kapıyı çarptı ve gitti...

Hepiniz çok haklısınız teşekkür ederim allah razı olsun sizden farkındyim abarttığimin içim içimi yedi ve whatsApptan özür dilerim diye mesaj attım.
İncir çekirdeğini doldurmayan konulardan. Sakinleşince iki tarafta özür diler zaten. Ne kadar süredir evlisiniz?
Bu diyalog benimle bir baskasi arasinda gecse ben sonunda zikkimin kokunu ye derdim. Esiniz alternatif sunmus birlikte yapariz bile demis daha ne yapsin..
Ne yaparsan yap niye adama soruyorsun?
E adam fikir sunuyor, onu da kabul etmiyorsun?
Ben hatayi en cok sende buldum. Madem kafana estigi gibi yemek yapicaksin esini neden bunaltiyorsun?
Sen hatalısın canım.
canım senin başka derdin var heralde sormussun sonra kale almamıssın adamı kı sorulmasını da istemıyo bu adam. bazı seylerde senin hükmün olmalı mutfakta meselaaa. sen yap aklından menunu onun canı bırsey ıstese o gelır soyler zaten. her gun bir yemek bulmak dert bılıyorum bende hergun dusunuyorum bugun ne yapsam sadece cok zorlanınca canın birşey cekermı yapayım diyorum oda sanıyor kı onun için halbu kı kendım dusunmemek ıcın soruyorum sende boyle yap
Kendin kasinmissin ya o kadarda ustune gitmeseydn
Hem adama ne yapıyım diye soruyorsunuz söyleyince de sevmem diyorsunuz.Sen ne istersen yap demiş o zaman kendi sevdiğiniz yemeği yapın sormuş olmak için sormayın.
Kusura bakmayın ama ben sizi hatalı buldum.

Hepinize teşekkür ederimhatalı olduğumu farkedip özür dilerim diye mesaj attım
eşinizi bu kadar bunaltmak için gösterdiğiniz çabanın aynısını gönlünü kazanmak içinde göstermeniz evliliğinizin hayrına olacaktır diye düşünüyorum...
ikinizde haksizsin iz canim yaa adama sbh aksam ne yapayım dye sorulması doğru söylüyor hem söyleme sna iki defa hala sormusun sorma ozaman gereksiz trip atmis sin ben olsam bende gderim esin dha bi haklı sanki dusmanmisim iz karkocami
Her 2 taraf da gerilmis. Uzerine gitmeyin.

Bir de devamli ne yemek istedigini sormayin bence. Alti ustu yemek. Esinizin damak zevkini biliyorsunuzdur. Bir seyler hazirlayiverin.
gereksiz bir konuda çıkmış, eşimde bana der "sorup durma bana yeter" diye ama ben alınmadım, gene de soruyorum çünkü ne yapıcağımı bazen şaşırıyorum,yani siz söyleseydiniz parçalandı diye ekmek o da yanlış anlamazdı, gereksiz yere alınganlık göstermişsiniz. pilav nohut demiş siz gene sorunca öyle demesi normal, uzatmayın barışın bence :)
Karşılıklı huysuzluk silsilesi dönmüş, bişey olmaz, döndüğünde "fazla tepki verdim pardon" dersin, o sana "hödüklük ettim pardon" der, nohut yersiniz.

Bi yemekten konu buralara mı geldi,adam bide yanınıza gelmiş daha ne yapsaydı amuda kalkıp gül mü uazatsaydı?

Kirmayin esinizi. Birbirinizin kiymetini bilin.

ben eşime aksama ne yapayım dıye sordugumda "sahanda baş yap" der :KK70:
bazen eşim bana ne yemek yaptın dıye sorunca pek sevecegı bısey degılse " ye de gör aşı yaptım " derım ( kayınvalıdemden duymustum oda boyle soyler):KK66: yanı esımın daha bana yemek fıkrı verdıgını hatırlamam

Adam mangal yapalım demiş bıktım demişsin nohutlu pilav demiş sevmem demişsin sonra da üste çıkmışsın. Her şeyde itiraz etmişsin bence bunalmakta haklı. Sen ılımlı ol ısınsın ara derim ben..

