- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
Ama ıspanagın ciğ tadınaOyyyben sana yaparım bebeğimmm ♡♡♡♡♡
Biraz farklı bir tat gercekten cig tadını ben ıspanağa benzetiyoruma ama pişince bambaşka oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ıspanagın ciğ tadınaOyyyben sana yaparım bebeğimmm ♡♡♡♡♡
Biraz farklı bir tat gercekten cig tadını ben ıspanağa benzetiyoruma ama pişince bambaşka oluyor
Evet canım karalahana bizim burda kara pancarda diyorlarKara pancar mı? Bu bizim karalahanamız rizeliyim ben eline sağlık canım biz farklı yapiyoruz yemek diye geçiyor bizde çorba değil
Bende deniyim bakim.pazi yaprağı bulabilirsem tabiiAma ıspanagın ciğ tadına
Pazı değilde aslında bu mevsimde pazarda karalahana bulabilirsin bebegimBende deniyim bakim.pazi yaprağı bulabilirsem tabii
Sağol bitanem.ilk fırsatta deneyip yorumumu yazarim sanaPazı değilde aslında bu mevsimde pazarda karalahana bulabilirsin bebegim
Evet canım bize ait :) biz barbunya ve içyağla yapıyoruz biz yemek diyoruz sonuçta ıspanakdan daha buyük yapraklı ne alaka çorba birde bir gün boyle yemek seklinde yiyip sonrasınıda ezme yapıyoruz mısır unu ekleyim off canım çektiEvet canım karalahana bizim burda kara pancarda diyorlar
Bende evlenince ögrendim esimde ordulu. Galiba karadeniz yöresine ait bir yemek :)
Burdakiler çorba diyo ama bencede yemek bu
Teşekkur ederim canım ♥
Bizde barbunya koyuyoruz canım bazen.ic yağ ile kurbanda yapiyoruz malum herşeye zam zamEvet canım bize ait :) biz barbunya ve içyağla yapıyoruz biz yemek diyoruz sonuçta ıspanakdan daha buyük yapraklı ne alaka çorba birde bir gün boyle yemek seklinde yiyip sonrasınıda ezme yapıyoruz mısır unu ekleyim off canım çekti
Tesekkur ederim canım yöresel bir yemek olduğu ićin pek bilinmiyor. Bende ogreneli 2 yıl olduHiç denemediğim bir tat benim de. :)
Ama o bahçe, soba, tabaklar, ortam çok sicak, çok güzel, doğal. Bayıldım. :)
Ayy siz sobaya hasretsiniz bende kaçacak delik arıyorum artik bıktımmmmmm kurtulmak istiyorumAhh sıcacık sobada tıkır tıkır yemek kaynatmak ne de güzel olurdu eskiden .
Beni köyümun yagmurlarinda yikasinlar
Canım ben iç anadoludanım ama esim karadenizli sen nerelerdensin :)
Canım ben iç anadoludanım ama esim karadenizli sen nerelerdensin :)
Eşim aslen ordulu ama düzcedeyiz canım :)benim annem giresunlu babam samsunlu canım halis mulis dibine kadar karadenizliyim
eşin nereli?
bir de nerde yaşıyorsunuz?
resimleri görünce yaz olmadan memlekete gidesim geldi.
Eşim aslen ordulu ama düzcedeyiz canım :)
Git tabi insanın memleleti gibi yer yok vallahi nereye gidersen git dogup buyudugun yeri özlüyosun
Di mi benim de dikkatimi çekti. :)Patiklerinde de çok güzelmiş :)