• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıyı pijamayla açmak

Yaz donemi şort askili badi kombinasyonu yaptim hep bir iki elbise de giydim kis donemi ise tayt giyiyorum ustune bady hirka seklinde... evde herkes rahat olmak ister esim de gelir gelmez esofmanlarini giyer bundan daha dogal bir sey yok onemli olan temiz olmaktir bakimdan kasit bu aslinda ben evde temizlik yapmissam esimin eve gelecegi zaman ustumu degistitirim belki terlemisimdir vs diye saclarimi duzeltirim parfum ya da deodorant sıkarim ev kiyafetlerim olur yani.

Nasil alistirirsan oyle gider :)))

Selam kızlar. Biz kız arkaşlarla konuşurken konu eşlerinin onları her zaman bakımlı görmek istemelerine geldi. Kocaları evde bile süslü püslü görünmelerini istiyormuş. Ya ben düşündüm de , eve gelir gelmez eşofmanımı çeken bir insanım rahatıma aşırı düşkünüm yani. Böyle hem rahat hem de bakımlı olmak için nasıl giyinilebilir evdeyken. Henüz bekarım bu arada , ama merak ettim doğrusu, var mı sizin bana verebileceğiniz taktikler?
Siz nasıl mutlu olacaksanız öyle giymelisiniz tabi ama eğer çalışmıyorsanız adam hergün işten geldiğinde sizi dizi çıkmış eşorfman tarma dağın bir saç çamaşırsuyu kokusu böyle bir kadın olmakta hiç hoş değil ben 1 sene dir çoçuk çalışmaları için evin içinde Bihter gibi geziyordum saçlar mini etekler kona gelmişti artık:) Ama evde en iyi rahat hemde güzel görünen kombin tayt üzerine tişört temiz saçlar temiz kokmak yeterli zaten bunlar herzman lazım insanın kendini iyi hissetmesi için.

Şimdi şöyle ki ben evliyim baştan deyim benim eşim.spor seven birisi ama normal de tesettür lu bı bayanım versin ailesi pek pantolon tarzı şeyler sevmez ama eşim çok sever günlük hayatımda evde etek falan giyerim normal ama sık onun sevdiği renkleri ama evimize çekiliriz saat geç olur ben tayt giyerim mesela üstüne uzun bol atlet yada badi öyle gezerim evde ille ozel güne şart değil ortam müsait olunca bazen ekstra süslenirim eşim için o biraz da eşinin ne seveceği lne bağlı yani ama her erkek bakımlı bayan sever nasıl kadılar bakımlı erkek seviyorsa

Ben eşim eve gelmeden hemen önce yemeği masayı vs hallediyorum. Sonra yaz kış fark etmez güzel bir duşa girip sonra kendimi kremliyorum. Ardından tayt giyerim genelde Yada opak çorap üzerine popomu kapatan tunik . Saçlarımı toplarım öyle rahat ediyorum çünkü. Güzelce makyaj yaparım rimel kalem ruj gözlerimin altını kapatırım. Yazın ise şort etek askılı birşeyler Yada mini elbise .o_O
Yeni evlisiniz galiba oyuzden. Sonra cocuklar ne olunca yukarda arkadas yazmiz saclar bile bazen cennet mahallesinde kavga etmis gibi aciyorsun

Ben isten geldiğimde çok bunalmadiysam üzerimde ne varsa onla yatana kadar duruyorum, makyajim da duruyor, yatarken makyaji silip, duş alip pijama giyiyorum. Daralmış, bunalmiş rahat takilmak istiyorsam da esofman, tayt vs giyip sacimi tepemde topluyorum. Haftasonlari esim de ben de hep esofmanli oluruz ama son 1 aydir sabahtan üzerimizi degistirip normal kiyafet giyiyoruz, günü verimli kullanip hep yatma modunda olmamak için. Bir yere de gideceksek hazirlanma derdi olmuyor hemen cikiyoruz.

Ben de bekarım evde güzel giyinmem ama nedense evde eşofmanla pijama oturan adamı da itici buluyorum. Yani tabi rahat olsun ama benim tercihim rahat da olsa çok da don pijama olmamalı.

Yeni evlisiniz galiba oyuzden. Sonra cocuklar ne olunca yukarda arkadas yazmiz saclar bile bazen cennet mahallesinde kavga etmis gibi aciyorsun
Şimdilik böyle bakalım çocuk olunca nasıl olur bilemiyorum

Nadiren süsleniyorum, o gün evde bayram havası, özellikle oğlumdan iltifatları gani gani götürüyorum :KK36:

Çok da alıştırmıyorum ki iltifatlarım azalmasın :-)

Pijamanın tek alternatifi bihter ziyagil kostümü üstüne takı seti + simli farla kan kırmızı ruj değil ki. Ben annemi de babamı da sadece gece yatak odalarına girersem pijamalı görürüm mesela. Yürüşe filan çıkmıyorlarsa eşofman da giymezler. Lojman alışkanlığı muhtemelen. Annem yazları dümdüz kesim rahat elbiseler kışları kazak pantolon filan giyer aksesuar olarak sadece küpeyle saat takar evdeyken, yüzüne zaten nemlendirici sürer birtek. Babam yazları gömlek şort kışları gömlek hırka pantolon giyer. 60lı yaşlara geldiler ben kendimi bildim bileli böyle bu. Bahçeyle uğraşma, tamirat, yemek tarzı tüm işlerini de böyle yapıyorlar çok kısıtlayıcı olduğunu düşünmüyorum o yüzden ev içinde pijamayla gezinmemenin.

