• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıyı pijamayla açmak

Valla ben rahat ama şık eşofmanlar alıyorum.. genelde bunlarla gezerim evde..Tabiki rahatsız taş gibi oturan pantolan ve kazaklarla hiç isim olmaz ev halinde:))

Evde uşaklarım hizmetçilerim çocuklarımın dadıları olur.
Elim sıcak sudan soğuk suya değmez
O zaman topuklu ayakkabı ful makyaj fön karşılarım daaa
Şu şartlarda bazen kendi eşofmanim diye kocamın eşofmanıni giymişliğim bile oluyor:KK53:

Benim çizgi film kahramanları baskılı pijamalarım var mesela sevgiliyken bile bana geldiğinde pijamayla film izliyordum dönerken pijamamın birini istedi mesela bende kalsın demişti.Şimdi evlenicez o pijamalar çok yakışıyodu sana diyor :D
Bak şöyle bir laf var benim hayat felsefem gibidir ''Güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir''
Sevince her haliyle gözüne güzel geliyor zaten yeter ki yüzü gülsün bana yeter.

Eğer bekarsan boşver bu konulara kafa yormak, doğmamış çocuğa don biçmek demek. Neden? Çünkü mesela benim eşimin benden böyle bir talebi yok. Tabi ki evimde eşofman giyeceğim, ne giyeyim? Yemek yapıyorum, evi toparlıyorum, süpürge açıyorum..
boşverin siz böyle konularla canınızı sıkmayın

eşofman var eşofman var guzel renklerle kombine edilmis bi efosman takimi giyersin saclarini guzelce toplarsin tertemiz gorunursun ya da bi tayt uatune tunik giyersin
bence evde makyajli gezmek bakim degil kesinlikle.her gun makyaj yapan kadinin yuzu makyaj yapmayana gore bin kat guzeldir benim fikrim...
bakim temiz gorunmek kremlerini surmek cildine peeling yapmak temiz tutmaktir bakim...
kocama guzel gorunuum diye ugrasma hic bi zmn zatem seni o sekilde gormus begenmis.zira bi adriana bile aldatildi yani...guzellikle bakim asla ayni sey degil bi kere bunu karistirma...

Evde uşaklarım hizmetçilerim çocuklarımın dadıları olur.
Elim sıcak sudan soğuk suya değmez
O zaman topuklu ayakkabı ful makyaj fön karşılarım daaa
Şu şartlarda bazen kendi eşofmanim diye kocamın eşofmanıni giymişliğim bile oluyor:KK53:
Bazı dizilerde oluyor yaa kızım bize bı çay koy deyip hizmetcilerine dikidik dikidik topuklu ayakkabı gezenler

Eşim diyorki gerçekten böyle yaşayan varmıdır çekilir mi böyle hayat giyeceksin pijamani yayilacaksin diyor eşler de seviyor rahatı

Bazı dizilerde oluyor yaa kızım bize bı çay koy deyip hizmetcilerine dikidik dikidik topuklu ayakkabı gezenler

Eşim diyorki gerçekten böyle yaşayan varmıdır çekilir mi böyle hayat giyeceksin pijamani yayilacaksin diyor eşler de seviyor rahatı
Onları izlerken bile koltuklarına falan bakıyorum.varakli maraklı kıl olurum.insan yeri gelip yayıla yayıla uzanıp tv seyredemeyecekse ne işe yarar ki.
Bizim toplumun ev yaşantısına ters o evde balo kombini:KK53:
Derli toplu giyin saçın başın dağılmasın bir de yemek kokma mis

Aslında ev içi çok rahat kıyafetler var
Benim sürekli kapım calar çok gelen olur genelde ev içi kyafetlerim şunlardır
images (1).webp unnamed (1).webp images (2).webp unnamed.webp

Ruh halime göre değişir benim.. Bazen gelir direkt rahat kıyafetlerimi giyerim rahat rahat yemeğimi, işimi yaparım. Bazen de hevesim gelir süslenirim, giyinip makyajımı yaparım. Öyle karşılarım. Sürekli süslü karşılamak hayal bence.. Hem rahat kıyafetlerle de bakımlı olunabilir. Bence bol eşofmanlardansa taytlar daha derli toplu duruyor.

eşorjman,tayt vs giymek bakımsızlık değildir.
zaten saç kaş bıyık birbirine girmiş şekildir bakımsızlık
herşeyin bakımlı temiz olduktan sonra evde eşorjmanla durmak
çok mantıklı tabi dışarda giydiğim kıyafetle de evde oturamam kimse
kusura bakmasın.bence o arkadaşların pasaklı hallerden bahsetmiş süslü püslü
derken ayrı şeylerden bahsetmiş kot vs lerden değil..

Back
X