E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
pahalı yaa.... kaplamadan çekenleri de duydum ama yinede çekim den korkuyorum karar veremedim... sağol canım inş..Bende de iki çürük var şekerim ama inan ben de aynı senin durumundayım. Her yeri işten anlamayan doktorlar sarmış ve klinik açmışlar. Kasımpaşa da bir diş hekimi ablamın kaplamasını çok kötü yaptı. Halen acı çekiyor. Yaptırmak istiyorsan, doktorları hastalara sor. Aman ssk ya gitme sağlam dişinide çekiyorlar. Kaplama tavsiye ederim. Dolgu ise lazerli olursa iyi oluyor diye biliyorum.
Dentistanbul sitesinde fiyatlar var mesela. En iyi yerlerden biri ama bi kaplamayı 250 ytl'ye yapıyorlar. Bana pahalı geldi. Umarım iyi bir doktor denk gelir.
aaa öyle mi canım çok geçmiş olsun.. benim de kanal olan dişim kırıldı yaa.. o diş hakkında karasızım işte zaten kanal tedavisi gören dişin ömrü beş seneymiş.. kırılmaya falan başlıyor işte sonradan..ya bnde iki tane kaplama yaptirdim, biri iy cunku alttaki dis sadece kirildigi icin yaptirdim ama digerinden hic memnun dglim cunku kanal tedavisi yapilmisdi ve agrioduu doktor cekelim yada kapyalalim dedi bnde kaplatttrdim simdii sicak soguk deiyoo cok agrioo sanki tum dislerim agrioo of of
sağol canım...... şey bir de yandaki dişi de çok küçültüyorlarmış... o dişde güme gitmiyor mu o nasıl oluyor??? onada mı yapılıyor kaplama???dişleriyle çok problemi olan ve dişçi koltuğundançok korkan biri olarak sana tavsiyem kesinlikle kaplama yaptırman...
çekilen diş maalesef yerine gelmez değil mi??? Nine gibi takma diş kullanırsın her çürüyen dişini çektirirsen ama kaplama öyle değil altında kendi dişin durdukça kötü yapsa bile doktor onu çıkarttırıp yeniden yaptırabilirsin..Benim öndeki 4 dişim kaplama, inan kanal tedavisindeki kadar bile acı çek miyorsun...
Tek yapman gerekn o koltuğa oturmak ama ondan sonrası inan çok kolay...
GEçmiş olsun
sağolun.. bilgi için teşekkürler anladığım kadarı ile kronlanmasını tavsiye ediyorsunuz.. peki çekmek ne kadar doğru olur sizce.. bir de doktordan doktora farklılık gösteriri mi ki?? ha bir de anlamadığım kanal tedavili dişe kronlama yaparken yandaki dişlerde küçülktme yada her hangi bir işlem uygulanıyor mu?Kanal tedavili dişinize yapılacak olan porselen kaplamanın tam adı "kron" ve sadece o dişi kapsar.Anlattıklarınızdan çıkardığım bu.Komşu dişlerinde dahil olduğu tedavi şekli ise"köprü" diye tabir edilir ve sizin durumunuzdan farklıdır,diş eksikliği söz konusudur.Dişiniz kırıldığı için tekrar yapılacak sağlıklı bir dolgu bir mümkün görünmüyor bu sebeple ya kronlanıp size kazandıralacak.Büyük ihtimalle de zaten sinirleri alındığı için de işlem sırasında anesteziye ihtiyaç duyulmadan yarım saatte bitirilecektir seans.Koku meselesine gelince vücudunuza dışardan bir parça dahil oluyor elbette farklılık olacak,daha fazla özen isteyecek ,eğer temziliğine yeterince özen gösterilir ve doktorun tavsiyelerine uyulursa böyle bir sorun da söz konusu olmaz.Geçmiş olsun.
sağolun.. bilgi için teşekkürler .kanal tedavisi yaparken de anestezi yapmaya gerek duymamıştı doktor sinirlerim ölmüş çünküKanal tedavili dişinize yapılacak olan porselen kaplamanın tam adı "kron" ve sadece o dişi kapsar.Anlattıklarınızdan çıkardığım bu.Komşu dişlerinde dahil olduğu tedavi şekli ise"köprü" diye tabir edilir ve sizin durumunuzdan farklıdır,diş eksikliği söz konusudur.Dişiniz kırıldığı için tekrar yapılacak sağlıklı bir dolgu bir mümkün görünmüyor bu sebeple ya kronlanıp size kazandıralacak.Büyük ihtimalle de zaten sinirleri alındığı için de işlem sırasında anesteziye ihtiyaç duyulmadan yarım saatte bitirilecektir seans.Koku meselesine gelince vücudunuza dışardan bir parça dahil oluyor elbette farklılık olacak,daha fazla özen isteyecek ,eğer temziliğine yeterince özen gösterilir ve doktorun tavsiyelerine uyulursa böyle bir sorun da söz konusu olmaz.Geçmiş olsun.
sağolun.. bilgi için teşekkürler .kanal tedavisi yaparken de anestezi yapmaya gerek duymamıştı doktor sinirlerim ölmüş çünküanladığım kadarı ile kronlanmasını tavsiye ediyorsunuz.. peki çekmek ne kadar doğru olur sizce.. bir de doktordan doktora farklılık gösteriri mi ki?? ha bir de anlamadığım kanal tedavili dişe kronlama yaparken yandaki dişlerde küçülktme yada her hangi bir işlem uygulanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?