Kapıyı pijamayla açmak

Bacım o kizlar işsiz herhalde. Ben kapıdan girmeden başlıyorum soyunmaya. Eve kendimi zor atiyorum. Evde olsam gelme saatine yakın belki ama minik bir belki kendime çeki düzen verebilirdim ama kocada takım elbiseyle girmiyor eve herhalde. Gerek yok. O dizilerde olur

Bu kesinnn ilerde benim basima gelirrr sen nerdeydin, niye ustun giyinik... evde kiyafetli ve makyajli olmak onun icin sacma oldugundan onun icin giyindigimede inanmaz

Aslinda koca odakli olmayla bir alakasi yok. Bekarken kuzenimle altli ustlu oturuyorduk. Lise zamanlari mutlaka sabahin bir koru kalkip saç baş makyaj yapardi. Haftasonlari dahi sanki disari cikacakmis gibi dururdu kiyafet olarak degil makyaj ve saç olarak disari cikacak gibi dururdu yani evde fondotensiz gezmezdi. 10 dakikalik markete parfum sıkmadan ustunu başini guzel giyinmeden cikmazdi. Saclarini kesinlikle toplamazdi topladiysa disari cikarken hemen duzlestiriciyle birseyler yapardi. 10 dakika markete gidecez diye 15 dakika hazirlanmasini beklerdim.

Erkek var erkek var,
Benim taranmamaktan düğüm olmuş permali saçım ve köyümden aldığım cicekli şalvarlı halime ölüp biten, en güzel halimin öyle doğal olduğunu iddia eden sevgilim de vardı
Ağlarken rimelim aktı diye (vedalasiyorduk, esasında çok romantik bir andı) kaliteli rimel almalısın diyen sevgilim de vardi :)
Herkes kocasını tanır, ona göre davranır bence .
Kimi adam yanında şık kadın gezdirince de mutlu olur, kimi evden çıkarken 'cikar su topuklulari, yine ayağın su toplucak' diye elbisenin altına spor ayakkabı giydirir :)
Erkekleri genellemeyelim lutfen

Valla ben iki yildir evliim oyle evde suslenmem. Eve geldigim an en rahat elbiselerimi giyerim esimde oyle. beni pijamali halimlede begendigini soyler.

Benim polar pijama takimim var pandali

Kapiyi full mini kirmizi gogusleri gupur gecelikle açsam , pandalı polar kadar çekici gelmem eşime yani siz anlayin gerisini :)))

Adama biseyler oluyo benim tatlış tutluş cici bici pijamalari gorunce :) boş bu işler yani

Kapiyi açarken süslü bakımlı , pijemalari olmayan sac baş dağınık olmayan hatun diyorsunuz ..Allah aşkına uyanırken makyajlı uyanıp düz fönlümü kalkıyoruz yataktan yani eşleriniz öylemi görüyor? ? Bakımsızlığın salmışlığın en zirvesindeki an sabah uyanırkenki hal ozaman napıyo bu eşler der ve eklerimm. . Evde bihter gibi geziceksem behlül gibi erkek beklerim yanımda

Yazin tamam da kisin hicbir sekilde suslu olamam -bakim ayri- yazin evde giynek icin tulunlarim var dizustu, sort etek falan.ama kisin marul gibiyim esin ne giyecek acaba don atket dolasip senden bakimli olmani beklemez heralde o da baksin kendine salmasinlar göbekleri.

Bir gün pembe dizilerdeki gibi zengin evim olursa ben de Bihter Ziyagil gibi takılacağım.

Evliliğin ilk yılları evde giyilebilecek elbiseler, etekler ve güzel şortlar giyerdim. Sonra zaman geçti, kızım doğru derken eşofman ve kot görünümlü kumaş pantolonlara geçtim. Eşim hep eşofman giyer. Güzel giyinmek güzel hissettiriyor ama enerjim kalmadı sanırım.

evde neden suslu puslu olacakmisim??
kocam eve gelince smokinle mi oturuyor da benden boyle bir beklentisi olucak?
gayet de tayt ustu kocamin tshirtleriyle geziyorum evde , kimse icin de bu rahatligimdan taviz vermem

Bu cevaba benden 100 puan, neden bakımlı ve süslü püslü olması gereken hep kadınlardır?
Ben full makyaj, topuklu ayakkabı ve elbiseyle koca karşılayacaksam adam da takım elbise kravatlı olsun bir zahmet, ben süsleneyim adam eşofmanı çekip kanepede göbeğini kaşıyıp yemeaaaak diye bağırsın, oldu canım

Ben bi iki kere dışarı çıkacakmış gibi giyindim evin içinde eşim ben rahatsız oluyorum rahat bişeyin yok mu senin dedi :) sevgililiyken insan yeterince susleniyor zaten ona ... Tabi abartmamak da en iyisi .. Tayt tişört neylerine yetmiyor :)

İkimizde aynı sektörde çalışıyoruz iğrenç geçen nöbet sonu ikimizde eve geliyoruz çoğu zaman koltuğa düşüp uyuya kalıyorum. Uyandığım zaman estetik açıdan hiç iyi durmayan kabarmış saçlarımı sever eşim. Yastık izi çıkmış yüzümü..
hiç bunlara gerek duyduğumu hatırlamıyorum 5.5 ay oldu evleneli

Çalışanın halinden çalışan anlar

Cahil cumle alem boyle giyiniyo deseydin
Ben sort giyerim evde tayt sıkmazmi ya.
Ben sevmiyorum şort giymeyi kapalı biriyim kapı caldiginda apar topar giyinmek gerekiyor
Normalde altima bı eşofman tarzı biseyler duruma göre t-shirt yada swett giyiyordum dün tayt giyince adam şaşırdı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…