• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıyı pijamayla açmak

Dizi çıkmış pijamanın kişiye zararı ne ya neden gömdünüz bu kadar kimse görmüyor ve oldukça rahat. Kendi adıma şık diye tayt giyip koca popomu ve basenlerimi ortaya çıkararak lömbür lömbür gezmektense dizi çıkmış pijamayı tercih ederim

Evde makyajli nasil duruyorsunuz ya opusmuyor musunuz :KK70:
Yanagi yastiga verip uzanmiyor musunuz, gozunuzu ovusturmuyor musunuz mesela :cool:
Yani hafif allik kapatici ben de surerim ama ruj, rimel, fondoten vs ergonomik degil bi kere :KK64:

Valla ben kipkirmizi rujumu bi tek evde suruyorum. Evet yastik fln batiyo :D Ama makinenin isi ne yikiyorum geciyo :D

Duruma göre , kişiye göre değişir. Arz talep meselesi.
Eşlerin birbirinden beklentisi önemli. Kimi erkek şıkır şıkır giyinsin ister eşi, kimi rahat doğal olsun ister.
Erkekler için de geçerli bu durum, adam evde hıyarlı baba modeliyle duruyorsa karısı da şık şıkırdım olmaz.
En önemlisi ve her zaman olması gereken eşlerin temiz olması, güzel kokması.
Ben severim giyinmeyi ama eşim için değil çünkü eşim rahat olmamı sever. Bizde tam tersi akşama kadar kendim için giyinir süslenirim, eşim geleceği zaman eşofman giyerim , öyle istiyor çünkü ;)

Valla bravo :KK66:
Ben rujla yemek yiyemem, opusemem, su icerken bile rahatsiz olurum :KK22:

Ben aksine evde daha ozenliyim, bana zor gelmiyor bardak batti yastik yorgan kirlendi umrumda degil. Tabiki 7 gun oyle degilim ama seviyorum.
Cok keyfim yerindeyse sabah bir kere dogal renk ruj surer allik kalem makyaji bitiririm.
Ama evde cok daha fazla seviyorum.

Ayy kocam isterse degil ancak ben istersem yaparim.. ki makyaj yapmiyorum normaldede ztn.. evde niye yapiim yani?

Kiyafet konusundada bj tayt uzerine tshirt hirka sac bandi vs. Ama rahat etmeliyim.. kaldiki ne fark eder yahu. Isten geldin kac saat mesai bide onlara kendimi begendirmk icin ugrasamiycam. 7-24 sus kopegi gibi dolasamam..

Eve gelince uzerimi degistirmediysem esim huzur vermez benim uzerimdeki kot onu sıkıyor resmne ben istesemde zorla esofman pijama giydiriyor

Ben aksine evde daha ozenliyim, bana zor gelmiyor bardak batti yastik yorgan kirlendi umrumda degil. Tabiki 7 gun oyle degilim ama seviyorum.
Cok keyfim yerindeyse sabah bir kere dogal renk ruj surer allik kalem makyaji bitiririm.
Ama evde cok daha fazla seviyorum.

Bir arkadaş vardı dışarıda makyaj yapmazdı ama evde eşime sürüyorum derdi bol kırmızı bordo vs ruj alırdı

Eve kapıdan girince soyunurum

Mevsimine göre tayt eşofman şort üstü tşört ya da penye elbise giyerim

Pijama ile dolaşmam ama üstümdekiler de şık değil günlük kıyafettir

Bekarken dışarı çıkmayacağım kıyafetle evde de oturmazdım zira kapı çalınca açacaktım vs vs sonra büyüdüm çok da takmamaya başladım

Bir arkadaş vardı kulağı çınlasın evleneceğim diye evde giymeye Adidas eşofman alıp yarım maaş vermişti de olur mu öyle şey demiştik tüm evli kadınlar

Hatta bir seferinde bir arkadaş anlatmıştı apartmanda asansör bozulmuş herkes birikmiş herkes altına eşofman pijama vs giymiş üstüne de tişört giymişti, tüm apartman böyle giyiniyormuş, biz normalmişiz diye sevinmişti

Bu arada bu anılar 10 yıllık o Zaman bu kadar tayt yoktu şimdi tayt gitmeyeni dövüyorlar

Eşofmanla aşırı kötü hissederim kendimi.. genel temzlik yaparken giynirim.
Evde tayt ve dar bi t-short giyerim genelde. Hem şık hem rahat.. jean fln tercih etmem. Tayt üstünede ince askılı favorim ..

Annenizin evinde de anneniz babanızı en şık haliyle mi karşılıyordu diye sormak isterim öncelikle :) aranızdaki sıcaklık sönmedikten sonra kapıda karşılarken giydiğiniz elbiselerin ne önemi var :)

bu konuya bunu atmak istedim :KK54: :KK70:

Eklentiler

• IMG_4444.webp
    IMG_4444.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 230
Tayt, dar kot pantolon güzel bi bluz hem rahat hem şık olabilir yazin zaten şort iyi olur

Bekarken bana da böyle derlerdi evlenince hep şık ol eşini şık karşıla vs diye gözümü korkuturlardı.Kara kara düşünürdüm her gün nasıl yapcam diye.Evlendim eşim tam tersi çıktı saçın toplu daha güzelsin diyor , rahat kıyafetler giy diyor hatta o halimle daha seksi olduğumu bile söylüyor.Demek ki bu durum kişiden kişiye değişen bi' durum.Genellememek gerek.Her erkek aynı değil.

O işler öyle olmuyor be bacim:KK24:

Öncelikle evliliğin ilk ayı ilk yılına kadar bakımlı olabilirsin evde kendini kasarak gezersin de çocuk olursa o zaman işte dibi görürsün :cool:

Bence beklentiyi çok yukseltmeden kişisel temizlik yapılmış üst baş temiz olarak dolanmak yeterli. Hani çocuk olunca bırakın bakımı insan duş için bile zaman ayıramıyor.

ben eşimin gelmesine yakın bir tayt veya kot düzgün bir tisört giyer hafif koku sürerim

evet işten geldiğimde cok rahat giyinirim ama eşimi karşılarken dikkat ederim

hangi erkek karısını gülen bir yüzle kendisi için hazırlanmış olarak görmek istemez ki

5 yillik evliyim yemek yaptigim kıyafetle esimi karsilamadim bugune kdr...
Bunu esim icin degil kendim icin yapiyorum..

Back
X