kapıyı çarptı ve gitti...

Ne fikir verirse versin kabul etmemişsiniz ki :) Madem dediğini yapmıcaksını neden fikir istiyorsunuz. Gidin mutfaga canınız ne istiyorsa ne seviyorsanız onu yapın. Bence adamı cidden zorla çileden siz çıkarmışsınız. Hem gidin deyip hemde gidince neden haber vermeden gitti diye ağlamak da pek bi saçma kusura bakmayın.

Selamlar.
Bugün basimdan geçen hikayeyi anlatmak istiyorum hatta az önce oldu bu olay.. Sizlere sormak istediğim suçlu ben miyim yada abartıyormuyum ne yapmalıyım.?
Az önce eşime ne yemek istediğini sordum laptopun başındaydi ne istersen onu yap dedi sonra yine sordum tavuk alirim mangal yaparız dedi yok dedim sıkıldım mangaldan , o zaman nohutlu pilav yap dedi hatta beraber yaparız ben sustum çünkü onuda istemiyorum o nohutu çok seviyor ben sevmiyorum. Neyse 5 dk sonra falan yaa ne yemek yapalım dedim of yeter nohut dedim hala soruyorsun hergün sabah akşam ne yemek yapayim diye sorulmaz dedi bende bozuldum.. Ama sustum. Sonra çok acıktım birşeyler getir dedi bu zahteri çok sever gittim mutfağa suriye ekmeği vardı ondan yiyenler bilir 1 gün kaldı mi hemen bayatlar sonra ekmege zahter sararken hafif parcalandi ekmek herneyse götürüp verdim. Tabi az önceki konuşmadan dolayı bozugum ona yüzüne bakmıyorum. Niye böyle dedi bende ters ters neyi varmış dedim niye böyle derken ekmegin parçalanmış olmasından bahsediyor. Herneyse nesi varmış deyip arkamı döndüm gidiyordum al istemiyorum dedi ve masaya bıraktı ekmeği ekmeği bilerek öyle yaptım sandı. Sonra ekmeği firlatircasina bıraktığı için bağırdım oda bağırdı baya tartışmaya başladık sonra ben odaya gidip ağlamaya başladım yanıma geldi aglama sus dedi üzgün birşekilde susmuyorum rahatsız oluyorsan çık git dedim. Sus aglama dedi ben yine bağırdım. Ve bir hızla üstünü giyinip kapıyı çarpıp gitti. Kavgali bile olsak asla bana ben gidiyorum demeden gitmezdi bugün ilk defa birşey söylemeden gitti sizce arayıp konuşmalımıyım yada geldiğinde nasıl davranmalıyim .
sonunu okumadım bile ne yemek yapalım diye soruyorsunuz seçimi size bırakıyor siz bir daha soruyorsunuz mangal diyor hayır diyorsunuz bir daha soruyorsunuz nohut diyor onuda istemeyip surat yapıyorsunuz pardonda neden soruyorsunuz?
tek huysuzluk sizinki bence..git diyorsunuz gitti diye sızlanıyorsunuz ilginç bir kaprisiniz varmış.

ortada kavga olacak bir konuda yok ikinizinde sinirli anına denk geldi sanırım o_O
üstüne gitme biraz kendi kendini dinlesin zaten gönlünü alacak bir hareket yapar illaki :KK66:

ne yemek yapayım diye sorup adamın verdiği fikirleri beğenmemeniz saçma olmuş bence. çünkü eşiniz güzelce söylemiş şunu şunu yapalım diye. madem onları istemiyorsunuz siz düşünün bir yemek, eşinize de diyin bunu yapayım mı. daha uygun olur. ufak bir tartışma olmuş bence. halledilir üzerine gitmeyin bi bahaneye vurun keyfim yoktu halsizdim vs diyin o da olumlu yaklaşır muhtemelen.

keşke bu ufak şeyler böyle büyümese ama bazen oluyor işte.
çok sormanıza ne gerek varki canınız ne istiyorsa yapın yiyin.
tepkiniz de çok olmuş.

Konu başlığını değiştiriyorum;
"Erkeği evden kaçırma yolları" olmalı

Ne fikir verirse versin kabul etmemişsiniz ki :) Madem dediğini yapmıcaksını neden fikir istiyorsunuz. Gidin mutfaga canınız ne istiyorsa ne seviyorsanız onu yapın. Bence adamı cidden zorla çileden siz çıkarmışsınız. Hem gidin deyip hemde gidince neden haber vermeden gitti diye ağlamak da pek bi saçma kusura bakmayın.
:KK9::KK9::KK9::KK9:çok doğruu...

ya cok alakasız ama zahter bız urfaya gıtmıstık orda gordum hosuma gıttı aldım ne nasıl yedıldıgını bılmıyorum
zahter nasıl yenır ?

