- 10 Haziran 2020
- 676
- 753
- 29
Buna patladımKarabük yolcusu kalmasın
Türkiye’de de belirli bir bölge falan olsa da konu sahibi oralılara odaklansa keşke. Şimdi kim uğraşacak siyahilerin kültür farklılıklarıylaBence bi sohbet sitesine uye ol penis boyu buyuk birini bulursan onunla evlen senin derdin sanki o bizimkilerdede vardir buyuk penisli erkekler illaki bulursun
Türkiye’de de belirli bir bölge falan olsa da konu sahibi oralılara odaklansa keşke. Şimdi kim uğraşacak siyahilerin kültür farklılıklarıyla
aaaa Burhan senmisin kızKonu şakadır diye tekrar girdim tekrar okudum vallahi değil
Boyuttan ziyade fizik, ten zıtlığı ve performansları çekiyor beni. Boyut göndermesi yapanlar olmuş
Bence zaten hiçbir türlü gerek yok.Yalniz bi uyenin mesaji kafama takildi kotu kokuyorlar diye oyle birsey varmi bilmiyorum ama varsa insan o kokuyu alir almaz libido sifirlanir insanin yapma hevesi bile kaçar gerek varmi buyuk malafat icin bu islere maruz kalmaya
Ben aslında youmaaaa Burhan senmisin kız
Anaa ben aradığım irkegi buldum
Diyorum banli mi ne
Çok sanatsal ve deneysel bir çalışma. Cem Yılmaz tabiri ile " Niyet iyi ama kurtarmaz."Spor yapan erkeklerde vardir o performans ten zitliginada napak bacım marketten mangal komuru al siyaha boya adami bi dene bakalim zevk alacan mi begenirsen ona gore bakalim zencilere
Tamam aramız daBen aslında youm
Çok sanatsal ve deneysel bir çalışma. Cem Yılmaz tabiri ile " Niyet iyi ama kurtarmaz."
Nereye yazarsan yaz karşına göt göbek çıkıyorKız o yaşta niye göt göbek oldun
Gizli hayran mi?Ama ya sonunda mutluluk ve de halvet olacaksa
Hahahh seda sayanın canlı yayında siyahi kaslı adamı mıncırmasına döneceğim ben en sonKonu sahibinin beklenen sonu: