kapıyı çarptı ve gitti...

Siz bu evin hizmetçisi falanmısınız ...herhalde ekmeği kafanıza atanda işvereniniz Yahu. Bu ne muhabbetsizlik sizdede hata var eşinizdede

Fazla naz aşık usandırır tatlım belliki eşin nohut istemiş yap sevmiyosan kendine başka yemek yap yani adama yemek getiriyosun başına çalar gibi veriyosun sonra git evden diyosun eşinin hiçbir suçu yok. Bari arada eve gel hayatım biraz stresliydim de evde korkuyorum falan dede gelsin

Ya ben suriye ekmegini bilmiyorum nasil oluyor? Zahterli ekmegi nasil yapiyorsunuz? Antep ziyaretimde kuru zahter almistim dolapta duruyor 1 senedir ne yapilir hic bilmiyorum :))
Onu fırında börek şeklinde yapanlarda var ama biz ekmege zeytinyağı koyup üzerine zahter döküyoruz ilk yediğinde pek hoş gelmiyor ağza tadı ama sonra çok seviyorsun helede salatalıkla

Özür dilerim diye mesaj attım geldi barıştık :)))))))))

Bencede sen hatalısın adam şunu yapalım (bide birlikte) yok bunu yapalım yok demişsiniz bide üstüne sen bozulmuşsun anlamadım ki bu işi

çok büyütmşsün şekerim sende yani adamlar bu yemek konusundan çabuk sıkılırlar yap kafana göre bişeyler uydur ha yemedi mi o zaman deki sen sormamdan rahatsız oluyodun sormadan beğenirsin diye yaptım dersin çakarsın lafı ama sen olayı büyütmüşsün biraz

istediği şeyi pişirmeyeceksiniz neden soruyorsunuz.
adam haklı zorla meyil vermişsiniz olaya

annemde bize sorar ne yemek yapayım diye bizde anneme kızarız bence siz fazla alınganlık yapmışsınız

Madem eşinizin dediği yemekleri sevmiyorsunuz yapmayacaksınız ozaman siz karar verin yemeklere yada siz Seçenek sunun ben burda biraz sizi haksız gördüm alınganlık yapmışsınız surat yapmışsınız oda ekmeği bilerek yaptığınızı düşünebilir. Böyle ufak şeylerden dolayı Tartışma ortamı oluşturursanız eğer eşinizde sıkılıp gidebilir.

Yalnız benim erkek arkadaşımda sizin gibi.Yahu bana soruyosan eğer,söylediğim fikirlerden hiç değilse birine uy.Hem kırk kere sorup,hemde hiç bi söylediğimi kabul etmeyip,sonra hala sormaya devam etmek kadar insanı çıldırtan bişey yok.Bu nasıl bir kafa ya.Benide muhtelif zamanlarda bu tutum çıldırtır.
Nereye gidelim canım sıkıldım
Şuraya gidelim
Uzak
Buraya gidelim
Sıcak
Oraya gidelim
Güzel değil.

E anan yani! Sorma o zaman kendin hangisi olursa bul söyle gidelim bu neyin çabası bu neyin delirtme merakı.Hayır size uygun bi cevap bulmak pek kolay olmuyor.Ben ne bileyim ne istediğini daha sen kendin bilmiyosun neyin olup neyin olmicağını.Allah aşkına.Ve eşinize katılıyorum,sürekli ne yemek yapsam diye sorulmaz.Sorulursada istenilen yapılır.Yada istenilen cevap alınmayınca bidaha sorulmaz.Buda bi çözüm.Hadi yapmayın onun dediğini.O zaman sormayada ısrarcı olmayın.Gerçekten ben bak delirdim şuan hatırlayınca.Ya bişeyide zorlaştırma be adam... Kendin bul bana söyle be adam!!! Yıldım bak yine oturduğum yerde.

ya konuyu okudum kahkaha attım dedim şu yorumlara bakayım coşturmuşlardır iyicene yemin deerim işyerindekiler deli sanacak halen gülüyorum.
uzun zmandır bu kadar gülmemiştim en son bdv konuları daha birleşmediydi eş arkdaş filan ayrıydı arkdaş derdi bölümünde bir konu okumuştum bi ona güldüm bi de buna.
canım konu sahibi Allah senin iyiliğini versin sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün,.
adammangal demiş istemem nohut demiş sevmem e bu adam ne desin ne yapsın ekmek arası zahter bile yemiş adam daha ne yapsın zorlama kavga mı arandın sen :))
ayyyyy çok gülüyorum hala ya Allah hep böyle minnak kavgalardan kapıyı çarpıp çıkartsın ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…