağlık
Canım aslında buda yemek gibi oluyor. Barbunya da koyuyoruz bizde ama simdi bakliyat falan katmayayım dedim :)
Cunku keşkek yaptım kabul edilmedi bu sefer bakliyat katmayayım dedim (:
Teşekkür ederim canım benim ♡

Canım aslında buda yemek gibi oluyor. Barbunya da koyuyoruz bizde ama simdi bakliyat falan katmayayım dedim :)
Cunku keşkek yaptım kabul edilmedi bu sefer bakliyat katmayayım dedim :-)
Teşekkür ederim canım benim ♡
keşkek evet sebze olmuyor ama bunu yapman daha iyi olmuş yöresel lezzetler daha önemli. Keşkeği fotoğrafladıysan elbet bakliyat kategorisi açılır orda kullanırsın :)) başarılar dilerim

Canım bu arada bizim buralarda buna corba diyorlar ama bencede yemek gibi hatta nevoşum o yüzden kabul etti :)

sen onları copyala hazırda dursun :KK70: kategori açılınca pat yapıştırırsın gerçi anket açıldı mı bilmiyorum ne olacak acaba önümüzdeki ay
Ben bi daha biraz zor katılırım gibi zaten :D ama yine yapar yine resim atarım katılırsam artık onlarda öyle bi tarif olarak kalır :D
Ama güzel yapmıştım ya (:

Ben bi daha biraz zor katılırım gibi zaten :KK70: ama yine yapar yine resim atarım katılırsam artık onlarda öyle bi tarif olarak kalır :KK70:
Ama güzel yapmıştım ya :-)
katılırsın katılırsın keşkek ohh mis ananem yapardı artık annem yapıyor bende bi tencere kapıp getiriyorum eve o kazan kadar tencerede yaptığı için :D canım istedi 1 haftada 2 kilo almıştım annemde ne iyi olmuştu

katılırsın katılırsın keşkek ohh mis ananem yapardı artık annem yapıyor bende bi tencere kapıp getiriyorum eve o kazan kadar tencerede yaptığı için :KK70: canım istedi 1 haftada 2 kilo almıştım annemde ne iyi olmuştu
Ayy bende seviyorum ama mısır var diye bu corbaları pek yemiyorum kilo alıcam diye :D bugun yedim ya daha bisey yemedim dogru duzgun kilo alirım diye :D
Ben ne kadar dikkat etsemde alıyorum gerci :110:

Ya ben bu cobayı daha 2 senedir biliyorum kimse bilmiyodur diyordum herkes biliyor :halay:
Çok mutlu oldum vallahi :KK76:

bende anlamadım aslında :olamaz: program mı var öyle :) Antep yöresinde yapılan çorba varya küçük köfteli nohutlu falan :))
Ay biliyorum cok seviyorum hatta ben onu annem yapardi arada :KK48:
Mesajı 2. Okumamda anladım :KK53:
Trtde oyle bi program varda analı kızli mi neydi adı orda yaptılar sandım :olamaz:

Ayy bende seviyorum ama mısır var diye bu corbaları pek yemiyorum kilo alıcam diye :KK70: bugun yedim ya daha bisey yemedim dogru duzgun kilo alirım diye :KK70:
Ben ne kadar dikkat etsemde alıyorum gerci :110:

Ya ben bu cobayı daha 2 senedir biliyorum kimse bilmiyodur diyordum herkes biliyor :halay:
Çok mutlu oldum vallahi :KK76:
karadenizliyim ben sanırım o taraflarda çok yapılıyor biliniyor.

Back