Sordum canım :) tesekkur ederimPembixim ellerine saglik leziz ❤ , lakin bu da corbalara girdigi icin kabul olmaz galiba nevrosa sormus muydun
Sagol canım benim çok teşekkür ederimEllerine sağlık canım benimmm
Başarılar dilerimmm
Vallahi benim de haberim yoktu nevoş ikna etti :))))SEN yarışmaya ne ara katıldında yemek yaptın ellerine sağlık :)
Ben son 2 yıldır yiyorum ama hayranı çok bu çorbanınEline sağlık canım tereddütsüz en sevdiğim çorbadır iyi de yaparım
Bol şans tatlım
Cok tesekkür ederim canım benim ♡♡♡Ellerine saglik muhtesem gorunuyor :)Bexy basarilar tatlim
Cok isterim balim ya ohh mis bende sobayi ve koyu cok severim her haftasonu topraga atiyorum kendimoCok tesekkür ederim canım benim ♡♡♡
Gel bir tencere var evde gel misafirim ol bu akşam :)))
Evet canım köy olunca hersey doğal oluyor tek katkı teremyağ :)Ellerine,emeğine sağlık canım
Ne güzel bahçeden toplamışsın kara lahanayı
Sobada pişir mişsin
Yarışmada bol şans diliyorum
Gel canım benimm gell burda heryer taş toprak ağaçCok isterim balim ya ohh mis bende sobayi ve koyu cok severim her haftasonu topraga atiyorum kendimo)
Tesekkur ederim bebeğim gel birlikte yiyelim ❤❤❤iyi yapmış iyi ki katılmışsın ellerine sağlık
Teşekkür ederim ablacığım senin yemeginin yanında pek ümidim olmasa da katildım bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?