• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıyı pijamayla açmak

Ben hergün makyaj yapıp,makyajını da sırf kocası onu sabahları makyajsız görmesin diye silmeyen kadın tanıyorum :)
İpek kirpik bile takıyor üstelik eşi için :halay:
En tiksindigim şeydir. Makyajla yatıp prenses gibi uyanacagini düşünüyor belki ama bence hiçbir erkeğin midesi kaldırmaz o görüntüyü. Hadi diyelim makyaj bozulmadı şans eseri ve sabah prenses gibi uyandin. Hayır erkeğin yine midesi kaldırmaz. Zira ben bile makyaj yaptıktan sonra o kimyasallar yüzümde gozumdeyken bi tuhaf geliyor. Eve gelince sabunla çamaşır çitiler gibi yikiyorum yüzümü. Pırıl pırıl mis gibi.

Bence makyaj kadınların kendi güzelliklerini gizledikleri sahte bir maske. Halbuki aslında bizler ne kadar guzeliz. Bunun farkına varmaliyiz sadece :KK76:

Ben hergün makyaj yapıp,makyajını da sırf kocası onu sabahları makyajsız görmesin diye silmeyen kadın tanıyorum :)
İpek kirpik bile takıyor üstelik eşi için :halay:
Vallahi bu azme hayranım. Ben bazen işe giderken bile makyaj yapmıyorum akşam kim silecek diye.:KK70: Hele kapatıcıdır fondötendir rimeldir evde basar bana. Cildim yıpranır diye korkarım ben bir kere.:KK17: Benim sevgilim beni çoğunlukla makyajsız görmüştür. O da evde eşofmanla takılanlardan zaten.:KK53:

Abuk subuk konular
Vala tuvalet giyip makyaj yapıp kapıyı eşine açan kadın ben hiç görmedim
Seven sizi pijamaylada sever merak etmeyin
Valla benim var öyle tanıdıklarım, biri elli yaş üzeri bi abla kapıyı eşine bakımsız açtığında adamın tepkisi kötü oluyor hatta dediklerinden biride “ben öldümde yasımımı tutuyorsun, ne bu hal ?”
Haliyle iki gelinide kv gibi süslü püslüler. Başka bir arkadaşım üç çocuğu var sabahları kahvaltı babaya ait, baba çocuklarla ilgilenirken arkadaşım sabah süsleniyor, ben gözümdeki çapağı silmemişken o 7:30 da full Makyaj fönlü saçlarla yanımdan yayıla yayıla geçiyor:)

Bende üc yildir evliyim ve hala eve geldigimde uzerimi degisir rahat birseyler giyinirim hatta sacimi yukardan topladigimda esim beni daha tatli buluyor:) yani süslenip sıkılacagima rahat esofmanlari giyinir evimin keyfini cikaririm:)
aynen öyle. Bi de ben çalışıyorum zaten her gün süsleniyorum her gün ne giysem derdi, kasıntı kıyafetler vs vs. Evde bari rahat olayım çekeyim pijamamı yav :KK68:

En tiksindigim şeydir. Makyajla yatıp prenses gibi uyanacagini düşünüyor belki ama bence hiçbir erkeğin midesi kaldırmaz o görüntüyü. Hadi diyelim makyaj bozulmadı şans eseri ve sabah prenses gibi uyandin. Hayır erkeğin yine midesi kaldırmaz. Zira ben bile makyaj yaptıktan sonra o kimyasallar yüzümde gozumdeyken bi tuhaf geliyor. Eve gelince sabunla çamaşır çitiler gibi yikiyorum yüzümü. Pırıl pırıl mis gibi.

Bence makyaj kadınların kendi güzelliklerini gizledikleri sahte bir maske. Halbuki aslında bizler ne kadar guzeliz. Bunun farkına varmaliyiz sadece :KK76:

Bence erkekler sevmiyor zaten makyajlı kadınları. Üstüne bide öyle yatan kadın çok iğrenç geliyor..
bence de doğal halimiz daha güzel. Dışarı çıkarken ayrı,makyaj yapılır iyi hissettiriyor..
ama diğer türlü abartmaya gerek yok. Çok istiyorsa bi rimel yeter o bile hoş duruyor ve başka birşeye gerek kalmıyor.

Vallahi bu azme hayranım. Ben bazen işe giderken bile makyaj yapmıyorum akşam kim silecek diye.:KK70: Hele kapatıcıdır fondötendir rimeldir evde basar bana. Cildim yıpranır diye korkarım ben bir kere.:KK17: Benim sevgilim beni çoğunlukla makyajsız görmüştür. O da evde eşofmanla takılanlardan zaten.:KK53:

Saçmalıuorlar zaten. Hadi kendin için süslenmek iy hissetmek istersin neyse,ama yatmadan da sil yani makyajını :)

Bence erkekler sevmiyor zaten makyajlı kadınları. Üstüne bide öyle yatan kadın çok iğrenç geliyor..
bence de doğal halimiz daha güzel. Dışarı çıkarken ayrı,makyaj yapılır iyi hissettiriyor..
ama diğer türlü abartmaya gerek yok. Çok istiyorsa bi rimel yeter o bile hoş duruyor ve başka birşeye gerek kalmıyor.

