Hepiniz çok haklısınız teşekkür ederim allah razı olsun sizden farkındyim abarttığimin içim içimi yedi ve whatsApptan özür dilerim diye mesaj attım.
İncir çekirdeğini doldurmayan konulardan. Sakinleşince iki tarafta özür diler zaten. Ne kadar süredir evlisiniz?
Bu diyalog benimle bir baskasi arasinda gecse ben sonunda zikkimin kokunu ye derdim. Esiniz alternatif sunmus birlikte yapariz bile demis daha ne yapsin..
Ne yaparsan yap niye adama soruyorsun?
E adam fikir sunuyor, onu da kabul etmiyorsun?
Ben hatayi en cok sende buldum. Madem kafana estigi gibi yemek yapicaksin esini neden bunaltiyorsun?
Sen hatalısın canım.
canım senin başka derdin var heralde sormussun sonra kale almamıssın adamı kı sorulmasını da istemıyo bu adam. bazı seylerde senin hükmün olmalı mutfakta meselaaa. sen yap aklından menunu onun canı bırsey ıstese o gelır soyler zaten. her gun bir yemek bulmak dert bılıyorum bende hergun dusunuyorum bugun ne yapsam sadece cok zorlanınca canın birşey cekermı yapayım diyorum oda sanıyor kı onun için halbu kı kendım dusunmemek ıcın soruyorum sende boyle yap
Kendin kasinmissin ya o kadarda ustune gitmeseydn
Hem adama ne yapıyım diye soruyorsunuz söyleyince de sevmem diyorsunuz.Sen ne istersen yap demiş o zaman kendi sevdiğiniz yemeği yapın sormuş olmak için sormayın.
Kusura bakmayın ama ben sizi hatalı buldum.