- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimYok artik kukrim bu saatte kalkıp kısır yapamazsinyat uyu sabah ders var.
Şahane olmuş canımm
Sağol canım benimBu nasıl mükemmel bir sunumdur bende kısır yapim bari
Çok teşekkür ederim ablacımTabi ki ne istersenNevoşum harika olmuş ellerine sağlık birer tabak rica edecem başarılar diliyorum sanada
Günaydın canım güzel kalplimGünaydın
Yaptın mı
Hangi kitabı okudun çok severim kitaplarıGünaydın canım güzel kalplim
Yok yapmadım kitap okudum uyudum.
Piruze yi okuyorum şuan canım bende çok severimHangi kitabı okudun çok severim kitapları
Ben de İncir Kuşları, Şahika Feraye okudum. Şimdi de Meyra'yı aldım. Keyifli okumalar canımPiruze yi okuyorum şuan canım bende çok severim
Teşekkür ederim canımOf of offf bu kısır ne böyleeeee resmen ağzım sulandı sen neymissin be abla
Teşekkür ederim canımCok guzel olmuslar, ellerine saglik abla
Cnm bende özledim arada bir gelip bildirimlere bakıyorum.. çocujlar evde online ders iş güç derken giremiyorum eskisi gibi..Sağol canım benim
Nerelerdesin özledik
Allah kolaylık versin canımCnm bende özledim arada bir gelip bildirimlere bakıyorum.. çocujlar evde online ders iş güç derken giremiyorum eskisi gibi..
Sağol canım benimVay vay vay uzun bir aradan sonra tam vurussss ellerine sağlık abliiiissss