Valla ben sokakta 14 yaşındaki kızları gördükçe psikolojim bozulacak diye korkuyorum. Mini Mini kızlar ama maşallah bi makyaj sanırsın ben kız kardesleriyim.

Maalesef herkes *genelleme yapıyorum abartanlar için*
Herkes birbiriyle yarışıyor. Bazen dışarıda yemeğe çıktığımızda öyle kadinlar görüyorum ki . Hayır aşağılık kompleksine girmiyorum ama onları da öyle abartı görmek beni valla rahatsız ediyor. Bi kadin ne bi erkek için nede dışarıdaki kadinlar için *gizli yaristir bu* bunu kendine yapmamalı.

HEPIMIZ GUZELIZ ARKADAŞLAR En Büyük KK

Ya ben çok rahat kıyafetler giyiyorum evde, ama aynı kıyafetlerle sokağa da çıkarım. Mesela çok şık taytlar var pantolon gibi görünüyor üzerine de düz beyaz tişört, altına spor ayakkabı giy çık. Evlensem de evde böyle giyinirim.çok paspal gorunmuyorum zaten boyle. Geriye sadece saç kalıyor o da taralı olsun yeter. Arkadaslariniz abartmis nedir yani Bihter ziyagil misiniz siz her an davete katılır gibi şık olmak.

Kendimi düşündümde evde kalem etek fırfırlı elbise falan.
Gülerim ben ya :KK70:

Temiz ve bakımlı olup uyumlu giyindikten sonra her zaman güzelsindir.
Bi tayt üzerine askılı, veya bi eşofman takımı. Yazın şort falan.
Napıcam görümce topuzuyla mı gezicem.
O kadar yeter zaten diz yapmış pijama ile olmasan gayet yeterli bence:halay:

Ben biraz ozenli olunması gerektigini düşünüyorum.
Rahatliktan asla taviz vermem bende evde ama diz izi cikmis esofman da pek ic acici degil bence.
Tayt giyersin üstüne rahat bir kazak-tisort daha ozenli durursun.
Misal su an pijamalarla duruyorum ama biri gelince (evde kot giyinmem asla) siyah düz taytimi giyerim ustunede dumduz mor tunik giyer oyle karsilarim. Hem rahat hem ozenli

İstersem pijamayla açarım istersen içinde şık bı geceligim olan sabahligimla bana kalmış

Ama sürekli güzel giyinenleri anlamıyorum hiç mi zor gelmiyor ;)

Evlenip geçim derdine düşünce
Bir kadın olarak günde 10 saat çalısınca
Sorumlulukların artınca öyle aksamlari süs püs olamıyorsun malesef
ZAten gün içinde yeterince kasılıyoruz
Bir de aksam evimizde mi
Kasalım?

Ben bazen çok şık gelirim
Evde de oyle dursam eşim üzerini cıkart rahat etsene der
Ayrıca eşler de evde şık bakımlı olmuyor
Onlar anca dizilerde :)

Eve girip ilk yaptığım şey banyoya girip ellerimi yıkamam ve anında eşofman tayt kazak tişört neyse üstüme geçirmek ... Onun düşüncesi bile insanı rahatlatİyor... vala eşimde memnun ki hiç bi zaman sen neden böyle giyiniyorsun demedi .. Çünkü aynısını kendi de yaPıyor.. hafif bi makyaj filan olabilir ama ben evde kot gömlek filan oturamam

Televizyonun karşısında oturup çekirdek çitleyeceğiz, neyin özeni Allasen?

Salkım saçak şeylerle olmaz tabii ama eli yüzü düzgün pijamalar/eşofmanlar en uygunu.

Adam don atlet duruyor bir kere, ben neye özeniyorum.

Arkadaşların çok fazla Aşk-ı Memnu izlemiş sanırım malum orda iki üç kez üstler değiştiriliyordu ve herkes fazlasıyla şıktı.
Birisi eşimi bakımlı görmeliyim hep demiş de evlenmişsin artık ne o öyle sadece dış görünüşe önem veren, şekilci insanlar gibi. Bunun hastalığı da var yani düşünmeden konuşuluyor sanki :)

Hergün süs püs olmaz hergün pijamada. Ama hergün özenli olunmalı pijamalıda olsa. Ben eşimdende beklerim bakım ve özen bende yaparım. Karşılıklı olmalı

Birincisi evde asla kot giyemem ikincisi evde asla sütyen takamam.nefret ediyorum sütyenden :KK12: rahat ev elbiseleri şort falan giyerim ev botu giyerim ayağıma yünlü oh mis

Uyurken giyecegim pijamalari eve girer girmez giyip tum aksam ayni seyle oturmak hos degil. Hava sartlarina gore elbise, tayt tunik sort tshirt bir suru alternatif olabilir.
Yemek yaptiktan sonra cikarip hafif programda yikamak gerekiyor bence.
Biraz ozen hos olur
Ama her gun icin kanun degil..
Ben ev giyimini sevdigim icin bana zor gelmiyor.

Back
X