- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Istisnasiz Her sabah 7 den 8 e kadar evin icinde odun kiriyor alt kattaki mahlukat. Bende suara geceleri pek uyuyamiyorum malum hamilelik ve son aylar. Sabah 5 ten 6 dan sonra biraz uyumaya çalışıyorum. Bu sabah yine başladı tan tan sesleri. Ha şimdi duracak ha şimdi susacak derken saat 8 oldu. Baktım ses kesilmiyor balkondan aşağı baktım balkonda odun kiriyor. Abla bu saatte evin icinde hatta balkonda odun kirilmaz gotur asagida bahcede kir dedim. Kadinin soyledikleri aynen su sen kimsin burasi benim evim sen bana karisamazsin. Senin kızın hayvan gibi gece yarısına kadar tepinirken ben birşey diyormuyum. Ben de sen ne diyorsun duzgun konuş biz çocuğa ses yap mi diyoruz biz her zaman uyariyoruz desem de bu 1 ton daha laf etti. Baktım olacak gibi değil ben içeri girdim. Sonra kapıya geldi. Orda da siz insan olsanız eşşek gibi sabaha kadar tepinmezsiniz dedi hayvansiniz hayvan süratli dedi bana. Bende sen kendi meymenetsiz suratina bak insan gibi konuş polisi ar atma bana dedim. Ara fa.ise dedi. Bende ağzını topla seni bu apartmana gomerim dedim ama kadın bana bir ton küfür etti gitti.
Kızım 2. Sınıf evde tek çocuk ses gürültü yapacagi bi ortamı yok çünkü okuldan akşam 6 da geliyor. 8 de akşam yemeği anca yiyoruz sonra ödev kitap derken oyun oynayacak zamanı bile kalmıyor. Evin hiçbir yalıtımı yok. Yönetici filanda yok. Biz ev sahibiyiz o kiracı ve bana dediği laf rahatsiz oluyorsan pılını pırtini topla s.gidin evden.
Kadın ilk geldiği günden beri herkesle sorun yaşadı. Mahallede de bu kadın normal değil diyor ama ne evden taşınıyor ne laftan anlıyor.
Kadının ev sahibi esimin amcası ve eşimle amcası konuşmuyor. Bu da ondan istifade ediyor galiba.
Böyle arsizlarla nasıl başetmek lazım. Ne yapmak lazım. O altta ben üstte oturuyorum. Onun dışında apartmanda daha kimseyle tek bir surtusmemiz bile olmadı. Kendi halinde insanlarız.
Kızım 2. Sınıf evde tek çocuk ses gürültü yapacagi bi ortamı yok çünkü okuldan akşam 6 da geliyor. 8 de akşam yemeği anca yiyoruz sonra ödev kitap derken oyun oynayacak zamanı bile kalmıyor. Evin hiçbir yalıtımı yok. Yönetici filanda yok. Biz ev sahibiyiz o kiracı ve bana dediği laf rahatsiz oluyorsan pılını pırtini topla s.gidin evden.
Kadın ilk geldiği günden beri herkesle sorun yaşadı. Mahallede de bu kadın normal değil diyor ama ne evden taşınıyor ne laftan anlıyor.
Kadının ev sahibi esimin amcası ve eşimle amcası konuşmuyor. Bu da ondan istifade ediyor galiba.
Böyle arsizlarla nasıl başetmek lazım. Ne yapmak lazım. O altta ben üstte oturuyorum. Onun dışında apartmanda daha kimseyle tek bir surtusmemiz bile olmadı. Kendi halinde insanlarız.