bigün neoldu bilmem kıyafet giydim makyaj yaptım yemek falan hazır tabi anaaam adam geldi baktı nereye gittin dedi, biyere girmedim ya dedim yok sen böyle evde duramazsın biyerden gelmişsin belli dediniye haberim yok! falan anammmm dedim tövbe ne giyinir ne makyaj yaparım bu adama yanlış anladı beni
Bazı kişiler resmen saldırmış süslü giyinler şöyle böyle diyerek, aman da kociş odaklılar falan filan diye.
Kimsenin evde tuvalet filan giydiğini ya tuvaletle uyuduğunu sanmıyorum ama pijama giymeyenler neden kendini hediye paketi yapmış oluyor? Sokakta da o zaman kimse makyaj yapmasın, hediye paketi olursunuz mu diyecekler yani, bu nasıl bir bakış açısı? Tayt, elbise giyince erkek odaklı mı yaşanmış oluyor, "aman kocamın gözü doysun dışarı bakmasın" diye giyinmiyor çoğu kadın.
Bugün de kadınlar olarak birbirimizi aşağıladık çok şükür.
evde neden suslu puslu olacakmisim??
kocam eve gelince smokinle mi oturuyor da benden boyle bir beklentisi olucak?
gayet de tayt ustu kocamin tshirtleriyle geziyorum evde , kimse icin de bu rahatligimdan taviz vermem
Çalışanın halinden çalışan anlarİkimizde aynı sektörde çalışıyoruz iğrenç geçen nöbet sonu ikimizde eve geliyoruz çoğu zaman koltuğa düşüp uyuya kalıyorum. Uyandığım zaman estetik açıdan hiç iyi durmayan kabarmış saçlarımı sever eşim.Yastık izi çıkmış yüzümü..
hiç bunlara gerek duyduğumu hatırlamıyorum 5.5 ay oldu evleneli
Cahil cumle alem boyle giyiniyo deseydinDün buradaki insanların lafı üzerine ilk defa evde tayt giydim üzerine tshirt eşim bunu niye giydin şimdi dedi
Ben sevmiyorum şort giymeyi kapalı biriyim kapı caldiginda apar topar giyinmek gerekiyorCahil cumle alem boyle giyiniyo deseydin
Ben sort giyerim evde tayt sıkmazmi ya.
Çalışanın halinden çalışan anlar
Ahahahaha sen anca bundan anlarsın hesabıgeçen gün sözde seksi bakımlı olcam büstiyer falan giydim bu ne hal kız dedi
gittim giydim esofmanımı üstüne de corapları çektim sana bu lazım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?