Ev en rahat edeceğimiz yer kendi evini ev yuva olarak benimsemiş herkes gayet pijamayla da oturur şahsen ben kocamin tshortlerini taytin üzerine giyiyorum bazen elbise bazen askılı body ama kasmaya gerek yok özel bi gece kutlama olur o zaman ayrı tabii...Selam kızlar. Biz kız arkaşlarla konuşurken konu eşlerinin onları her zaman bakımlı görmek istemelerine geldi. Kocaları evde bile süslü püslü görünmelerini istiyormuş. Ya ben düşündüm de , eve gelir gelmez eşofmanımı çeken bir insanım rahatıma aşırı düşkünüm yani. Böyle hem rahat hem de bakımlı olmak için nasıl giyinilebilir evdeyken. Henüz bekarım bu arada , ama merak ettim doğrusu, var mı sizin bana verebileceğiniz taktikler?
Çocuklar nerde bu arada4 yillik evliyim 3 cocugum var esim eve gelmeden dusumu alir uzerime hem şık hemde rahat seyler giyerim hafif kapatici surerim sacimi tarayip toplarim parfumumu sıkılırım kasim biyigim karismis tuylu ya da kotu kokma durumunu dusunerek davranir bunlarin temizligini duzenli yaparim benim bakim anlayisim bu ve yeterli bence. Birde ben bunlari esimden ziyade kendimi daha rahat ve iyi hissettigim icin yaparim
:) esim isi dolayisiyla saat 11 de geliyor. Cocuklarim ise uyumus oluyorlar tabii o saatte 8 de hepsini uyutuyorum ben canimÇocuklar nerde bu arada
Öyle çocuklardan bana da gönder. Eşin çok şanslı. Kıymetini bilsin.:) esim isi dolayisiyla saat 11 de geliyor. Cocuklarim ise uyumus oluyorlar tabii o saatte 8 de hepsini uyutuyorum ben canim
Valla aslinda cocuklarim asiri yaramaz zorla bu duzeni kurdum cok sukur aksamdan dinlenme ve kendime bakma firsatim oluyor. Bu arada cok tesekkur ederimÖyle çocuklardan bana da gönder. Eşin çok şanslı. Kıymetini bilsin.
Benim eşime acidim şimdi.
Pijama kullanmayı sevmem. Sadece doğumlarımda kullandım galibaO kadar yeter zaten diz yapmış pijama ile olmasan gayet yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?