Yazık benim kocama. Genelde ondan sonra geliyorum ya da aynı anda giriyoruz. Zaten bütün gün işte yorgunluktan ölmüş oluyorum. Tay mı giysem mini etek mi giysem diye düşünecek halim olmuyor. Yemekti çocuğun oyunu uykusuydu derken uyuyakalıyoruz.

herkesin gömdüğü dizi çıkmış pijamayı ben giyiyorum. üstümde de genellikle ya delik ya lekeli bir tshirt oluyor. hiçte umrumda değil. 7 yıllık evliyim en başından beri böyleydim. arada bir tayt tshirt giyince bihter ziyagile dönüyorum kocamın gözünde. alıştırmamak lazım bana göre. birde kocam benden bile feministtir. bizim kızımız var hiç birşeyi benim için yapma ne yapıyorsan kendin için yap ona doğru düzgün örnek olalım diyor. partnerin ne giydiği değil nasıl hissettiğidir bence önemli olan. biz öyle takılıyoruz, bir eksikliğini yaşamıyoruz.

Selam kızlar. Biz kız arkaşlarla konuşurken konu eşlerinin onları her zaman bakımlı görmek istemelerine geldi. Kocaları evde bile süslü püslü görünmelerini istiyormuş. Ya ben düşündüm de , eve gelir gelmez eşofmanımı çeken bir insanım rahatıma aşırı düşkünüm yani. Böyle hem rahat hem de bakımlı olmak için nasıl giyinilebilir evdeyken. Henüz bekarım bu arada , ama merak ettim doğrusu, var mı sizin bana verebileceğiniz taktikler?
Tayt giy uzerine dar tsort makyaj yap biraz saclarını duzelt yeter bnce

Eve girer girmez üstümdeki kıyafetleri atarım üstümden zaten tüm gün yorulmuşum canım çıkmış kafam bir.milyon birde süslü püslü mü oturcam .. Hiç takılmam öyle şeylere eş kişi de takılıyor ise bir zahmet kendine çeki düzen versin önce dimi ama

H&M'in şortlu/taytlı takımları var çeşit çeşit onlardan alın, çok isterseniz bir tane de saten sabahlığınız olsun tamam yeter. Onlar rahat hem de paspal görünmüyor. Evde Bihter Ziyagil gibi oturacak halimiz yok ehehe.

Evde de makyaj yapmayın yahu sonra o cilt toparlanmıyor ömrü billah bari evde silin de hava alsın. Neyse ki erkek arkadaşım makyaj yapmamam için yalvarıyor, makyaj bana yakışmıyormuş doğal halim bin kat daha iyiymiş. Hoş doğal halin çirkin az makyaj yap dese de umrum olmazdı makyajı sırf işyerinde ölü gelin gibi gözükmemek için yapıyorum. Özel günlerde de mecburiyetten.

Son düzenleme:
valla çocuk olduktan sonra hele tam bir hayaller/hayatlar meselesi. konuyu okurken düşündüm de, bir kere kapıyı ben açmıyorum eşime. çocuktan sonra olmuş bu üzüldüm şimdi. anahtarla giriyor direk. ben ya mutfakta oluyorum ya kızla oynuyor oluyorum. pijama dışında çok bir şey giymiyorum dışarı çıkmıyorsak. taytlı takımlar güzel ama giy çıkar üşeniyorum:KK45: e ama kocam da böyle, pijama sürekli. biz mutluyuz böyle ya. ama kapı açma olayına takıldım:KK14:

Çocuk olana kadar dışarı çıktığım halimden daha bile bakımlı oldum evde etek kısa spor elbiseler sort full makyaj ama.cocuk oldu dizi çıkmış eşofman veya pijamayla dolanır oldum saçlar topuz çoğu zaman çocuk ister istemez etkiliyo

5 yildir evliyim evlendigim gunden itibaren evimde rahatim/rahatiz. Esim de bende evde rahat takiliriz. Bugune kadar ne sevgimiz eksildi ne de birbirimizi itici bulduk. Zaten kiyafet dedigin nedir ki seviyorsan karsindaki hep guzel hep bakimli gelir. Bunlara takilmayin bence. Saten geceliklede kapiyi acsan seni sevmeyecek olana bir sey ifade etmez.

Back
X