Selamlar.
Bugün basimdan geçen hikayeyi anlatmak istiyorum hatta az önce oldu bu olay.. Sizlere sormak istediğim suçlu ben miyim yada abartıyormuyum ne yapmalıyım.?
Az önce eşime ne yemek istediğini sordum laptopun başındaydi ne istersen onu yap dedi sonra yine sordum tavuk alirim mangal yaparız dedi yok dedim sıkıldım mangaldan , o zaman nohutlu pilav yap dedi hatta beraber yaparız ben sustum çünkü onuda istemiyorum o nohutu çok seviyor ben sevmiyorum. Neyse 5 dk sonra falan yaa ne yemek yapalım dedim of yeter nohut dedim hala soruyorsun hergün sabah akşam ne yemek yapayim diye sorulmaz dedi bende bozuldum.. Ama sustum. Sonra çok acıktım birşeyler getir dedi bu zahteri çok sever gittim mutfağa suriye ekmeği vardı ondan yiyenler bilir 1 gün kaldı mi hemen bayatlar sonra ekmege zahter sararken hafif parcalandi ekmek herneyse götürüp verdim. Tabi az önceki konuşmadan dolayı bozugum ona yüzüne bakmıyorum. Niye böyle dedi bende ters ters neyi varmış dedim niye böyle derken ekmegin parçalanmış olmasından bahsediyor. Herneyse nesi varmış deyip arkamı döndüm gidiyordum al istemiyorum dedi ve masaya bıraktı ekmeği ekmeği bilerek öyle yaptım sandı. Sonra ekmeği firlatircasina bıraktığı için bağırdım oda bağırdı baya tartışmaya başladık sonra ben odaya gidip ağlamaya başladım yanıma geldi aglama sus dedi üzgün birşekilde susmuyorum rahatsız oluyorsan çık git dedim. Sus aglama dedi ben yine bağırdım. Ve bir hızla üstünü giyinip kapıyı çarpıp gitti. Kavgali bile olsak asla bana ben gidiyorum demeden gitmezdi bugün ilk defa birşey söylemeden gitti sizce arayıp konuşmalımıyım yada geldiğinde nasıl davranmalıyim .