• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıyı pijamayla açmak

valla çocuk olduktan sonra hele tam bir hayaller/hayatlar meselesi. konuyu okurken düşündüm de, bir kere kapıyı ben açmıyorum eşime. çocuktan sonra olmuş bu üzüldüm şimdi. anahtarla giriyor direk. ben ya mutfakta oluyorum ya kızla oynuyor oluyorum. pijama dışında çok bir şey giymiyorum dışarı çıkmıyorsak. taytlı takımlar güzel ama giy çıkar üşeniyorum:KK45: e ama kocam da böyle, pijama sürekli. biz mutluyuz böyle ya. ama kapı açma olayına takıldım:KK14:
valla bizde de durum ayni ve ben kapiyi acmadigimi siz yazinca fark ettim :D

Kimse yanlis anlamasin ama.sanirim arkadaslarin calismiyor yoksa gunde en az 9 saat calisip eve kosarak gelip yemek derdine ddusunce esofmanlarini giymek zorunda kaliyorsun ayrica bu isin elden ayaktan dusmesi de olabilir pijam giydim diye gozu disari kayacaksa kapi acik herkese

10 sebelik evliyim
Aksama kadar evde salas gezerim polarlari patikleri cekerim ama bi alislanlik oldu bende aksam esimin gelmeden 1 saat once kesin dus alirim temiz guzel kokan kiyafetler giyerim kot gibi rahatsiz degil ama guzel derli toplu duran seyler giyerim kizlarim bile sorar bi yeremi gitcez anne neden hazirlrandin diye
Bunu asla mecburiyetten zoraki yapmam bu gunluk rutinim hevesle zevkle hazirlarim gelcegi saati iple cektigim icin

arkadaslarin cok mu dizi izliyor? Allah bilir topuklularla doguma gidiyoruz diyorlardir... Allah Allah evde istedigim gibi dolasirim hatta saclarim cok kisa sürekli yinede gözüme giriyor diye tepeden cocuk gibi baglarim. postaciya bile öyle unutup actim kapiyi :KK45:. kocama hicte sormadim begeniyormusun diye :KK14:

Hayaller hayatlar....
Nadirdir suslenip de kapiyi actigim 4 yillik evlilik hayatimda. Ohhh cek esofmanlari topla saci tepeye. O bi kanepeye ben bi kanepeye ayaklarin birini de dik tepeye ondan alasi yok bence.

Geçen yıl annem evime gelmişti kalmaya evde yünlü dizi çıkmış pijama giyiyordum beni bir güzel azarladi ondan sonra gidip pentiden pijama aldım onların da dizi çıktı şimdi tayt giyiyorum kot giysem eşim kızar valla öyle oturulur mu diye

evde neden suslu puslu olacakmisim??
kocam eve gelince smokinle mi oturuyor da benden boyle bir beklentisi olucak?
gayet de tayt ustu kocamin tshirtleriyle geziyorum evde , kimse icin de bu rahatligimdan taviz vermem
Hahahha süpersiniz bayildim cevabınıza hay yaşayın tav oluyorum erkek odaklı evliliklere kardesim bu adam da evde rahat giyiniyor beni her halimle görüyor çocukla uğraş ev işi yap gün geçsin gitsin bi de süslen evde ne alaka bırakacak adam bıraksın yani sürekli kocalar bırakır gözü dışarı kayat diye yaşanamaz ki özgüven olmali biraz kiside

Seni öyle her daim süslü püslü görmek isteyen adam bir zahmet evinede bir hizmetçi tutsun

Hahahha süpersiniz bayildim cevabınıza hay yaşayın tav oluyorum erkek odaklı evliliklere kardesim bu adam da evde rahat giyiniyor beni her halimle görüyor çocukla uğraş ev işi yap gün geçsin gitsin bi de süslen evde ne alaka bırakacak adam bıraksın yani sürekli kocalar bırakır gözü dışarı kayat diye yaşanamaz ki özgüven olmali biraz kiside
erkek odakli yasamadim hic o yuzden de bu zihiyeti anlayabilmem mumkun degil
o kadar sacma geliyor ki bu bakis acisi anlatamam kelimeler yetmez yada anlatmaya kalksam mune kesin banlar 1 ay giremem buraya

bende 11 senelik evliyim iki tane okula giden çocuğum var onlardı evdi temizlikti alisveristi akşam nasıl oluyor anlamıyorum bu calisanlar nasil bide eve yetisiyorlar vallahi tebrikler benim süslenmeye vaktim yok eşimde zaten geç gelir işten oda rahat takılır evde Allah tan

