• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıyı pijamayla açmak

Eve girer girmez önce üstümde ne kadar aksesuar varsa onları sonra da kıyafetlerimi çıkarıyorum. Sütyeni de atıyorum. :KK45: Evde rahat şeyler giyilmeli diye düşünüyorum. Üzerine rahat bir şeyler giy sözünü hep böyle seksi gecelik olarak öğrettiler adamlara ondan beklentiye girdiler. :KK70:

Selam kızlar. Biz kız arkaşlarla konuşurken konu eşlerinin onları her zaman bakımlı görmek istemelerine geldi. Kocaları evde bile süslü püslü görünmelerini istiyormuş. Ya ben düşündüm de , eve gelir gelmez eşofmanımı çeken bir insanım rahatıma aşırı düşkünüm yani. Böyle hem rahat hem de bakımlı olmak için nasıl giyinilebilir evdeyken. Henüz bekarım bu arada , ama merak ettim doğrusu, var mı sizin bana verebileceğiniz taktikler?

Ben genelde tayt,üzerine de biraz uzun bir tişört giyorum. Evde bi rimel bide göz kapatıcısı sürüyorum arada her zaman değil tabi.
Bazen duştan sonra fön çekiyorum saçıma..
bunları yapmasam da eşim eve geldiğinde güler yüzlü olduğum için her gün daha da bir güzelsin diyerek giriyor eve :KK68:
Yani çok süslü olmaya gerek yok evin içinde..

Yeni evlenenler özenir eder heyecanlı zamanlar okey ama diğer türlüsü abartı/yapmacık geliyor.
Hele ki kadın çalışıyorsa eve gelip yemek yapmak bile yoruyorken nasıl süslencek etcek, hadi makyajı yaptın temizlemesi bile mesele.
Çalışmayan kadın daha süslü olabilir tüm gün evde olduğu için ama koca gelecek başbaşa yemek yenilip dans mı edilecek sanki? Adam yemeği yiyip yayılcak koltuğa göbeğini kaşıyacak kadın da süslü püslü rimelli farlı bulaşık yıkayacak adama meyve soyacak bu :KK51:
Ayrıca hep ışıl ışıl olursa bir iki gün hasta yorgun olup bakım yapmadığında erkekten cevabı yiyecek "sen iyice kendini saldın":KK45:
Ne gerek var amaan arada süslenin de fark olsun, hem kimse de yorulmaz öyle :kahve:

Eve girer girmez önce üstümde ne kadar aksesuar varsa onları sonra da kıyafetlerimi çıkarıyorum. Sütyeni de atıyorum. :KK45: Evde rahat şeyler giyilmeli diye düşünüyorum. Üzerine rahat bir şeyler giy sözünü hep böyle seksi gecelik olarak öğrettiler adamlara ondan beklentiye girdiler. :KK70:
Adamların hepsi çünkü playboy :KK53:
Sıradan insan işçi emekçi olur evine gelip harat ve huzurlu bir ortamda çayını içip kitabını gazetesini televizyonunu izlemek ister

Hayaller ve hayatlar işte:ıslık:

Ben pijamayla dolasmam evde. Bir kere temiz bir hareket degil. Gelip koltuga oturdugum kiyafetle aksam nasil yatayim? Pijama benim icin sadece hastayken yatakta giyilecek bir kiyafettir. Normal giyinir kusanirim evde. Ev ayakkabim var, sacimi basimi duzeltirim, bazen makyaj bile yaparim. Disarida giyilebilecek bir tayt,uzerine de bluz veya ince triko giyerim. Kalin kiyafet zaten hic giyemem,huyum degildir. Bunlari esimi karsilamak icin degil kendi moralim yuksek olsun diye yapiyorum. Esim sadece nasiplenmis oluyor ;)

Elbiseyle nasıl rahat ediyorsunuz? Nasıl elbise onu sorayım ya da. Benim dolabımdaki elbiseler hiç evde giymeye müsait değil.

Mesela triko elbise giyiyorum şu an diz hizasında gibi, altına da çorap ve rahat ediyorum yani, ama mesela astarlı ya da dışarıda giyilen elbiselerle ben de rahat edemem.

