• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıyı pijamayla açmak

Biz nikahımızı bile eşofman giyerek yaptık. Tüm yaptırımlara, kalıplara isyanımız var:KK53:. Bir de babasının paçasından gezmeye gitmek için çekiştiren, benim memelerimi emmek ve nazlanmak için sündüren bir çocuğumuz var zaten, üstelik çalışıyorum. Bırak süslenmeyi, duş alabildiğimize şükrediyoruz.

Bazı insanlar bunu "dışarda bakımlı ama evde bakımsız" olarak değerlendiriyor ama bence hiç alakası Yok. Bizde insanlarız, evet dışarı çıkarken süslenmek güzel bir şey bence bazıları bunu bile yapmıyor eşofman ile alışveriş yapanları görüyorum ama bence hiçbir erkek eşinden 7-24 süslü püslü olmasını bekleyemez beklememeli daha doğrusu. Evin içinde bile rahat olamayacaksak... robot miyiz yahu :)

Şimdi pijama başka eşofman başka. Dizleri çıkmış pörsümüş piyamayla gezmek var. Bir de tayt veya düzgün bir eşofman üstüne uyumlu bir tişört giyip bir de parfüm sıkmak var. Eve gelip kumaş etek topuklu ayakkabı giyecek halimiz yok ama yine de dikkat edebiliriz giyime. Hem rahat hem de göze şık gelen kombinler yapılabilir.
Mesela Penti nin kot görünümlü termal taytları var. Hem şık hem rahat hem sıcacık :)

Şimdi pijama başka eşofman başka. Dizleri çıkmış pörsümüş piyamayla gezmek var. Bir de tayt veya düzgün bir eşofman üstüne uyumlu bir tişört giyip bir de parfüm sıkmak var. Eve gelip kumaş etek topuklu ayakkabı giyecek halimiz yok ama yine de dikkat edebiliriz giyime. Hem rahat hem de göze şık gelen kombinler yapılabilir.
Mesela Penti nin kot görünümlü termal taytları var. Hem şık hem rahat hem sıcacık :)
Aklıma bı an kusmuk kokulu pijamalarim geldi

Uykusuz gözlerim esnemekten ayrılan ağzım gece üzerime kusmus bebeğim ve ben kapıyı acardim eşime :D

Valla benim var öyle tanıdıklarım, biri elli yaş üzeri bi abla kapıyı eşine bakımsız açtığında adamın tepkisi kötü oluyor hatta dediklerinden biride “ben öldümde yasımımı tutuyorsun, ne bu hal ?”
Haliyle iki gelinide kv gibi süslü püslüler. Başka bir arkadaşım üç çocuğu var sabahları kahvaltı babaya ait, baba çocuklarla ilgilenirken arkadaşım sabah süsleniyor, ben gözümdeki çapağı silmemişken o 7:30 da full Makyaj fönlü saçlarla yanımdan yayıla yayıla geçiyor:)
Gereksiz hamallık

Valla ben sokakta 14 yaşındaki kızları gördükçe psikolojim bozulacak diye korkuyorum. Mini Mini kızlar ama maşallah bi makyaj sanırsın ben kız kardesleriyim.

Maalesef herkes *genelleme yapıyorum abartanlar için*
Herkes birbiriyle yarışıyor. Bazen dışarıda yemeğe çıktığımızda öyle kadinlar görüyorum ki . Hayır aşağılık kompleksine girmiyorum ama onları da öyle abartı görmek beni valla rahatsız ediyor. Bi kadin ne bi erkek için nede dışarıdaki kadinlar için *gizli yaristir bu* bunu kendine yapmamalı.

HEPIMIZ GUZELIZ ARKADAŞLAR En Büyük KK

Özellikle dudak üstü ruj sürüp dudakları olduğundan fazla iri gösterme çabaları :oha:
Nefret ediyorum! bide kendileri de şişirip konuşuyorlar :KK70:
Kabus gibi resmen. Düzgün makyaj yapılsın diye protesto etmek lazım :KK70:

Eve geldiğinde yemek temizlik çocuk bakımı derdin yoksa süslen tabikide :KK53: aklıma kv geldi rahat diz üstü elbiseler giyer ama ev ortamında o elbiselerin boyu önemli her eğildiğinde iç çamaşırına kadar görüyorum malesef :KK17:

Evde makyajli nasil duruyorsunuz ya opusmuyor musunuz :KK70:
Yanagi yastiga verip uzanmiyor musunuz, gozunuzu ovusturmuyor musunuz mesela :cool:
Yani hafif allik kapatici ben de surerim ama ruj, rimel, fondoten vs ergonomik degil bi kere :KK64:

6 senedir evliyim
Genelde işten eve geldiğim gibi pijama giyiyorum
İlişkimize de hiç zararı olmadı diye düşünüyorum

