valla bizde de durum ayni ve ben kapiyi acmadigimi siz yazinca fark ettimvalla çocuk olduktan sonra hele tam bir hayaller/hayatlar meselesi. konuyu okurken düşündüm de, bir kere kapıyı ben açmıyorum eşime. çocuktan sonra olmuş bu üzüldüm şimdi. anahtarla giriyor direk. ben ya mutfakta oluyorum ya kızla oynuyor oluyorum. pijama dışında çok bir şey giymiyorum dışarı çıkmıyorsak. taytlı takımlar güzel ama giy çıkar üşeniyorume ama kocam da böyle, pijama sürekli. biz mutluyuz böyle ya. ama kapı açma olayına takıldım
Hahahha süpersiniz bayildim cevabınıza hay yaşayın tav oluyorum erkek odaklı evliliklere kardesim bu adam da evde rahat giyiniyor beni her halimle görüyor çocukla uğraş ev işi yap gün geçsin gitsin bi de süslen evde ne alaka bırakacak adam bıraksın yani sürekli kocalar bırakır gözü dışarı kayat diye yaşanamaz ki özgüven olmali biraz kisideevde neden suslu puslu olacakmisim??
kocam eve gelince smokinle mi oturuyor da benden boyle bir beklentisi olucak?
gayet de tayt ustu kocamin tshirtleriyle geziyorum evde , kimse icin de bu rahatligimdan taviz vermem
erkek odakli yasamadim hic o yuzden de bu zihiyeti anlayabilmem mumkun degilHahahha süpersiniz bayildim cevabınıza hay yaşayın tav oluyorum erkek odaklı evliliklere kardesim bu adam da evde rahat giyiniyor beni her halimle görüyor çocukla uğraş ev işi yap gün geçsin gitsin bi de süslen evde ne alaka bırakacak adam bıraksın yani sürekli kocalar bırakır gözü dışarı kayat diye yaşanamaz ki özgüven olmali biraz kiside
Ayyul harika seninki daha iyiymişarkadaslarin cok mu dizi izliyor? Allah bilir topuklularla doguma gidiyoruz diyorlardir... Allah Allah evde istedigim gibi dolasirim hatta saclarim cok kisa sürekli yinede gözüme giriyor diye tepeden cocuk gibi baglarim. postaciya bile öyle unutup actim kapiyi. kocama hicte sormadim begeniyormusun diye
Anahtar i ilei giriyor eve ayy ben kapıyı açmadan yada yolcu etmeden benimki alınır ayolvalla bizde de durum ayni ve ben kapiyi acmadigimi siz yazinca fark ettim
Kocam gelmeden önce gelinliğimi giyip makyajımı yapıyorum. Zilimiz irem dericiden kalbimin tek sahibine melodisinde. Beyim eve giriş yaptığında önce ilk dansımızı yapıyoruz sonra soyunup pijamalarımızı giyiyoruz. Sonrası yemek bulaşık falan işte. Külkedisine dönüşüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?