Valla bunu da ilk defa duydum burda. Demek eşleri evde bile bakımlı görmek istiyormus :KK70:

Ev dediğin insanin kendini en rahat hissedecegi mahremidir. Şahsen ben evde kocamı jilet gibi takımla görmeyi hiç istemedim. İşin özü adam evde kotla gömlekle otursa bi tuhafıma gider. Bende hiç evde öyle sunu giyim bunu giyim demedim. Dogamda yok yani. Evet şimdi düşünüyorum. Yok anacim. Evlenmeden önce de hiç evin içinde assolist gibi dolanmadim hiç. Pijama veya eşofman her zaman is görür. Ha bakım kısmına gelirsek geceden yaptığın makyajla uyuyup sabahtan kazanda sihir yapan cadılar gibi uyanmayı da hiç doğru bulmam. Sabah elini yüzünü mis gibi yıka. Saçlarını da güzelce topla. Al sana bakım. Öyle evde makyajla da dolanmam. Makyaj malzemelerine yazık. Cildine yazık. Bence sen bu isleri hiç kurcalama. Onlar eslerine kapıyı bırak öyle açsınlar. Hayır düşünsene sabah uyaniyorsun sac makyaj kıyafet. Olmaz yani. Benlik digil :halay:

Not . yatarken giydigimm pijama ayrı tabi. Aslında yatarken baksir en güzeli . yaz kış fark etmez :)

Ben evde dışarda olduğumdan daha süslüyüm. Hiç eşofman ya da pijama takimim yok. Yazın dar mini etek ve dantelli askılı bluz giyerim ya da mini elbise. Kışın da tayt koleksiyonum var. Leopar desenli, deri görünümlü, yılan desenli, pembe dantelli vb.... Hepsinin üzerine uygun da dar badylerim var. Onun üzerine de uzun ince bir hırka alıyorum. Kolyemi küpemi sabah kalkar kalkmaz takarım. Eşim isten gelmeye yakın da rujumu sürerim. Dışarda giyecek çok kıyafetim yok ama evde resmen koleksiyonum var.

Gece için de takım iç çamaşırlarım var. Yaz kış hep onları giyerim. Allah korusun deprem falan olurda bornozumu alıp çıkarım herhalde evden.

2 sene önce 3 hafta hastanede yattım agir bir rahatsızlık geçirdim. O zamanlar bile rimelsiz dolaşmadım. Biraz fazla süslüyüm bu konuda.

Eşim de haliyle rahatsız bu durumdan. Özel bir yemeğe gideceğimiz zaman eşim çok abartıyorsun diyor ama içimden böyle geliyor

Pijama yatakta giyilir.
Evde asla pijamayla dolasmam.
Uyandigim.gibi duzgun bir tayt yada esofman alti uzerine duzgun bir sweat ya da tisort sacima basima sekil verir gune baslarim.

Pijamayi /geceligi cikarmadan uykum acilmaz benim

Her daim 2 dirhem 1 çekirdek olunamaz. Evdeyken rahat bişeyler giyildiğinde de bakımlı olunabilir. Eli yüzü düzgün tişörtler, eşofmanlar falan... Ben de eşofman, tayt giyerim evde. Ama çamaşır sulu lekeli eski püskü olmamasına özrn göstetirirm

Ben eşim eve gelmeden hemen önce yemeği masayı vs hallediyorum. Sonra yaz kış fark etmez güzel bir duşa girip sonra kendimi kremliyorum. Ardından tayt giyerim genelde Yada opak çorap üzerine popomu kapatan tunik . Saçlarımı toplarım öyle rahat ediyorum çünkü. Güzelce makyaj yaparım rimel kalem ruj gözlerimin altını kapatırım. Yazın ise şort etek askılı birşeyler Yada mini elbise .o_O
Brova sana canim en guzeli..

Tayt üzeri tişört yeter. Makyajı silip saçı da tepeden topuz yaptın mı bence gayet hem şık hem de bakımlı görünürsün. Elbette diz yapmış eşofman falan hoş değil ama evde full makyaj abiye gezmek mümkün değil zaten. Sabahtan akşama çalış eve gel yemek yap bu arada çocuk bacağına yapışmış anneeaaaa diye...
O arkadaşlar biraz fazla abartmışlar.

Dışarıda yeterince bakımlıyım saçlarımı düzleştirmeden yada maşa yapmadan evden çıkmam uyumsuz giyinmem makyajsız çıkmam.

Evde de bir zahmet rahat takılayım.

Eşime Pijamalarımla da kapıyı açtım eşofmanlarımla da hatta uykudan uyanıp saç baş dağınık gözlerim şişmiş vaziyette de ama eşimin hiç bir zaman tavrı "bakımsızsın biraz bakımlı gez " şeklinde olmadı. Yine sarılıp öptü, yine sarılıp öptü.

Yırtık ve pis olmadıktan sonra diz yapmış eski püskü olmadıktan sonra sorun yok diye düşünüyorum.

Bazılarımız çok fazla kalıplaşmış şekilde yaşamak istiyor ama bu malesef mümkün değil.

Beni sürekli bakımlı görmek isteyen insan hasta ve bakımsız halime katlanamayacak o halde. Eşim bana evde bakımlı gez dese ben altından bir sürü şey çıkarırım.

Back
X