Ya ben suriye ekmegini bilmiyorum nasil oluyor? Zahterli ekmegi nasil yapiyorsunuz? Antep ziyaretimde kuru zahter almistim dolapta duruyor 1 senedir ne yapilir hic bilmiyorum :))

Ya ne sanslisin ufacik seylerde nazlaniyorsunuz trip atip agliyip koca kovuyorsunuz. Ben ucuncu dunya savasi cikartabilecegim konularda trip atsam kavga cikartsam ben suclu oluyorum hep yaa:/

Konuyla ilgili caps de geldi :)

Eklentiler

• 11041099_1058821577485887_1604786407332528297_n.png
    11041099_1058821577485887_1604786407332528297_n.png
    181,7 KB · Görüntüleme: 118
Selamlar.
Bugün basimdan geçen hikayeyi anlatmak istiyorum hatta az önce oldu bu olay.. Sizlere sormak istediğim suçlu ben miyim yada abartıyormuyum ne yapmalıyım.?
Az önce eşime ne yemek istediğini sordum laptopun başındaydi ne istersen onu yap dedi sonra yine sordum tavuk alirim mangal yaparız dedi yok dedim sıkıldım mangaldan , o zaman nohutlu pilav yap dedi hatta beraber yaparız ben sustum çünkü onuda istemiyorum o nohutu çok seviyor ben sevmiyorum. Neyse 5 dk sonra falan yaa ne yemek yapalım dedim of yeter nohut dedim hala soruyorsun hergün sabah akşam ne yemek yapayim diye sorulmaz dedi bende bozuldum.. Ama sustum. Sonra çok acıktım birşeyler getir dedi bu zahteri çok sever gittim mutfağa suriye ekmeği vardı ondan yiyenler bilir 1 gün kaldı mi hemen bayatlar sonra ekmege zahter sararken hafif parcalandi ekmek herneyse götürüp verdim. Tabi az önceki konuşmadan dolayı bozugum ona yüzüne bakmıyorum. Niye böyle dedi bende ters ters neyi varmış dedim niye böyle derken ekmegin parçalanmış olmasından bahsediyor. Herneyse nesi varmış deyip arkamı döndüm gidiyordum al istemiyorum dedi ve masaya bıraktı ekmeği ekmeği bilerek öyle yaptım sandı. Sonra ekmeği firlatircasina bıraktığı için bağırdım oda bağırdı baya tartışmaya başladık sonra ben odaya gidip ağlamaya başladım yanıma geldi aglama sus dedi üzgün birşekilde susmuyorum rahatsız oluyorsan çık git dedim. Sus aglama dedi ben yine bağırdım. Ve bir hızla üstünü giyinip kapıyı çarpıp gitti. Kavgali bile olsak asla bana ben gidiyorum demeden gitmezdi bugün ilk defa birşey söylemeden gitti sizce arayıp konuşmalımıyım yada geldiğinde nasıl davranmalıyim .
Benim kocaman ikizi heralde bi tanede bende var ondan allah bize sabır versin arama bence geldiğinde sakin davran ama birazda belli et

Bence bu defa düzelir sorun fakat incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler yüzünden bu tip tartışmalar artarsa geriye dönüşü olmayan bir yola girersiniz. Bu kadar küçük meseleler için surat asmak kavga etmek hayatı ikiniz için de cehenneme çevirir, yazık değil mi?

Biz de ilk yıllarda bu konu yüzünden gerilebiliyorduk...en sonunda haftalik listeye çözüm bulduk..
pazar günü hazırlıyorum listeyi bi gün balık bigün bakliyat bi gün et diğer günler sebze şeklinde. ..
Eşim alışverişi o listeye göre yapıyor ben de sabah kalkınca ne yapacağım diye kara kara düşünmekten kurtuluyorum :21:

X