• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıyı pijamayla açmak

Var mi gercekten oyle suslenip bekleyen?
Bide evde cidden ruj surup mu geziyolar yahu:bicak:
Benim midem bulaniyor agzima yapis yapis iyk:deli:
Ustume tayt giydigim gun bakimli sayiyorum kendimi, yoksa gayet ev haliyle saliniyorum aksamlari.
Bugun dondum ayaklarimi isitamadim diye en son adamcagizin yun coraplarini kacirip giydim, sicacik oldular simdi.

Ben tayt ve üzerine tunik giyerim genellikle. Pijama sadece yatarken giyerim. Arada bir de süslenirim eşimin eve gelceği vakit. Hergün süslü püslü gezersen zamanla pek bi değeri kalmıyor gözlerinde.

Evde nasıl rahatsam öyle dolaşırım. Kış günleri herzaman eşofman ustune sweetshirt veya kazak.

Yazın genelde kısa elbiseler giyerim evde yada şort askılı takılırım.

Mesela pijama olur eşofman olur kat kat giyindigmiz olur ancak renk uyumu önemli :)))

Selam kızlar. Biz kız arkaşlarla konuşurken konu eşlerinin onları her zaman bakımlı görmek istemelerine geldi. Kocaları evde bile süslü püslü görünmelerini istiyormuş. Ya ben düşündüm de , eve gelir gelmez eşofmanımı çeken bir insanım rahatıma aşırı düşkünüm yani. Böyle hem rahat hem de bakımlı olmak için nasıl giyinilebilir evdeyken. Henüz bekarım bu arada , ama merak ettim doğrusu, var mı sizin bana verebileceğiniz taktikler?
Ev en rahat edeceğimiz yer kendi evini ev yuva olarak benimsemiş herkes gayet pijamayla da oturur şahsen ben kocamin tshortlerini taytin üzerine giyiyorum bazen elbise bazen askılı body ama kasmaya gerek yok özel bi gece kutlama olur o zaman ayrı tabii...

Evde kot giyinip makyajlı oturan varsa söylesin nasıl beceriyor bunu.:KK3: Sabah kalkınca pijamamı çıkarıp tayt giyerim üstümde tişört olur genelde. Makyaj yapmam sadece allık sürerim. Yüzüme renk gelince kendimi daha iyi hissediyorum:KK30:

Bazı kişiler resmen saldırmış süslü giyinler şöyle böyle diyerek, aman da kociş odaklılar falan filan diye.

Kimsenin evde tuvalet filan giydiğini ya tuvaletle uyuduğunu sanmıyorum ama pijama giymeyenler neden kendini hediye paketi yapmış oluyor? Sokakta da o zaman kimse makyaj yapmasın, hediye paketi olursunuz mu diyecekler yani, bu nasıl bir bakış açısı? Tayt, elbise giyince erkek odaklı mı yaşanmış oluyor, "aman kocamın gözü doysun dışarı bakmasın" diye giyinmiyor çoğu kadın.

Bugün de kadınlar olarak birbirimizi aşağıladık çok şükür.

4 yillik evliyim 3 cocugum var esim eve gelmeden dusumu alir uzerime hem şık hemde rahat seyler giyerim hafif kapatici surerim sacimi tarayip toplarim parfumumu sıkılırım kasim biyigim karismis tuylu ya da kotu kokma durumunu dusunerek davranir bunlarin temizligini duzenli yaparim benim bakim anlayisim bu ve yeterli bence. Birde ben bunlari esimden ziyade kendimi daha rahat ve iyi hissettigim icin yaparim

Ben normalde dışardan gelir gelmez asla p kıyafetle duramam öyle bir alışkanlığım var okul yıllarımda bile evde formayla bir dakika durmuşlugum yoktur evlendikten sonra ev hanımı oldugum için hep o kalpli desenli mikili pijamalar olur kışın kışlık yazın yazlık eşimde asla sorun etmez ama beden temizliği önemli kötü kokmamak yemek kokmamak lazım e adam alıştı tabi 7 senedir. bigün neoldu bilmem kıyafet giydim makyaj yaptım yemek falan hazır tabi anaaam adam geldi baktı nereye gittin dedi, biyere girmedim ya dedim yok sen böyle evde duramazsın biyerden gelmişsin belli dedi:işsiz: niye haberim yok! falan anammmm dedim tövbe ne giyinir ne makyaj yaparım bu adama yanlış anladı beni :eek::stop:

4 yillik evliyim 3 cocugum var esim eve gelmeden dusumu alir uzerime hem şık hemde rahat seyler giyerim hafif kapatici surerim sacimi tarayip toplarim parfumumu sıkılırım kasim biyigim karismis tuylu ya da kotu kokma durumunu dusunerek davranir bunlarin temizligini duzenli yaparim benim bakim anlayisim bu ve yeterli bence. Birde ben bunlari esimden ziyade kendimi daha rahat ve iyi hissettigim icin yaparim
Çocuklar nerde bu arada

Bende sizin gibi rahatima duskunum. 8 aydir evliyim. Bekarken eşofmanlari cekerdim. Simdi tayt giyiyorum üstüme salaş bir bluz. Sacimi tepeden bir topuz. Parfümü de sıkınca gayet hoş buluyor :) süs derken evde biblo gibi dolaşmanin geregi yok bence. Derli toplu temiz giyinince yetiyor.

3 aylik evliyim evde polar pijamayla oturur bir yere gideceksem giyinirim saten gecelikleri giymek bile nasip olmadi :)))))) samimi bulmuyorum.insan esiyke once iyi bir dost olmali rahat olmali yaninda..neden evlenirki insan her gun kendisini begendirmeye calistigi biriyle .o arkadaslarinizi size hava basmaya kalkmis ama halbu ki ne kadar samimiyetsiz iliski yasadiklarini ortaya koymuslar.ben onu her haliyle seviyorsam kadin olmanin ekstra yukumlulugu olmamali o da beni her halimle sevebilmeli.oz bakim ise baska bir sey her gun dusunu al guzel kok minnos pijamalarini gecir oh mis :)

Ben evde elbise ya da pantolon bluz gezsem benimki fenalik gecirir. Bizde eve girer girmez rahat bisey giymek mecburidir bide kisin kalin giymek bidee ayakta terlik yani tam paketlenmis yoksa bidi bidi konusup durur pasam.

Biraz tarzla alakali bisey benimkini biraksak 7/24 esofmanla gezer.

Ben esimi don atlet gormek istemem dogrusu

Ve pijama uyurken giyilmelidir bence

Bu biraz fitrat meselesi suslenmeyi seversen benim gibi iki kuccuk bebeklede suslelenirsin

Ama icinde yoksa ne yapsan bos
Bazen cok gicik oluyorum kendime vakit ayiramiyorum diye sadece esim icin degil kendim gerçekten mutlu oldugum icin yapıyorum

Ben öyle rujlar,mini etekler, dekoltelerle açsam kapıyı kesin güler kocam :D

Bi tayt bi tshirt, temiz kokmak, eve gelince bir öpücük her şeyi halleder;)

Back
X