kapıyı çarptı ve gitti...

amann bende bir şey var sandım. biz bunlara gülüp geçiyoruz, hergün hiç yoksa bir kaç defa benzer konularda fikir sorar alamayız güler geçeriz

Yani bana hataliymissiniz geldi yaa. Adama ne yemek yapiyim diyorsunuz adam iki oneri sunuyor beenmiyorusunuz. Onun istediklerini begenmiyoor ve istemiuorsaniz tekrar sormanin alemi ne resmen adami kizdirmak icin ugras vermissiniz. Hergun ne yemek yapacagini dusunmek zor bisey evet ama bu konuyu siz abartmissiniz hem adam uzgun bi sekilde yaniniza gelmis aglama demis siz hala terslemeye devam etmissiniz.

Çok abartmışsınız ya ! Hem ne yapayım diye soruyorsunuz adam şunu, şunu yap .. diyor beğenmiyorsunuz.
Sonra tekrar ne yapayım diye soruyorsunuz.
Tartışıp bir de adam sizin yanınıza geliyor! Valla ben olsam ben de çeker giderdim!
Fazla naz aşık usandırır, böyle devam ederseniz bu çekip gitmeler ilk olmaz.

iyide hem ne yapayım diye soruyorsunuz hemde önerilerini beğenmiyorsunuz, tuhaflık sizde gibi geldi.Ekmek içinde neyi var demek yerine bayat parçalandı deseydiniz olay büyümezdi.

önerisini dinlemeyecekseniz, öneri istemeyeceksiniz... herkesi çileden çıkarır bu durum. üstüne de trip atmışsınız. gerçekten gereksiz bir konudan çıkmış, o zaman şunu yapıyorum yemekte haberin olsun diyin bundan sonra, olsun bitsin

adama hem ne pişireyim diyorsun hemde sevdiği yemeklerden istemesin mi istiyorsun?
üstüne çık git diyorsun ve gidiyorum demeden gitti diyorsun..
adam haklı.

Hem adama ne pişireyim diyorsun hem de dediğine itiraz ediyorsun ben anlamadım ki? bildiğini okuyacak ya da itiraz edeceksen sorma. Kaldı ki evde yemek pişirmek sendeyse genelde sen ev durumuna ve haline göre pişirirsin ona da canının istediği özel bir şey var mı diye sorabilirsin.
Diyalog kötü.
Ne pişireyim? İstediğini yap.
Ne pişireyim? Tavuk yaparız. Hayır
Ne Pişireyim? Pilav yap. Hayır.
Geldiğinde normal davranmalısın bence. Birisine fikrini soruyorsan ya onun dediğini yap, ya bildiğini yap ama bir şey yap veya sorma bu her konuda böyle. Adamın bütün hayatı ne yiyeceği değil ki bunu bir öğünde 10 kere sorasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…