Normalde kapalıyım mesela.
Bi arkadaşın da dediği gibi bana göre pijamayla evde dolaşilmaz o benim için yatak kiyafetidir. Ev kıyafetiyle de yatağa girilmez.
Ev içinde de eşofmanla dolaştığım nadirdir hiç yok denecek kadar hatta .
Ama rengarenk taytlarim var üzenlerine de polar, tişörtlerim var.
Değişik desende coraplarim mini eteklerim mini elbiselerim var . Dışarıda giyinemedigim icin evde giyinmeyede cok hevesliyim giyerim . Makyaj her daim yapmam ama her dustan sonra çok acelem yoksa kesin fönümü çekerim. Terliklerle degil ev ayakkabilarim botlarim var. Bence çamaşır suyu yırtık olmayan ve pijama olmayan herseyle dolasilabilir .
Ben 3 yıllık evliyim bu arada gayet bakimli olduğumu düşünüyorum eşimde öyle.

Her zaman sahneye çıkar gibi giyinmiyorum ben. Arada süslenir püslenir makyaj yaparım. O gün ki havama da bağlı. Genelde tayt, koca tşörtü, eşofmanla dolaşıyorum. Saçlarım sadece her zaman düzgün olur. Kıyafetlerimde temizdir. Daha ne olsun? Hiç şikayet almadım daha :)

Biblo olmadığınız için sürekli güzel olmak zorunda değilsiniz. Nasıl rahat hissediyorsanız öyle olun. Kadınlara durmadan süs püs baskısı yapılmasından bıktım artık.

ay evli degilim ama evdede rahat olamayacaksam baslarim oyle askin izdirabina kisisel bakim onemli ve asil olan adamla es yarisir biyik birakip yariya kadar cikmis kirmizi ojeyle kaslar osman abi falan hos giyinsen ne giyinmesen ne misal
kisisel temizligi 1 numara tutup esofman tayt thsirt hatta ev kiyafetleri gayet yeterli bana gore bazi markalarin gayette sik rahat takimlari var adam kumandayla ayak parmaklarini kasiyacak bende moda trendimi salinacam salonda :bicak:

Özellikle dudak üstü ruj sürüp dudakları olduğundan fazla iri gösterme çabaları :oha:
Nefret ediyorum! bide kendileri de şişirip konuşuyorlar :KK70:
Kabus gibi resmen. Düzgün makyaj yapılsın diye protesto etmek lazım :KK70:

Valla al bendede o kadar. Benim dudaklarım mesela miniktir. Ama sabahları siser kendi kendine. Hatta balon olur yüzüm. O bile garip gelirken hiç öyle heves etmedim burnuma kadar ruj surmeyi :)

Bakım iyidir güzeldir. Ama ben o kadar makyaj yapan kadınların bakımlı olduklarından ziyade kusurlu olduklarını düşünürüm. Düşünsene sac koku makyaj 10 numara. Ama beden temizliği ofsayt.

Bazıları ter kokusunu bastırmak için parfümü dolduruyor.

*özel sektörde bulunduğu için bakımlı olmak zorunda olanlar hariç.. Zira onlar maalesef her zaman bakımlı olmak zorunda kalabiliyor. Tabi gece hariç :)

Yaaaani güzel konu tebrikler:kahve: ben de bekarim ama kendim için bile dizleri çıkmış enerji düşüren pijama esofman türü şeylerdense tayt, üzerine günlük basic bir bluz giyinip saclarimi hafif düzleştiririm. Bir de kansızlık var bende yüzüm hep soluk durur. Onun icin en azindan bakislardan yirtayim diye rimel olmazsa olmazim:KK52: bence bu sekil hem rahat hem şık olunur.

Pijamayı ben de yatarken giyenlerdenim. Ama öyle evde kotla da dolaşamam... mevsimine göre tayt, sweat, tşirt, şort, askılı... yani standart ev kıyafetleri... önemli olan dizi çıkmış, lekeli şeyler giymemek... temizlik yaparken ben de giyiyorum elbet. Ama işim bitince çıkarırım.
Bu Arada lohusa olan, ya da bebeği olan anneleri konu dışı tutmak gerekir bence. Yani bebeği ile ilgilenmekten duş alacak vakti olmayan birine bakımlı ol demek komik. Vakit ayırıp yapanlara ayrıca tebrikler. Şimdilik ben de çok pasaklı olmıcam o zamanlar gelince diyorum ama belli olmaz. Büyük konuşmamak lazım.:KK55:

evde neden suslu puslu olacakmisim??
kocam eve gelince smokinle mi oturuyor da benden boyle bir beklentisi olucak?
gayet de tayt ustu kocamin tshirtleriyle geziyorum evde , kimse icin de bu rahatligimdan taviz vermem
Aynı ben aynı ben :))

Ev hali değil mi sonuçta neden özeneyim ki beni OLdupum gibi beğensin

Hahaha :D ne tatlı yazmışsınız kızlar ya valla tam benim kafa :D

Back
X