Biz de rahat takılıriz valla çok şanslı bı kadınım eşim zaten spor sever ben spor severim spor demek rahatlık demek ohh mis ama kadın olarak sadece eşim için değil de kendim için haftada yada iki haftada bı canım isterse süslenirim

arkadaslarin cok mu dizi izliyor? Allah bilir topuklularla doguma gidiyoruz diyorlardir... Allah Allah evde istedigim gibi dolasirim hatta saclarim cok kisa sürekli yinede gözüme giriyor diye tepeden cocuk gibi baglarim. postaciya bile öyle unutup actim kapiyi :KK45:. kocama hicte sormadim begeniyormusun diye :KK14:
Ayyul harika seninki daha iyiymiş:KK54:

Erkege göre degisiyor bana kalirsa. Bazi erkekler ille de makyajli falan sevebiliyor dekolte falan. Bilmiyorum. Ben cok rahatim. Paspal ötesi halimle bile beni seviyor sapsik :dondurma: Evde hep pjama giyiyorum. Yani en en rahat neyse o. Rahat olun ya. Kadiniz diye birsey degismiyor. Belinizi ayaklarinizi sicak tutun, üsütmeyin :dondurma:

erkekler evde grand tuvalet mi dolanıyor sanki de kadınlardan süs istiyorlar. erkek kıyafetleri zaten rahat şeyler ayrıca bol paçalı bi pantolonla evde oturmakla eşofman arasında fark yok ama bi kadın etekle çorapla oturamaz tüm gün yani.

saçmalamayın bence erkekler için bu eziyete değmez.

Biz evlenmeden once 2 sene beraber yasadik, ben hep evde polar pijamalar giyiyorum, bedenimden 1 beden büyük filan giyiyorum bir de. Rahatligin da rahatlığı. Sonra iste gel zaman git zaman evlilik zamani geldi, düğüne yakin bir donem bir kiz arkadasim dedi ki, 'ilk gece' alisverisini yapmadiysan beraber yapalim, ben de ohoo ilk gece mi kaldi kiz dedim agsghe
Neyse bu dedi ki iste soyle ic camasirlari, boyle pijamalar filan almaliymisim. Jartiyerden tut, bihter ziyagil geceliklerine kadar yeni evlenen bir kadin boyle seyler giyermis. Ben sok tabii. Neyse gittim baktim, 1 parca seyler. Basmislar fiyati. Kış kapida. Nerde giycem. Onlari giymek icin dogalgaz parasini iyi odemek lazim. Almadım sonra.
1 seneden fazladir da evliyiz, adam beni daha dantelli herhangi bir seyin icinde gormedi. :KK53: gelinlik altina bile anam babam camasir giydim. Eve gelir gelmez yaptigim ilk sey ustumu degistirip saclarimi toplayip makyajımı temizlemek. :KK51:

Kendimi hediye paketine dönüştürme durumunu küçük düşürücü buluyorum.
Herkes kisisel bakim ve temizligine dikkat ettigi surece, arada da ask var olduğu zaman zaten muhabbet son derece sicak oluyor. Boyle sekilci ve seksist yaklasimlara karsiyim. En Büyük KK

Eşim evde bile pantolon la otururdu ik inci yilimizdayiz nasıl rahat ediyorsan eve gelince esortman giy deyip durdum artık o da esortman giyiyor hı hiii:21:

Kocam gelmeden önce gelinliğimi giyip makyajımı yapıyorum. Zilimiz irem dericiden kalbimin tek sahibine melodisinde. Beyim eve giriş yaptığında önce ilk dansımızı yapıyoruz sonra soyunup pijamalarımızı giyiyoruz. Sonrası yemek bulaşık falan işte. Külkedisine dönüşüyorum.

:KK70::KK70::KK70:

Bekarligimda da evlendigim ilk günden beri de evde hep pijamaylayim. Başka türlü rahat edemiyorum. Kocamdan da olumsuz tek bir söz, davranış görmedim duymadım. Hoş duysam da tinmam valla evde de rahat etmiyceksem nerde edicem. Ohhh efil efil geniş geniş:süslü:

Back
X