kapıyı çarptı ve gitti...

Hepiniz çok haklısınız teşekkür ederim allah razı olsun sizden farkındyim abarttığimin içim içimi yedi ve whatsApptan özür dilerim diye mesaj attım.
İncir çekirdeğini doldurmayan konulardan. Sakinleşince iki tarafta özür diler zaten. Ne kadar süredir evlisiniz?
Bu diyalog benimle bir baskasi arasinda gecse ben sonunda zikkimin kokunu ye derdim. Esiniz alternatif sunmus birlikte yapariz bile demis daha ne yapsin..
Ne yaparsan yap niye adama soruyorsun?
E adam fikir sunuyor, onu da kabul etmiyorsun?
Ben hatayi en cok sende buldum. Madem kafana estigi gibi yemek yapicaksin esini neden bunaltiyorsun?
Sen hatalısın canım.
Kendin kasinmissin ya o kadarda ustune gitmeseydn
Hem adama ne yapıyım diye soruyorsunuz söyleyince de sevmem diyorsunuz.Sen ne istersen yap demiş o zaman kendi sevdiğiniz yemeği yapın sormuş olmak için sormayın.
Kusura bakmayın ama ben sizi hatalı buldum.

Hepinize teşekkür ederimhatalı olduğumu farkedip özür dilerim diye mesaj attım
eşinizi bu kadar bunaltmak için gösterdiğiniz çabanın aynısını gönlünü kazanmak içinde göstermeniz evliliğinizin hayrına olacaktır diye düşünüyorum...
Her 2 taraf da gerilmis. Uzerine gitmeyin.

Bir de devamli ne yemek istedigini sormayin bence. Alti ustu yemek. Esinizin damak zevkini biliyorsunuzdur. Bir seyler hazirlayiverin.
Karşılıklı huysuzluk silsilesi dönmüş, bişey olmaz, döndüğünde "fazla tepki verdim pardon" dersin, o sana "hödüklük ettim pardon" der, nohut yersiniz.

Bi yemekten konu buralara mı geldi,adam bide yanınıza gelmiş daha ne yapsaydı amuda kalkıp gül mü uazatsaydı?

Kirmayin esinizi. Birbirinizin kiymetini bilin.

ben eşime aksama ne yapayım dıye sordugumda "sahanda baş yap" der
bazen eşim bana ne yemek yaptın dıye sorunca pek sevecegı bısey degılse " ye de gör aşı yaptım " derım ( kayınvalıdemden duymustum oda boyle soyler) yanı esımın daha bana yemek fıkrı verdıgını hatırlamam

Adam mangal yapalım demiş bıktım demişsin nohutlu pilav demiş sevmem demişsin sonra da üste çıkmışsın. Her şeyde itiraz etmişsin bence bunalmakta haklı. Sen ılımlı ol ısınsın ara derim ben..

Ya ben suriye ekmegini bilmiyorum nasil oluyor? Zahterli ekmegi nasil yapiyorsunuz? Antep ziyaretimde kuru zahter almistim dolapta duruyor 1 senedir ne yapilir hic bilmiyorum :))

Ya ne sanslisin ufacik seylerde nazlaniyorsunuz trip atip agliyip koca kovuyorsunuz. Ben ucuncu dunya savasi cikartabilecegim konularda trip atsam kavga cikartsam ben suclu oluyorum hep yaa:/

Benim kocaman ikizi heralde bi tanede bende var ondan allah bize sabır versin arama bence geldiğinde sakin davran ama birazda belli et

Bence bu defa düzelir sorun fakat incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler yüzünden bu tip tartışmalar artarsa geriye dönüşü olmayan bir yola girersiniz. Bu kadar küçük meseleler için surat asmak kavga etmek hayatı ikiniz için de cehenneme çevirir, yazık değil mi?

Biz de ilk yıllarda bu konu yüzünden gerilebiliyorduk...en sonunda haftalik listeye çözüm bulduk..
pazar günü hazırlıyorum listeyi bi gün balık bigün bakliyat bi gün et diğer günler sebze şeklinde. ..
Eşim alışverişi o listeye göre yapıyor ben de sabah kalkınca ne yapacağım diye kara kara düşünmekten kurtuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…