• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaplama mı... Çekim mi??... Yardım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde şuan 2 tane dişime kanal tedavisi ve dolgu yapıldı biri gümüş rengi iğrenç duruyo diğer sarımsı gibi oda çok kötü deli olucam niye beyaz diş gibi olmuyo üzerine acaba kaplama yaparlamıdır yoksa böylemi bırakırlardır beylikdüzü ağız ve diş sağlığı merkezine gidiyorum ssk yani doktorumda bayan bidaha gidişimde sorucam niye böyle diye kaplama olucakmı diye birde pazartesi yaptı benim kanal tedvimi kanama çok olduğu için gçici dolguyla kapatıp bugün dolgusunu yaptı ama eve geldim bi baktım gümüş rengi çok kötü duruyo ben diş gibi dursun belli olmasın istiyorum gülüncede tüm dişlerim görünüyo kafayın yiycem ağladım sinirimden bugün okadar acıyı boşa çektim istedğim gibi olmamış:50:

benimde şuan 2 tane dişime kanal tedavisi ve dolgu yapıldı biri gümüş rengi iğrenç duruyo diğer sarımsı gibi oda çok kötü deli olucam niye beyaz diş gibi olmuyo üzerine acaba kaplama yaparlamıdır yoksa böylemi bırakırlardır beylikdüzü ağız ve diş sağlığı merkezine gidiyorum ssk yani doktorumda bayan bidaha gidişimde sorucam niye böyle diye kaplama olucakmı diye birde pazartesi yaptı benim kanal tedvimi kanama çok olduğu için gçici dolguyla kapatıp bugün dolgusunu yaptı ama eve geldim bi baktım gümüş rengi çok kötü duruyo ben diş gibi dursun belli olmasın istiyorum gülüncede tüm dişlerim görünüyo kafayın yiycem ağladım sinirimden bugün okadar acıyı boşa çektim istedğim gibi olmamış:50:

geçmiş olsunnn...
benim de ön dişime kanal tedavisi yapılmıştı geçen sene tabiiki artık ölü bir diş olduğundan beslenememekte ve renk değişmeye başladı
inanın ister istemez psikolojimi bozmaya başladı..:53: ve karar verdim kaplama yapılacak bakalım ilk fırsattaaa hallettirecemmm yoksa içimden gülümsemek gelmiyorrr :50:
umarım rengide tutar :nazar:

sonunda başvurdum doktoruma ön diş olduğu için zirkonyum yapılacak dediii bakalımmm şuan ön dişim kesik ve çok iğrenç duruyorr hatta bir ara maskeyle dolaştım fakat bu dahada dikkat çektiii şimdi mümkün olduğunca konuşmuyorum yada gülümsemiyorummm bakalım inş. bugün son dişim yapılacakkk ve bende tekrar gülücük dagıtmaya başlıyacammm:nazar:

bence bıçak kemiğe dayanmadıkça çektirmeyin. çünkü diş kaybı ve kemik kaybı diş hekimlerine göre eşdeğer. zaten çok zorda kalmadıkça çekmiyorlar.

Back