Bana göre siz hatalısınız. Mangal demiş, sıkıldım demişsiniz. Nohut demiş ben nohut sevmem demişsiniz. Kusura bakmayın ama şımarık çocuklar gibi davranmışsınız. Bir de eşinize sürekli ne yemek yapayım diye sorup önerilerini red ediyorsanız eşinizin yerinde ben olsam bende sıkılırım bu durumdan. Ekmek olayına gelince madem ekmek bayattı ve dağıldı bunu eşinize verirken söyleyebilirdiniz diye düşünüyorum.

Selamlar.
Bugün basimdan geçen hikayeyi anlatmak istiyorum hatta az önce oldu bu olay.. Sizlere sormak istediğim suçlu ben miyim yada abartıyormuyum ne yapmalıyım.?
Az önce eşime ne yemek istediğini sordum laptopun başındaydi ne istersen onu yap dedi sonra yine sordum tavuk alirim mangal yaparız dedi yok dedim sıkıldım mangaldan , o zaman nohutlu pilav yap dedi hatta beraber yaparız ben sustum çünkü onuda istemiyorum o nohutu çok seviyor ben sevmiyorum. Neyse 5 dk sonra falan yaa ne yemek yapalım dedim of yeter nohut dedim hala soruyorsun hergün sabah akşam ne yemek yapayim diye sorulmaz dedi bende bozuldum.. Ama sustum. Sonra çok acıktım birşeyler getir dedi bu zahteri çok sever gittim mutfağa suriye ekmeği vardı ondan yiyenler bilir 1 gün kaldı mi hemen bayatlar sonra ekmege zahter sararken hafif parcalandi ekmek herneyse götürüp verdim. Tabi az önceki konuşmadan dolayı bozugum ona yüzüne bakmıyorum. Niye böyle dedi bende ters ters neyi varmış dedim niye böyle derken ekmegin parçalanmış olmasından bahsediyor. Herneyse nesi varmış deyip arkamı döndüm gidiyordum al istemiyorum dedi ve masaya bıraktı ekmeği ekmeği bilerek öyle yaptım sandı. Sonra ekmeği firlatircasina bıraktığı için bağırdım oda bağırdı baya tartışmaya başladık sonra ben odaya gidip ağlamaya başladım yanıma geldi aglama sus dedi üzgün birşekilde susmuyorum rahatsız oluyorsan çık git dedim. Sus aglama dedi ben yine bağırdım. Ve bir hızla üstünü giyinip kapıyı çarpıp gitti. Kavgali bile olsak asla bana ben gidiyorum demeden gitmezdi bugün ilk defa birşey söylemeden gitti sizce arayıp konuşmalımıyım yada geldiğinde nasıl davranmalıyim .

ben olsam o çıkar çıkmaz ben de arkasından giderdim kafama göre bi yere, eve geldiğinde bulamasın da beni evde görsün bakalım öyle sinirle çıkıp gitmeyi:KK12:

arkadaşım üzmeyin kendinizi ortada hiçbir sorun yok, bazen ters tarafımızda olabiliyoruz ne yazık ki. her şey düzelir keşke böyle ufacık şeylerden dolayı birbirimizi incitmesek

Hepinize yorumlar için teşekkür ederim anladım hatalı olduğumu ve dün mesaj attım özür dilerim diye sonra geldi barıştık çok şükür. (sayenizde anladım hatalı olduğumu tekrar teşekkürler) benimde bazen böyle değişik hallerim oluyor yaaa :))))

Ben sizi hatalı buldum. İki kere sormuşsunuz ikisinde de aldığınız yanıtı beğenmemişsiniz ben de olsam eşinizin verdiği tepkiyi verirdim. ekmeğide verirken hayatım biraz bayaşlamış sürerken dağıldı idare edersin dimi deseniz hiç bir olay çıkmazdı.

ama ben eşini değil seni suclu buldum.

ne yemek istiyorsan onu yap, ne yapsam mangal yapayım diyor yok diyorsun , nohut dıyor umursamadan soruyorsun.
ne soruyorsun madem yapmayacaksın bacım

X