Kapıyı pijamayla açmak

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar. Biz kız arkaşlarla konuşurken konu eşlerinin onları her zaman bakımlı görmek istemelerine geldi. Kocaları evde bile süslü püslü görünmelerini istiyormuş. Ya ben düşündüm de , eve gelir gelmez eşofmanımı çeken bir insanım rahatıma aşırı düşkünüm yani. Böyle hem rahat hem de bakımlı olmak için nasıl giyinilebilir evdeyken. Henüz bekarım bu arada , ama merak ettim doğrusu, var mı sizin bana verebileceğiniz taktikler?

Ben de bekarım ama şöyle düşündüm de, ben kadın olduğum halde, işten gelmiş olsam eşim kapıyı atlet-eşofman kombiniyle açsa hiç hoş olmazdı. Ben de eşimi her daim bakımlı, saçı sakalı taranmış görmek isterim. Kaldı ki bir de erkek milletinden bahsediyoruz. Bence bu konuda rahatlığınızdan fedakarlık yapmalısınız.

Valla bende 4 senedir evliyim ve bu zamana kadar esofman,tayt,üstüne tişört veya askılı ,bluz pijama takimi falan hep böyle giyinirim evde.bende rahatima duskunumdur.bakim yapılır elbette ama her zaman da olmuyo yani

Son düzenleme:
Bekarken ben de pijamayla takılırdım ama evlenince elbise giymeye başladım. Dışarı çıkacakmış gibi giyinip süslenmek biraz fazla geliyor bana, rahat edemiyorum, ama güzel bir elbise, saçları tarayıp düzeltip bir de nude ruj sürmek derli toplu ve rahat oluyor :)

O işler her zaman öyle olmuyor onu belirteyim önce :)
Bi bakmışsın lahana gibi giyinmişim , üstümde de eşimin kapşonlusu ayaklarıma panduf. Saçım cennet mahallesindeki pembenin kavga etmiş hali
Başka bir gün Bi bakmışsın tayt üstüne askılı giymişim. Saçlarımı fönlemişim vs.

Evde kotla falan oturmanın mantığı ne Allah aşkına? Akşam 5'e -7'ye kadar çalışmışsın, rimel gözünü yakmış, kıyafet totona yapışmış, yemek ve ev işi seni bekler... Bir duş alıp rahatlayıp kendime geliyorum şahsen. Son düşüneceğim şey eşime kapıyı süslenip püslenip açmak olurdu.

evde neden suslu puslu olacakmisim??
kocam eve gelince smokinle mi oturuyor da benden boyle bir beklentisi olucak?
gayet de tayt ustu kocamin tshirtleriyle geziyorum evde , kimse icin de bu rahatligimdan taviz vermem
Aynı ben aynı ben :))

Ev hali değil mi sonuçta neden özeneyim ki beni OLdupum gibi beğensin

Daha sıklıkla pijama giyiyorum. Ama pijama diyince herkesin aklina paspal seyler geliyor galiba. Pijama dediklerim gayet hoş ev giysileri, podufuduk, sevimli, renk uyumu olan, lekesiz, temiz. Çesit cesit var surekli aynisiyla da dolanmiyorum.
Yazları ise şortlu tulumlar, sort, tisort, ince askili elbiseler giyerim. Bakimsiz oldugumu dusunmuyorum. Bakim dedigin disari gidecekmis giyinip evde boyanmayla olmuyor. Makyaj ve giyimde bakimin bir parcasi lakin 7/24 cildimi makyajla boğamam. Eşimde evde seksi şempanze gibi dolanmami beklemiyor sürekli.
Kendiside eşofman takımi veya esofman alti ve tisort giyer.

Ya biz de insaniz hep sikir sikir gezemeyiz.Dusun hep evde saclar baslar yapili makyajli,kiyafetler guzel sexsi kocamiza kapiyi aciyoruz.Adam alismis sizin o halinize sonra bi grip olmusuz bi hafta hicbirini yapmadan yatakta yatiyoruz boyle dis gorunuse cok onem veren adam belki hastayken, lohusayken soguyacak uzak duracak.Ha bu yuzden de hep paspal gezelim buna alissin demiyorum.Bi gun mini etek ustune guzel bi bluz giyersin bi gun esorfmanla karsilarsin bi gun pantolon kazak giyersin yani arada olmasi adami daha cok heycanlandirir bizi de cok yormaz.Bi de esorfman diyince su gri bol gicik esorfmanlar aklimiza geliyor.Cok guzel ev ici rahat ve guzel seyler var hem biz rahat ederiz hem goze hos gelir.

Elbiseyle nasıl rahat ediyorsunuz? Nasıl elbise onu sorayım ya da. Benim dolabımdaki elbiseler hiç evde giymeye müsait değil.

Ben eşim eve gelmeden hemen önce yemeği masayı vs hallediyorum. Sonra yaz kış fark etmez güzel bir duşa girip sonra kendimi kremliyorum. Ardından tayt giyerim genelde Yada opak çorap üzerine popomu kapatan tunik . Saçlarımı toplarım öyle rahat ediyorum çünkü. Güzelce makyaj yaparım rimel kalem ruj gözlerimin altını kapatırım. Yazın ise şort etek askılı birşeyler Yada mini elbise .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…