- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklıma bı an kusmuk kokulu pijamalarim geldiŞimdi pijama başka eşofman başka. Dizleri çıkmış pörsümüş piyamayla gezmek var. Bir de tayt veya düzgün bir eşofman üstüne uyumlu bir tişört giyip bir de parfüm sıkmak var. Eve gelip kumaş etek topuklu ayakkabı giyecek halimiz yok ama yine de dikkat edebiliriz giyime. Hem rahat hem de göze şık gelen kombinler yapılabilir.
Mesela Penti nin kot görünümlü termal taytları var. Hem şık hem rahat hem sıcacık :)
Gereksiz hamallıkValla benim var öyle tanıdıklarım, biri elli yaş üzeri bi abla kapıyı eşine bakımsız açtığında adamın tepkisi kötü oluyor hatta dediklerinden biride “ben öldümde yasımımı tutuyorsun, ne bu hal ?”
Haliyle iki gelinide kv gibi süslü püslüler. Başka bir arkadaşım üç çocuğu var sabahları kahvaltı babaya ait, baba çocuklarla ilgilenirken arkadaşım sabah süsleniyor, ben gözümdeki çapağı silmemişken o 7:30 da full Makyaj fönlü saçlarla yanımdan yayıla yayıla geçiyor:)
Valla ben sokakta 14 yaşındaki kızları gördükçe psikolojim bozulacak diye korkuyorum. Mini Mini kızlar ama maşallah bi makyaj sanırsın ben kız kardesleriyim.
Maalesef herkes *genelleme yapıyorum abartanlar için*
Herkes birbiriyle yarışıyor. Bazen dışarıda yemeğe çıktığımızda öyle kadinlar görüyorum ki . Hayır aşağılık kompleksine girmiyorum ama onları da öyle abartı görmek beni valla rahatsız ediyor. Bi kadin ne bi erkek için nede dışarıdaki kadinlar için *gizli yaristir bu* bunu kendine yapmamalı.
HEPIMIZ GUZELIZ ARKADAŞLAR![]()
Vay kaderdaşım. Ne zaman büyüyecek danan? Benimki daha 10 aylık. Çekmeceler, dolap kapakları, prizler işgal altındaAklıma bı an kusmuk kokulu pijamalarim geldi
Uykusuz gözlerim esnemekten ayrılan ağzım gece üzerime kusmus bebeğim ve ben kapıyı acardim eşime![]()
Dönemsel olarak olur tabi öyle normal :)Aklıma bı an kusmuk kokulu pijamalarim geldi
Uykusuz gözlerim esnemekten ayrılan ağzım gece üzerime kusmus bebeğim ve ben kapıyı acardim eşime![]()
Özellikle dudak üstü ruj sürüp dudakları olduğundan fazla iri gösterme çabaları
Nefret ediyorum! bide kendileri de şişirip konuşuyorlar
Kabus gibi resmen. Düzgün makyaj yapılsın diye protesto etmek lazım![]()
evde neden suslu puslu olacakmisim??
kocam eve gelince smokinle mi oturuyor da benden boyle bir beklentisi olucak?
gayet de tayt ustu kocamin tshirtleriyle geziyorum evde , kimse icin de bu rahatligimdan taviz vermem
Aynı ben aynı ben :))
Ev hali değil mi sonuçta neden özeneyim ki beni OLdupum gibi beğensin